Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytającyMarcin................

Jak odbierają to kobiety?

Polecane posty

Gdy facet wysyła np. swojej byłej link piosenki o miłosci. Jak to jest przez was odbierane? Czy odebrałybyście to jednoznacznie?

dlaczego jako idiotyzm?

Gość llkjfjsldfjfo
tak, jednoznacznie, a co to za głupie pytanie, przecież to oczywiste.

generalnie etap nastoletnich uniesien mam za soba;-) ale zalezy czy jestes /byla ta eks czy raczej next;-) punkt oceny sytuacji sie roznil wowczas;-)

Mówie o linku do byłej kobiety z którą niedawno odzyskało sie kontakt i jest sie na etapie zwykłych przyjacielskich rozmów.

jak walczyc o uczucia to walczyc jak odpuscic to odpuscic takie "wyznania uczuc" na pól gwizdka, na odwal, asekuracyjne, neiwymagające, nijakie, bez wkładu własnego umysłowego jest żenujące

zgadaam sie z fiku miku;-) poza tym nie ma "przyjacielskich rozmow" miedzy dawnymi kochankami;-)

a co do tego jak ona to odbierze, odbierze to tak jak będize chciała odebrać jezeli przyjaciel wysla mi taki link odbieram to jako link do piosenki, nei jako wyznanie uczuc jezeli facet, ktory mi sie podoba, doszukuje sie drugiego dna

i nei cierpie takich cichych podchodów, on daje do zrozumeinia neiwprost żeby czegoś chciał, ja mu daję do zrozumienia że nie ma na co liczyc i obje udajemy ze nei rozumeimy drugiej strony i dalej swoje :D i po co tak? nie lepiej wprost?