Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie masakra

Jak można dać dziecku na imie Brajan, Nikola lub Jessica????

Polecane posty

Gość znałam chłopaka o imieniu
Roger i jeszcze głupszym nazwisku:O

Gość znałam chłopaka o imieniu
Olivio, jednak potwierdzasz tą regułę - nie umiesz "odmianów" w temacie chodzi również o patologię intelektualną

Gość dfghdfgh
ja znam rodzenstwo: Michelle, Brajan i trzeciego nie pamiętam, ale chyba coś w stylu Denis

Gość Tobie-ja
Ja mam sasiadow jedno Alan,druga Jessica i Vanessa Jak slysze jak drze morde na placu wolajac je do domu to krew mnie zlaew

Gość zaszalałam
Moja koleżanka w pracy,mama Nikoli miała dziwną minę gdy dowiedziała się że moja córka,równolatka Nikoli (3l) ma na imię Ewa:-)dosłownie aż skrzywiła się z niesmakiem "Ale poważnie mówisz?Ewa?" dopytywała się:-)

Hahaha /:D Ewa bardzo ładnie, Jessica, Dżesika, Nikola, Nicola, Brajan, Alan i Roger już nie :o

Gość lucy76
Ja znam Brajana Deskę i Victora mamuska za każdym razem przypomina że przez v i c .... Porażka

Gość ytrtrn
Z reguły podklasa . Amatorzy nalewek po 5.99. Rodzinka typu: starsi bracia dresy albo koksy,starsze siostry wypindrzone tandetne 'Barbie". I wtedy to z reguły młodsza pociecha dostaje na imię tak jak w temacie topiku.

Gość o kur..................
trzeba być "Brajanem" i "Dżesiką" by dać na imię dziecku Vanessa, ew Roger:O:O:O

Gość brak słów.....................
durnota prostego ludu nie zna granic:(

Gość tygrysek xxxx
Z tch imion które wymieniłaś w temacie Nikola najładniej brzmi :)

Gość gość
W ramach wolontariatu pomagam organizacji społecznej zajmującej się, napiszmy szczerze, patologią społeczną. 80% nastoletnich młodych matek samotnie wychowujących swoje pociechy (ojciec NN, bo niezła impreza była albo widziała go wcześniej dwa razy i tylko 'ksywkę' zna) nazywa swoje pociechy Brajanami, Kelvinami, Nikolami, Denisami, Ivetami itp. Koniecznie przez 'v' lub przez C na początku (Calvin ale czytane Kalwin). Im większa patologia materialna i intelektualna - tym większy pociąg do takich imion. Co jak co ale patologia w naszym ślicznym kraju rozmnaża się na potęgę a Wy na to płacicie - m.in. z podatków, które później idą na utrzymania armii Dżessik, Błajanów i innych odmieńców.