Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeeeeelpmy

niechciana ciaza, pomocy

Polecane posty

Gość heeeeeeeeeeelpmy

prosze o namiary na gineologa w Lodzi, przy nechcianej ciazy moj adres : ademail@vp.pl

Gość nddgj
Wiesz że to jest nielegalne?

Gość kasia4444
Powiedz czemu jej nie chcesz jaki masz problem ?

Gość kjhkj
urodz,oddaj do adopcji

Gość heeeeeeeeeeelpmy
nie jest wazne dlaczego, nie szukam tutaj umoralniania, po prostu nie che byc matka, nie mam instynktu, potrzebuje rady ja wyzej, a nie pytan... wiem co robie

Gość kjhkj
no tozabij jak kurwa nawet urodzic ci sie nie chce puszczalska gowniaro.ja adoptowalam 2 dzieci dzieki temu ze taka pipa jak ty zrobila sobie dziecko.ale ona madrzejsza byla od ciebie.urodzila i sie zrzekla

Gość kasia4444
Ok ale dlaczego nie stać sie na urodzenie i oddanie dziecka ?może pod koniec ciąży instynkt przejdzie . Miałam jak ty ale byłam tchorzem jeśli chodzi o aborcję w kraju gdzie jestem jest to legalne .. Teraz w 4mu wybrałam imiona i coraz bardziej jestem świadoma ze to człowiek ktoś kogo będę kochać jest w moim brzuchu ..

Gość nddgj
Pytanie o lekarza który przeprowadzi aborcje na forum publicznym w kraju w którym jest to nielegalne jest wg mnie naiwne.

Gość kasia4444
Ok ale dlaczego nie stać sie na urodzenie i oddanie dziecka ?może pod koniec ciąży instynkt przejdzie . Miałam jak ty ale byłam tchorzem jeśli chodzi o aborcję w kraju gdzie jestem jest to legalne .. Teraz w 4mu wybrałam imiona i coraz bardziej jestem świadoma ze to człowiek ktoś kogo będę kochać jest w moim brzuchu ..

Gość antyAborcja
a ile masz lat?nierob tego!A potem jak bedziesz chciala to niebedziesz mogla miec i tego ci zycze,jak tak mozna,nietraktuj dziecka jak zwierzecia ktorego ot tak chcesz sie pozbyc Chyba ze zostalas zgwalcona to moznaby sie zastanawiac

Gość kjhkj
antyaborcja,zwierzecia tez normalny czlowiek sie nie pozbywa

Gość to jest prowo
albo specjalnie ktoś szuka po internecie zeby wsadzic jednego lekarza z drugim do pudła za nielegalne aborcje, a ten kto poda namiary jeszcze bedzie mieć nieprzyjemności autorko skoro stac cie na zabieg to sobie kup bilet do kraju tam gdzie aborcja jest legalna

Gość na ogniu....
Nie musisz poddac sie aborcji.Zabijesz dziecko.Mozesz urodzic i oddac dziecko do adopcji.Bedziesz miala czyste sumienie a i moze kiedys to dziecko Ci podziekuje ze zyje,chociaz wychowalo sie w innej rodzinie a ty go nie zabijas.Pomysl o tym.Istnieja adobcje ze wskazaniem,gdzie bedziesz znala srodowisko w ktorym sie wychowa.Nie zabijaj.Oddaj do adopcji.Czyste sumienie jest najwazniejsze dla Ciebie.

Gość kjhkj
a moja sasiadka juz tyle czeka na dziecko.nie chcesz,oddaj

Gość antyAborcja
wogole brak słów,mam nadzieje ze moze narazie w szoku jestes i ci przejdzie.Pomyśl dobrze,ja jestem mloda,mam 20 lat,zabezpieczam sie ale niestety wpadlam,bylam zla,ale co zrobic,jak jest to bede kochac i tyle,w tej chwili to moj 12 tc i niedarowalabym sobie jakby mu sie coś stalo z mojej winy

Gość idiotkiii
nie pytaj się na tym forum o aborcję, bo ciebie zjedzą, karzą, rodzi i oddać, nigdy w zyciu bym nie oddala, wolałabym usunąć, a skad wiesz, ze dziecko będzie szczęśliwe jak oddasz,. A co wasz zresztą obchodzi jak chce usunąc, to jej dupa i jej problem. Ilu dzieciom oddanym żeście pomogli, umiecie tylko kłapać ozorem

Gość bdbdbdnd
Wyluzujcie to jej sprawa,dla mnie aborcja to.zbrodnia,ale niech kazdy decyduje za siebie

Gość kiedyś myslałam ze aborcja
jest ok jak ktos nie chce dziecka, ale jak sama zostałam mamą jak zobaczyłam to bijące serce na usg to mnie szlag trafia jak ktos chce zabić nienarodzone dziecko! przecież to od 6 tygodnia ciąży żyje i ma serducho !! Tymbardziej ze jest coś takiego jak antykoncepcja wiec skoro sie pieprzysz to sie zabezpieczaj a nie skomlij o aborcję właśnie takie dziwki powinny być zmuszane do rodzenia !Przez całe 9 m-cy przy kute do łózka zeby nie miały głupich pomysłów. Co innego jesli dziecko jest z gwałtu czy ze związku kazirodczego ale na litość nie z tego że ktos wpadł bo nie wie co to prezerwatywa czy tabletki !

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebleeee
naprawdę tak was to rusza ze ktoś chce usunąć ciąże? ja mam to w dupie czy ktoś usuwa czy nie.....

Gość bogussss
Dlaczego w Lodzi? Malo mamy sasiadow dookola u ktorych jest to legalne? Nie mecz sie, nie oddawaj do adopcji, bo pozniej ciebie beda ludzie wytykac palcami i mowic, ze gowniarze nie chcialo sie wychowywac i porzuciala dziecko jak psa. Nie wyobrazam sobie latac w ciazy, wszyscy widza mnie z brzuchem a pozniej pytaja co sie stalo, ze dziecka nie ma :o Dopiero zrobiliby z ciebie potwora. Lepiej usunac. Te co pisza o wyrzutach sumienia - wieksze sa jak odda sie dziecko (a nie usunie plod - jesli mozna mpwic tu o jakichkolwiek wyrzutach) i cale zycie rozmysla co robi, kim jest, czy jeszcze zyje.

Gość bogussss
"dzi**i powinny być zmuszane do rodzenia !Przez całe 9 m-cy przy kute do łózka zeby nie miały głupich pomysłów" Ludzie z naszego cudownego Katolandu :D Wybacz ale poje*ana jestes :D Ciebie nikt nie zmusza kobylo do usuwania wiec ty nikogo nie zmuszaj do rodzenia. Wpie*dala sie ktos w twoje poglady, chce wplywac na twoje zycie? Nie? No wlasnie wiec nie wyskakuj tu ze zmuszaniem kogos :D Ciekawe czy bylabys taka cwaniaro mocna jakbys dostala pare takich dzieciakow od matek zmuszonych do rodzenia. Kolejna co morde drze najglosniej a najmniej robi :D Pobilas wszystko, nie moge przestac sie smiac :D:D:D A i jeszcze jedno. Dzi*ek to mozesz szukac w rodzinie lub wsrod kolezaneczek.

Gość twoja decyzjaaaa
mam kilka znajomych co usunęły i nie maja wyrzutów sumienia, teraz maja rodziny i sa szczęśliwe, także przestańcie pierdolić, że każda później ma wyrzuty sumienia. Rób takjak sama uważasz, bo jak masz ochotę usunąć a nie usuniesz to żadna ci tutaj pieprzona anty nie pomoże, nie da nawet tzw. złamanego grosza na wychowanie tego dziecka, a dzieci kosztują finansowo i to niemało.

Gość Karolcinka
Odsprzedam tabletki wczesnoporonne. Zaliczylismy wpadke z moim chlopakiem i zalatwilismy od zaprzyjaznionego lekarza dwa opakowania tabletek Arthrotec. Tabletki okazaly sie bardzo skuteczne wiec jedno opakowanie odsprzedamy potrzebujacej osobie. Kontakt parka2830bb@wp.pl

Gość gość
Ha ha ha! Świetne! Czy to jest akcja policyjna w stylu: "sprawdź czystość swojej koki - czy Twój diler Cie oszukuje? Przyjdź i zbadaj ją za darmo!". Hahahhaha. Prowo, że hej.

Gość gość
Też się wypowiem. Nie chce nikogo tu oceniać. Ja zaszłam w ciąże mając 17lat. Kazano mi usunąć, dawano na to pieniądze. 17 lat i ciąża z chłopakiem, który ma problemy z prawem? I aborcja proponowana ze strony matki? Świetnie. Nie czułam się dorosła, nie byłam gotowa na bycie matką, ale postanowiłam że urodze i poniose konsekwecje. Rodzina sie z tym pogodziła. Skończyłam liceum spiąc często po 3 godziny. 5 godzin snu to był dla mnie raj. Zdałam maturę, poszłam na studia, wychowuje dziecko sama. I Daje Rade. Da się tylko trzeba w siebie wierzyć. Nie chciałam tego dziecka bo sama nim byłam. Gdy urodziłam to poświęciłam się całkowicie dla dziecka mimo że dopiero po 3 miesiącach po porodzie poczułam się matką. Dzisiaj ma 4 lata. Kocham je nad życie i nie żałuję żadnej decyzji podjętej w moim zyciu. To jest mój skarb i dar od Boga. Najpiękniejsza rzecz jaka spotkała mnie w życiu to właśnie moje dziecko. Gdybym je wtedy usunęła to psychicznie bym umarła. Nie potrafiła bym spojrzeć sobie w oczy i innym dzieciom. Instynkt prędzej czy później przyjdzie. Nawet jeśli jesteś w złej sytuacji to uwierz mi ze dziecko będzie cię kochać nie za to co mu dajesz, tylko za to że jesteś jego matką. Powodzenia

Profesjonalna pomoc ginekologiczna, pełen zakes zabiegów ginekologicznych, wystawianie recept, tabletki poronne. Mozliwosc wysyłki , pelna dyskrecja. Kontakt 502-427-780

Gość gość
14:34. ?? Nie wierzę :/

Gość gość
Urodzenie dziecka i oddanie do adopcji nie jest proste. Np pracę można stracić i "co ludzie powiedzą". Jakby to był normalny kraj to w kryzysowej sytuacji można by usunąć ewentualnie dostać piłkę dzień po albo wczesnoporonną. Ale to nie jest normalny kraj