Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Styczniowy przyjaciel

Halloween czy obchodzicie?

Polecane posty

Gość Abelard i Heloisa
Ja calego cyrku pt.Halloween po prostu nie cierpie...Chociaz z drugiej strony pewne ekscentryzmy i swiat Henry Jamesa-to jak najbardziej...

Gość Abelard i Heloisa
si-xa to moze przepis -ten najlepszy-podasz :-)

jak wyprobuje:) bo pierwszy raz chce robic dynie.. ostatnio robilam marynowany czosnek. i tak mnie jakos wzielo na przetwory wlasnie... pomyslalam, ze tyle dyni sie marnuje po haloween :)

Dziś kupiłem dynię i ją wyciąłem u góry. W środku praktycznie nic nie miała. Jedynie zrobiłem z niej latarnię i wyciągnąłem pestki. Jak mam wybrać dynię aby to co wydrążę z środka starczyło np na zupę?? Pod względem ciężaru mam patrzeć czy wielkości?

Ja zamierzam wlasnie kupic dynie,corka bedzie robic potfforka na okno :D Fajna sprawa z Hallowen,dzieciaki maja radoche wiec dlaczego nie obchodzic ;)

styczniowy --> kup po swietach, kiedy dynie beda kosztowaly kilka pensow. na latarnie zawsze wyjmuje tylko pestki i wlokna a caly miazsz zostawiam.. obecnie w wiekszosci supermarketow masz 2 dynie za 3 funty.

Gość równo pokrojona świnka
halloween to glownie swieto dla dzieci. Ale i dorosli pokazuja wtedy dystans do zycia i to ze swietnie potrafia sie bawic. Kazdy lubi byc wystraszony czasem czy ogladac straszne filmy :) To zadne swieto zmarlych itp. To ZABAWA :))) Ja zawsze mam cukierki dla dzieci ale akurat po mojej dzielnicy nie chodza:) Raz tez chodzilam z dziecmi, nie mieszkam w PL, wiec bylo superancko, a jakie ogrodki super wystrojone :D SUper rewelacja :)

Gość za 12 min
wczoraj mialam "przyjemnosc" obejrzec "Halloween 20 lat pozniej". z Jamie Lee Curtis no coz..bardziej komedia niz horror jak dla mnie:D

Gość za 12 min
dziwna sprawa, ze Adam Arkin wydal mi sie pociagajacy..:D

Podziękował;-) Halloween 20 lat... to dla dzieci. Pamiętam że byłem na tym w kinie był to chyba 99 rok? hmm. Byłem wtedy w 7 klasie podstawówki. Jednak najlepszy Halloweeen jest z 1978 i z 1981 też gra Jamie Lee. Innym podobnym filmem do Halloween jest Prom night gdzie również główną rolę odgrywa Jamie....Widzę że na Zone horror leci co tydzień jakiś slasher

Gość ja nie obchodze...
nie w moich zwyczajach ;-)

Gość Angelina Brown
Ja bym dala kilo cukierkow od razu-zeby slodkie mordki przestaly dzwonic do drzwi... nie lubie,przyznaje...akurat Halloween mnie nie bawi...

Gość gość
Nie obchodze i moje dzieci tez nie. Dziwie sie rodzicom co puszczaja dzieci do zbierania cukierkow, przeciez w dzisiejszych czasach dilerzy pociskaja dzieciom narkotyki w postaci cukierkow... Jaka macie pewnosc co jest w tych cukierkach od obcych...

Gość gośćzKartLosu
Forum ezoteryczne KartyLosu pl serdecznie zaprasza osoby, które odchodzą lub nie mają nic przeciwko Halloween, do skorzystania z darmowych wróżb i zabaw, które w dniu dzisiejszym organizowane są dla WSZYSTKICH, także osób, które do tej pory nie miały nic wspólnego z forum. Każdy, kto jest zainteresowany wzięciem udziału, proszony jest o wejście na forum, do działu podpisanym HALLOWEEN NA KARTACH LOSU i zamieszczeniu swojego pytania bądź wyrażeniu chęci na uczestnictwo w zabawie. Zapraszamy do wspólnej zabawy!! Znajdziesz nas także na facebooku, pod nazwą Karty Losu. :)

Gość gość
Dopomyje z Polski małpują Brytoli i Amerykanów, biegają z gola dopa po UKa, a tubylcy sie z nich śmieją. Pieprzone nieudaczniki.

Gość ex D
prosze jak tu się kiedyś dało mile popisać:)

Gość gość
dziś Dopomyje z Polski małpują Brytoli i Amerykanów, biegają z gola dopa po UKa, a tubylcy sie z nich śmieją. Pieprzone nieudaczniki. X juz to pisałeś, powtarzasz się, pieprzony nieudaczniku, wszyscy się tu z ciebie śmieją :D

Gość gość
Wy jesteście nikim i waszą opinie mam w dopie. Ważne co o was sadza Polacy w Polsce oraz Bryryjczycy. Banda szmatławców.

Gość gość
ty jesteś nikim i twoją opinię mamy w dopie, szmatławcu :D

Gość gość
W porównaniu ze na, to jesteś kurzem na moich butach.

Gość gość
ty jestes tylko goownem przylepionym do butow

Gość gość
Obchodzę ale to dla moich dzieci a nie dlatego że lubię.

Gość gość
Ja też obchodzę halloween, głównie dla moich dzieci. W tym roku postanowiłam z nimi wyjechać na długi halloweenowy weekend. Znalazłam ofertę hotelu Zalesie Mazury, który ma specjalną propozycję związaną z tym świętem.