Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożePrzyszłaMamaCzyUdaSię

Czy dwa pęcherzyki z dwóch jajników dają większą szansę na zajście w ciążę??

Polecane posty

J a tak miałam podczas tej owulacji i zastanawiam się czy miałam większą szansę... Bo jeśli z jednego się nie udało to może z drugiego chyba, że z dwóch naraz to by była dopiero radość!!! Ale pewnie znowu nic z tego:( Boję się test robić:(

Gość katarinkaq
a skąd wiesz że miałas ,,aktywne" w tym miesiacu 2 jajniki ?

Gość ale radosc...
zapierdziel....

Gość jjhjjh
No własnie, wisz to z.... ???

No wiem bo miałam monitoring cyklu i stymulacje Clo - na USG gin widział 2 pęcherzyki z dwóch jajników

Zadałam to pytanie bo się jeszcze łudzę do końca... A jutro chyba już testuję...

No możliwe, że szanse są większe, co więcej masz szansę na bliźniaki. Ale jeśli jesteś jedną z tych starających się za wszelką cenę i myślących tylko o zajściu w ciążę to Twoja blokada psychiczna może sprawić, że nawet z 10 pęcherzyków nic nie będzie.

marylka b. wiem, że staranie się za wszelką cenę daje odwrotny efekt:( Wiem, wszyscy mówią, że trzeba wyluzować. Tylko w moim przypadku to mąż mnie bardzo naciska, dopytuje jak się czuję itp. Ciągle o tym gada:/ No i presja ze strony teściów, że kiedy wnuk....:(

Mam ochotę im wszystkim wykrzyczeć, żeby mi dali z tym spokój, jak dziecko będzie to będzie, a nie tak naciskać na mnie. Mam dość kur wa.

Współczuję Ci takiej presji. Porozmawiaj z mężem, wytłumacz mu, że tak na siłę to się nie da. A za takie nagabywanie teściów to bym zabiła. Ja mam dziecko 2-letnie i ostatnio ciągle słucham od teścia, że kiedy będzie drugie, mały nie ma się z kim bawić i takie tam. Ostatnio nie wytrzymałam i mu powiedziałam w żartach, że jak tam bardzo im zależy na towarzystwie do zabawy wnuka to niech sami sobie dziecko zrobią, może im się uda jeszcze.

Tak bo teściowie myślą, że to takie łatwe wszystko, ja podobnie jak Ty chyba też im coś przygadam wkońcu :/ Jeśli teraz się nie udało to muszę na maxa wyluzować, a nawet chyba zrobię sobie przerwę z tym staraniem na kilka miesięcy. Zobaczę co teraz będzie. Dziś mam 27 d.c. i nie wiem czy jutro nie za wcześnie na testowanie. Ale może już test wykaże? A jak było w Twoim przypadku - czy we wczesnej ciąży miałaś jakieś objawy , np. kłucie w brzuchu czy cos?

Przed @ to żadnych objawów tylko dużo białego, wodnistego śluzu i wszyscy mówili, że jestem strasznie blada.

Ja mam właśnie taki wodnisty śluz, jakby woda... I dużo tego właśnie :/

Gość kicia00011
ja tez czekam wlasnie czy jestem w ciazy. chyba jutro kupie test bo nie wytrzymam dluzej. do @jeszcze 4 dni