Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piesmipatrzywekran

Jest cudowanie odkochuje sie

Polecane posty

Gość Piesmipatrzywekran

Wlasnie , Mialem mega depreche zostawila mnie kobieta . Ona mega laska ja mega ciacho . DLugo to nie moglo trwac wiadomo . Zostawila mnie . Jest z jakimś obszczymurkiem Zostawiła mnie przez zazdrość . Zawsze miała facetów którzy byli pośmiewiskiem w mieście (jej sie zdawało ze to kozaki jakieś ) a dwa no wyglądali jak z pol dupy za krzaka . Przez to ze ja bylem inny i widzala ze mną sie kobiety interesują mimo tego ze nic z żadna nie było ja nawet nie odzywałem sie do innych kobiet , Ale wystarczyła jej ta świadomości ze kobiety sie mna interesują . I przez to mnie zostawila bo bala sie ze ja zdradze ot co taka wariatka . Mega ciezko to przeżyłem . Gdyby nie sport i brak czasu na cokolwiek to nie wiem jakby to wszystko wyglądało . Sni mi sie pare razy w tygodniu . Ale juz jestem w takim momencie ze jakby teraz przyszla do mnie i powiedziala ze chce wrocic to bym powiedzial ze nie . Ze jestem na tyle silny ze sobie poradze bez niej . I teraz to jej sie brzydze ze dotykal ja jakis obszczymurek

Gość Piesmipatrzywekran
sory musialem to napisac nic to nie wnosi , ale czasem trzeba sie wygadadac a wole na necie niz truc znajomym