Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie sądź książki po okładce

Patologiczna patologia forumowo internetowa... Skąd to się bierze?

Polecane posty

Rodzina patchworkowa to rodzina powstająca z połączenia dwojga ludzi mających już za sobą nieudane związki, z których są dzieci,dbają o to, by dzieci z poprzednich małżeństw traktowały się jak prawdziwe rodzeństwo

Jaga bez baby mam takie pytania lubią się wasze dzieci .słyszałam że bardzo między sobą rywalizują dzieci jedno ojca a drugie matki

A mnie zastanawia, że ex żona Twojego męża nie chciała dzieci. Co się stało, że są z ojcem, chyba w 99% przypadków dzieci po rozwodach przy mamie zostają?

Moja corka "siotrzyczke" bardzo polubila, i do tej pory czuje sie za nią odpowiedzialna,zostają nieraz razem na noc same, mimo ze mlodsza to juz prawie nastolatka a moja pelnoletnia Mlodsza nie wykazuje wrogiego stosunku do starszej i nigdy zazdrosci o to nie bylo,czasami mlodsza jej dokucza ale to z racji jej szceniackioego wieku gdy ją energia rozpiera a nie z zlosliwosci Jestem o wiele bardziej poblazliwsza to meza corki niz do swojej gdy byla w jej wieku :)

aaa_wazka " exsia meza od kąd corka sie urodzuila jakos nie brala czynnego udzialu w jej wychowanie,i mąz zawsze dzieckiem sie zajmowal od malenkiego,a po jakims czasie postanowila wyjechac za granice do pracy,do kraju śpieszno wracac jej nie bylo i tak sie skonczylo.Ma odebrane prawa rodzicieslkie,ale alimentow nie placi Corka prawie w ogole matki nie pamieta, to nawet i dobrze

Jaga bez baby to co za patologia u ciebie prawie żadna :) dziewczyny się dogadują i pewnie maja przed wami tajemnice, czasami lepiej być w innym zwiazku niż tkwić w toksycznym małżeństwie

Wiecie a to jest niesprawiedliwe, gdyby to był facet to by płacił alimenty a jak nie to do wiezienia by go wsadzili a kobiety pod tym względem to mają jednak lepiej. Okropną żonę miał Twój mąż.

ale u mnie tym sposobem jest patologia za sam fakt jaką rodzine tworzymy, tak samo jak autorka wymienila przyklady Patologi chocby za imie dziecka, za kolor papieru do dooopy,czy za to ze dziecko cos jedząc bedzie umurusane i to wystarczy by zyskac opinie Patola :D

Mnie kiedyś zrypano, że syn w wieku 7 lat oglądał Predatora. Ja sama ogladałam w tym wieku Terminatora i Freddyego i jakoś krwiożerczy morderca ze mnie nie wyrósł. Ja się po prostu nie przejmuję tymi ludźmi:)

Słuchajcie to ja też pod patologi się podpisuje bo moje dzieci często mają umorusane buziaki :) i czasami mi się nie chce sprzątać w domu

Gość chwila moment, akurat
jesli chodzi o NIcole, to o ile zauwazylam, nikt nie pisal, ze nadanie takiego imienia to patologia, tylko, ze imie czesto sie zdarza wsrod rodin patologicznych.

Gość nie sądź książki po okładce
Tutaj panuje przekonanie,że imię Nikola oznacza,że dziecko pochodzi z rodziny patologicznej-nawet dziś był tu taki tekst,że jak słyszę,że matka woła Nikola,to się rozglądam za ordynarnie tlenioną matką z kilometrowymi odrostami i nigdy się nie mylę-czy jakoś tak. Tak miałam tu kiedyś czarny nick,ale w pewnym momencie zrobiło się tu takie szambo,że przestałam tu wchodzić i po prostu zapomniałam hasła. A wcześniej długo pisałam na pomarańczowo z tego nicku ale przez głupie podszywy go zabezpieczyłam hasłem. A teraz wchodzę tu w zasadzie głównie poczytać.

to ja też się pewnie zaliczam do patologii bo mam troje dzieci :) a wielodzietność to patologia hah najlepsze jak idziemy całą rodzinką 5 osobową na spacery to te spojrzenia innych ludzi mówią jedno - PATOLOGIA !! ŻE PEWNIE NIE WIEM CO TO ANTYKONCEPCJA !! a my właśnie wiemy i zawsze chcieliśmy mieć troje dzieci i za 10 lat chcemy jeszcze jedno :) najważniejsze jest to , że mąż ma dobrą pracę i nic dzieciom nie brakuje :) ot tak sobie napisałam

Gość pierwsze krótkokp,drugie długo
a ja widzę to inaczej, że często piszą tu osoby nie tyle patologiczne co prostackie i nie ma znaczenia jakie mają wykształcenie czy dochód. Można stwierdzić to patrząc na poziom wypowiedzi, obrzucanie się inwektywami a także na zadawane pytania. Poza tym są to często osoby, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem i na racjonalne argumenty odpowiadają cyt."pierdol się dziwko" :O inny przykład cytat z artykułu "jeśli matka ma wyższe wykształcenie, wyższy status społeczny to większe prawdopodobieństwo, że będzie karmiła piersią" - odpowiedź - brzydzi mnie karmienie piersią ;) inny przykład - dziecko urodzone przez cesarskie ciecie często jest w lepszym stanie ogólnym od dziecka urodzonego siłami natury - odpowiedź - pewnie, przynajmniej nie mam pizdy jak wiadro - i tak dalej, i tak dalej...

Gość ektro
a mnie smieszy,ze dorosle kobiety tak powaznie ta kafeterie traktuja. Jak swoj drugi dom.Uczestniczki forum traktowane sa jako przyjaciolki od serca,albo wrogowie. Post Meaaa mnie ubawi i dal do myslenia. Pisze do kogos:Zobaczymy sie w sadzie:D Wirtualny swiat,anonimowi uzytkownicy,no ale sad musi byc,nie ma co:D I to dla mnie jeden z dowodow jak niektorzy musza miec nudne,ubogie zycie.