Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beronika91

zostanę wyrzucona ze studiów

Polecane posty

Gość Beronika91

za to co zrobłam :(

Gość Beronika91
nie chciałam rozwiązac zadania przy tablicy i zjadłam cały zapas kredy

Gość Beronika91
hehe u mnie nie ma kredy na szczescie ;) ale w domu mam duzo ;) jem kiedy chcę ;)

Gość Beronika91
uprawiałam seks w toalecie na uczelni z przystojnym kolegą z którym jestem w grupie :( pech chciał, że akurat do toalety wszedł dziekan i nas przyłapał ;(

Gość Beronika91
nie ;( chodzi o to,że na pewnym przedmiocie jest praca zespolowa, a ja mam w zespole dwie bardzo atrakcyjne osoby i one sie ze mna nie chcą zadawać;( 😭

Gość Beronika91
wię, widziałem tamte tematy 😭 pewnie liczą na to, że odwalisz za nich cała robotę :classic_cool:

Gość Beronika91
jak liczą jak sie w ogole nie odzywaja :( w dodatku to ja ich wybrałam ;( bo mogłam mieć inną grupę...ale przygód mi się zachciało :O :O

Gość Beronika91
no normalnie :classic_cool: oni nawet nie odezwą się ani słowem, a Ty wszystko przygotujesz, przestawisz, a oni razem z Tobą dostaną ocenę :classic_cool: a może czekają na Twój ruch skoro jesteś liderem grupy? :classic_cool:

Gość Beronika91
Jestem niesmiala i nie jestem liderem...to maly 3 osobowy zespol... w dodatku ja nie jestem zbyt bystra :classic_cool:wiec nie powinni na mnie liczyc (zauwazyli na zajeciach,że mało kumam :classic_cool:) ta laska z zespolu byla dosc sceptycznie nastawiona na chlopaka a on z kolei nie bardzo sie garnie do mnie co za los ;( a co u Ciebie? :)

Gość Beronika91
Ty nieśmiała? :D:classic_cool: dobre und motzne :classic_cool:🖐️ skoro nie odzywasz się na zajęciach to pewnie uważają Cię za nieciekawą personę i to, że ich wybrałaś uznali za jakąś karę boską :D a dzięki, u mnie bardzo dobrze :classic_cool: ten semestr mam bardzo lekki więc można uznać, że nadal mam wakacje :classic_cool: poza tym ściągnąłem wczoraj Simsy 3 ze wszystkimi dodatkami i akcesoriami :D zaraz zbuduję swój wymarzony dom :classic_cool: poza tym szykuję się do kolejnego dłuższego wypadu do stolycy :classic_cool::classic_cool:

Gość Beronika91
ps: a u Ciebie? :classic_cool:

Gość Beronika91
poza tym ściągnąłem wczoraj Simsy 3 ze wszystkimi dodatkami i akcesoriami zaraz zbuduję swój wymarzony dom - o Ty! 😭 😭 😭 😭 😭😡 o simsach mi tu kiedy ja przepisuje notatki aż sie kurzy...palce mi odpadają... tyle nałuki co nigdy :( jeszcze ta cholerna praca... raczej nie kara boska :classic_cool: ta laska wybrała mnie wiec mialysmy 2 os. a chlopaka wybralam ja :classic_cool: skoro zostal sam to chyba tez..to mam nadzieje,ze jest takim przegrancem jak ja :classic_cool: albo odludkiem :) Swoją drogą nie wiedizałam,że grasz w takie gry :D Do stolycy? to weź sanki :D u Ciebie też śnieży teraz? kurfa snieg w pazdzierniku :(

Gość Beronika91
p.s wiem, że przyjeżdżasz do swojej ukochanej, ale jakbyś chciał przypadkiem poznać ciocię czkawkę to wiesz :classic_cool: chociaż nie... w końcu jestem nudną personą 😭:(

Gość boooooody
na huj ci te śmieszne studia?, i tak już mądrzejsza nie będziesz.

Gość Beronika91
ostatni raz grałem w Simsy, gdy miałem 8 lat :classic_cool: wprawdzie nie ściągnąłem ich dla siebie (:classic_cool::classic_cool:), ale skoro już zainstalowałem to czemu by nie pograć? :D siedziałem koorwa do 2 w nocy, instalowałem wszystko po kolei, wpisywałem CD-keye i aktualizowałem 😭 pewnie go onieśmielasz swoją osobą i nie wie co powiedzieć :classic_cool: akurat sanki nie będą nam potrzebne :classic_cool::D od rana leje deszcz, a jutro zapowiadają śnieg 😭:classic_cool:

Gość Beronika91
boooooody na ch*j ci te śmieszne studia?, i tak już mądrzejsza nie będziesz. - ktoś sugeruje,że osiągnęłam już szczyt możliwości osiągalnych dla homo sapiensa? :classic_cool: dzieki :classic_cool: ale ja nie studiuje by zwiekszyc IQ tylko liczbe znajomych na fejsie :O

Gość Beronika91
ps: czy ludzie w Warszawie gapią się na wszystkich przechodniów? :classic_cool: bo na początku października, gdy byliśmy na starówce to co 3 mijana osoba spoglądała na nas :D

Gość pytająca919191
omg, niektorym sie naprawde nudzi...

Gość Beronika91
u mnie juz sporo sniegu :) bałwanka mozna by ulepic na tarasie...czy juz mowilam ze on wyglada jak wampir ze zmierzchu? :classic_cool:

Gość Beronika91
ja sie gapie tylko na: - wyjatkowo ladnych - wyjatkowo brzydkich/grubych - jak idzie para to sie gapie - jesli sa wyjatkowo niedopasowani - gapie sie tez na laski idace u boku ciemnoskorych :classic_cool: aa i na psa jak sra tez patrze (taki dziwny odruch) :( jesli na Was patrzyli to moze...hmm byliscie jakos dziwnie ubrani? a wlansie jak tam romans? tak sie spotkaliscie i od razu zaiskrzyło? i ostatnie pytanie Dlaczego nie ja ?! 😭 :(

Gość Beronika91
byliśmy ubrani raczej elegancko :classic_cool: :D nie lubię gdy ktoś co chwilę robi na mnie obczajkę :classic_cool: Ty pewnie nawet nie zwróciłabyś na nas uwagi :classic_cool: romans wszedł na wyższy szczebel, więc jest już naprawdę zajeebiście 😭:classic_cool: dokładnie tak było, chociaż zaiskrzyło dopiero wieczorem und następnego dnia, bo na początku był stres :classic_cool: :D przeca nie jestę w Twoim typie i wolałaś turka 😭:classic_cool: :D

Gość Beronika91
to gratulacje i niech Wam Bóg błogosławi :classic_cool: ee ten Turek.. jak teraz sobie o tym pomysle to mi wstyd :classic_cool: tam na miejscu cos mi chyba slonce przygrzalo :O on byl najbrzydszy ze wszystkich :classic_cool: a ja chodizłam dumna jak paw, że go wyrwałam :D :D :D :D:D uu od razu byl wieczor i nastepny dzien? :classic_cool: a potem dzieciom opowiadac "rodzice poznali sie na... kafeterii" :D

Gość Beronika91
dziękujemy :classic_cool: Bogu nam sprzyja :classic_cool: pewnie akurat miałaś dni płodne i dlatego tak Ci się spodobał :D każdy popełnia błędy :classic_cool: były 4 dni, ale już nic więcej nie mówię :classic_cool: powiemy, że poznaliśmy się w bibliotece albo w Empiku, bo na kafeterii to przypał :classic_cool::D dobra, ulatniam się z forume :classic_cool: pogram trochę w Simsy i poczekam aż przestanie padać, bo wtedy będę mógł iść do kina na nowego Bonda :classic_cool: czymaj się :classic_cool:🖐️

Gość Beronika91
szkoda,że idziesz, bo chciałam się Ciebie poradzić a raczej spytać o coś ...takiego na co na kafe bym nie uzyskala odpowiedzi. a mianowicie - wyobraz sobie sytuację, prowadzisz na studiach zeszyt z notatkami, przepisujesz i nagle sie kończy(zeszyt), co robisz? to miłej gry :( (ja mam simsy 2 :classic_cool: moze tez nocą pogram :classic_cool:)

Gość Beronika91
proste, zaczynam kolejny zeszyt do tego przedmiotu :D :classic_cool: dzięki :classic_cool: Sims 3 ze wszystkimi dodatkami i akcesoriami ważą ponad 60 GB, ale ściągnąłem to w niecałe 10h :classic_cool:

Gość Beronika91
60GB?!?!?! nie MB?! toż to pół dysku :O chyba,że masz akurat 1 tetrabajt przestrzeni :classic_cool: moje simsy zajmuja chyba 2 max 3 GB (a moze wiecej,ale wole tego nie wiedzieć :D) a jakie to akcesoria? ciuchy, zwierzaki? :D ale dwa zeszyty do jednego przedmiotu to lipa :( chyba,że obłożę okładkami i połącze je :classic_cool: taki trick z podstawówki :classic_cool:

Gość Beronika91
60 GB, każdy dodatek zjmuje 5+ GB + akcesoria 2,5-4 GB :D :classic_cool: mój dysk ma 500 GB więc mi to nie przeszkadza :classic_cool: akcesoria to jakieś nowe przedmioty, lokacje itp. :classic_cool: zresztą, tutaj masz napisane, co dane akcesoria wprowadzają :D http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Sims_3 ja w liceum miałem nawet 3 zeszyty do jednego przedmiotu w ciągu roku i nie przeszkadzało mi to :classic_cool: taki trick może się sprawdzi :classic_cool:

Gość Beronika91
ale w licełm mi nie zależało na nauce, prowadziłam zeszyty z musu, a tu dla przyjemności :classic_cool: jakos wygodniej miec w jednym ja mam dysk 96 + 135 GB...czyli ponad250 :classic_cool: o a wiesz moze czy da sie zrobic partycje bez specjalnych programow? zaraz sobie poczytam o simsach :D szkoda,że to nie jest fakultet na studiach :D :O

Gość Beronika91
„Stalowy Pęcherz lub „Wzmożona Płodność :D :D :D :D:D

Gość Beronika91
z tego co pamiętam to trzeba było formatować wszystkie dyski i chyba w biosie dało się stworzyć nową partycję :classic_cool: