Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiop[

Co to znaczy ze kobieta ma wysokie libido ?

Polecane posty

Gość qwertyuiop[

j.w. Czy chec uprawiana sexu 2x dziennie to juz wysokie ?

Gość etewhwjh
A jakie czynniki wchodzą w to, że jedne mają wysokie a inne niskie?

Gość qwertyuiop[
Nie wiem jakie. ale jak karmilam piersia ialam prawie zerowe, wiec moze hormonalne? teraz mam ochote 2x dziennie i zastanawiam sie czy to swiadczy o wysokim?

Gość trudnetopytanie
niby wszyscy pojmują o co chodzi z tym libido ale ocena wielkości libida kobiety(mężczyzny też) jest czymś nieziemsko trudnym bo nawet więlka częśtotliwość uprawiania seksu i głośne pokrzykiwanie jak to niby jest namiętność, wcale nie musza świadczyc o rzeczywistym wrodzonym libido za to może wynikać z jakiejś pozy, jakiegoś celu takiego zachowywania się, lub z uzależnienia a rzeczywiste libido, wrodzone może byc zupełnie mierne. Tylko kto się przyzna do miernego libida gdy modne jest być ogierem /ogierową i koniecznie lubić nadmierny i wynaturzony seks. A bywa że nawet jak się rzyga z niechęci do pewnych czynności seksualnych, to i tak udaje się aby tylko nie wypaść z roli wysokiego libida. Wysokie libido zależy też od partnera, jak partner niedopasowany to jakoś tak libido kobiety odwraca się od niego, i tkwi gdzieś tam niezaspokojone ale mimo tego niechętne do partnera, i na dodatej ta kobieta może kochać tego partnera ale namiętności do niego brakuje.. A więc kobieta może być zimna a nawet oziębła mimo że posiada wysokie libido, ale coś je tłumi., i nawet miłość nie pomaga. A może też byc tak że kobieta ma niskie libido i mimo tego gra rolę wysokiej częstotliwości i aktywności, ale tak naprawdę robi to z celów pozaseksualnych., lub z miłości nawet.

Gość totalana bzdura,je mam
wysokie libido i jako,ze nie mam od kilku lat partnera,moje libido jest niepocieszone:P ale nie rzucam się na zadne mięcho,bo najpierw musiałabym się zakochac a nie zakocham się za prędko:O