Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość martuss90

odzyskac kumpele

Polecane posty

Gość martuss90

mam problem.. poklocilam sie z przyjaciolka.. kumplujemy sie od konca 1 roku studiow teraz jestesmy na 3. jakis tydzien temu ostro sie poklocilysmy ze juz wygarnialysmy sobie duzo rzeczy naraz a zaczelo sie od jednej ze ja wygadalam cos jednej dziewczynie to co moja kumpela zalozmy ze nazwe ja Kaska mi powiedziala. ale ja nie uwazalam tego za jakas tajemnice a ona sie za to obrazila. Do tego potem zaczelysmy wygarniac sobie wiele innych rzeczy i ona sie strasznie obrazila. Czasem sie klocilysmy ale zawwsze jak ktoras pierwsza sie odezwala to byla zgoda. Mialysmy swietny kontakt rozmawialysmy praktycznie codzien nawet w wakacje mimo ze mieszkamy okolo 100km od siebie. bylysmy razem na wakacjach. nie wiem nie moge sie z tym pogodzic co teraz sie dzieje. ona praktycznie se do mne nie odzywa. niby z nia gadalam i mowi ze sie odzywa ale nie jest juz tak jak wczesniej. ona mysli ze ja gadam na 2 strony na kogos a potem z nim sie kumpluje. tlumaczylam jej to ale chyba marny efekt. co ja mam zrobic nie daruje sobie jak ja strace;/ a jeszcze taka Agnieszka z nami mozna powiedziec trzyma w szkole i widze ze jak zobaczyla ze Magda ze mna zbtnio nie gada to widze ze usiluje chyba zajac moje miejsce i sie strasznie jej podlizuje nie wiem co ja mam robic;/ ???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować