Gość martuss90 Napisano Październik 27, 2012 mam problem.. poklocilam sie z przyjaciolka.. kumplujemy sie od konca 1 roku studiow teraz jestesmy na 3. jakis tydzien temu ostro sie poklocilysmy ze juz wygarnialysmy sobie duzo rzeczy naraz a zaczelo sie od jednej ze ja wygadalam cos jednej dziewczynie to co moja kumpela zalozmy ze nazwe ja Kaska mi powiedziala. ale ja nie uwazalam tego za jakas tajemnice a ona sie za to obrazila. Do tego potem zaczelysmy wygarniac sobie wiele innych rzeczy i ona sie strasznie obrazila. Czasem sie klocilysmy ale zawwsze jak ktoras pierwsza sie odezwala to byla zgoda. Mialysmy swietny kontakt rozmawialysmy praktycznie codzien nawet w wakacje mimo ze mieszkamy okolo 100km od siebie. bylysmy razem na wakacjach. nie wiem nie moge sie z tym pogodzic co teraz sie dzieje. ona praktycznie se do mne nie odzywa. niby z nia gadalam i mowi ze sie odzywa ale nie jest juz tak jak wczesniej. ona mysli ze ja gadam na 2 strony na kogos a potem z nim sie kumpluje. tlumaczylam jej to ale chyba marny efekt. co ja mam zrobic nie daruje sobie jak ja strace;/ a jeszcze taka Agnieszka z nami mozna powiedziec trzyma w szkole i widze ze jak zobaczyla ze Magda ze mna zbtnio nie gada to widze ze usiluje chyba zajac moje miejsce i sie strasznie jej podlizuje nie wiem co ja mam robic;/ ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach