Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytanieNaKolacjeeee

Od jakiego wieku facetowi nie wypada podrywać nastolatek?

Polecane posty

Gość PytanieNaKolacjeeee

Ile lat musi mieć facet żeby związek z nastolatką uznać za coś nie dobrego?

Gość Facetowi ZAWSZE wypada
rwać nastki. Pytanie powinno brzmieć - kiedy facetowi nie wypada podrywać starych dup po 25 roku życia :classic_cool:

Mam 29 lat i jak patrze na licealistki to czuje się jak pedofil, choć z drugiej strony niektóre mają cery bardziej zniszczone nie 30 latki z mojej pracy :D

Gość HOHO2
kiedy facetowi nie wypada podrywać starych dup po 25 roku kiedy ma do 20 lat lub jak ma powyżej 35

Gość dziaddek
a czym ty sie tak przejmujesz znam typa co ma 36lat a ona prawie 20

Gość HOHO2
"niektóre mają cery bardziej zniszczone" bo chodzą z tapetami na ryjach i z solarką jak te twoje 30 miały 15 lat to takich rzeczy nie robiły bo by matki im ryje obiły a teraz upadek moralności

Gość PytanieNaKolacjeeee
Czyli np. 27 latek juz stracił szanse na związek z nastolatka,tak jak się traci szanse na uprawianie pewnych typów sportów,albo zniżki na kolej?

Rób jak lubisz ale ja bym się wstydził stary koń i 10 lat młodsza dziewczyna co jeszcze stanika nie ma dobranego i ma majtki w zajączki :D

Gość tylko 10 lat młodsza dziewczyn
to ile masz lat - 25 :classic_cool:?

Gość żeński miecz
"stanika nie ma dobranego i ma majtki w zajączki" chyba mało wiesz o bieliźnie nastolatek :D ale to tylko dobrze o Tobie świadczy :classic_cool:

Gość Facetowi ZAWSZE wypada
Nastolatka zaczyna się wtedy, kiedy jej wiek kończy się na końcówkę "-naście" i ma już cycki. Czyli od 13 lat :classic_cool: Podrywanie 19 latek to niemal babciofilia :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość r56urs6ut5
Ja mam 27 lat a moja dziewczyna 18 i mamy w dupie co inni o nas myślą.Starym koniem się nie czuję, z kolei moja dziewczyna nie czuje się gówniarą, świetnie się dobraliśmy i nikt nam nie przeszkodzi w planach.

DO jakiego wieku liczyć nastolatke... Jak 19 latka i 25 letni facet to jeszcze jeszcze. Ale poniże to jak dla mnie do 22 roku życia wypada jeszcze, wyżej to jakas patologia

19 ma też naście, 15 mają siano w głowie, przynajmniej moje koleżanki miały w 8 klasie szkoły podstawowej, co nie przeszkadzało im rozkładać nóg :D, a inne rozkładały jedynie książki i konfitury w domowej spiżarni :D

Gość dodapieknamaurodaaa
ja miałam 17 lat jak byłam z facetm 27 :)

Facet w wieku powyżej 25 lat to już powinien mieć coś w głowie, a posiadanie dziewczyny w wieku 17 lat to jak próba dowartościowanie pewnych braków. To nawet kobieta nie jest jeszcze. Chociaż ostatnio słyszałam ze facet staje się mężczyzną dopiero po 30

Gość r56urs6ut5
Gówno prawda z tym że facet powyżej 25 lat leczy kompleksy z młodą dziewczyną.Niczego mi nie brakuje nie czuję się zakompleksiony a że jestem w związku z 18latką to tak po prostu wyszło i w niczym nam to nie przeszkadza.Mało tego ona ma więcej pod czaszką niż np rówieśnica z którą byłem jeszcze rok temu.

Gość dodapieknamaurodaaa
hm, a teraz siedze na kafeterii. To chyba samo mówi za siebie.

Między mną a moim partnerem tez jest ładnych pare lat różnicy, z tym że ja w wieku lat 18 mieszkałam sama utrzymywałam się sama, studiowałam za swoje więc byłam niezalezną już wtedy dorosłą kobietą, czego raczej o równieśnikach powiedzieć nie mogłam. AAa z tym dzieckiem może i racja, po 30 dziecka nie ma i chyba nie dorósł jeszcze

Gość dodapieknamaurodaaa
aha, a pod swoim wpisem umieszczasz beznadziejne zdjęcia psów.

Gość dawno temu były lepsze czasy
Kobiety szybko zdychały przy porodach, ewentualnie tym długowiecznym i pyskatym zakładało się homonto na dupe i kazało pole orać. A dzisiaj siedzi taka gruba 30dziecha jedna z drugą przed komputerem całe dnie, nikt ją nie chce i jeszcze próbuje twierdzić jakoby jędrna i pachnąca 17 lateczka jest dzieckiem :-D :-D :-D Nie, gładziutka 17 latka jest stworzeniem bożym stworzym by ją penetrować soczyście całe dnie, a wy jesteście po to aby wymrzeć jak dinozaury :classic_cool:

Gość obiektywnykochanek47
temat zalosny...co ma wiek do zauroczenia wzajemnego osob lub szalonego spontanicznego uczucia..?:?:?:Pytanie conajmniej glupie...Mam 40 lat a kochanka niecale 20...Jest zajebiscie ..nie wiem jak to dlugo potrwaa ale niczego nie chcemyu zmieniac jak narazie...