Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niagara1122

Kto się zna na komputerach?

Polecane posty

Gość niagara1122

Pomocy! Gdzieś mi zaginął cały folder ze zdjeciami, wszystkimi jakie miałam. Ktoś wie gdzie to może sie ukrywać? W koszu nie ma... Da się jakoś to odnależć???

Gość annia.....................
Może u fotografa :D

Gość niagara1122
Ha ha ha bardzo śmieszne.

Gość niagara1122
domęska rzecz co???

Jeśli pamiętasz nazwę chociaż jednego pliku, to po otworzeniu paska z programami możesz wpisać nazwę tam gdzie jest miejsce "wyszukaj pliki i programy".

taki program NTFS undelete pozwala odnaleźć permanentnie usunięte pliki i je odzyskać (mniej lub bardziej skutecznie). Kiedyś był darmowy, znaczy się darmowa wersja pozwalała odzyskać pliki i foldery teraz nie wiem jak jest. http://download.chip.eu/pl/NTFS-Undelete_4721131.html To chyba było to, dawno dawno temu korzystałem z tego programu.

Gość inzynier serwisowy//zablok
A ile dajesz za to ? Za pięciaka mogę ci luknąć. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

A na specjalne zamówienie mogę też złożyć samolot pasażerski Boeing 787, naprawdę znam sie na tym :classic_cool: tylko 50pln :classic_cool:

w skali 1:1000, czyli bylby nieco większy od twojego penisa w akcji :classic_cool: