Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony i ostry pazurek

normalni faceci... gdzie są

Polecane posty

??

Gość nie łudź się takich nie ma
:o 🖐️

Gość zdradzający niechcący
a która z was chce normalnego ? :O

normalny = przecietny ? : ) taki który umie wbić gwoździk i wie kto podchodzi pierwszy do stolika w knajpie...

Gość zdradzający niechcący
o to ponadprzeciętny i wyjątkowy:classic_cool: ale taki szybko się psuję .... przez koleżanki znajome, ... siostry, .... a nawet mamę :P

SamotnikXI Teraz to każda chce wysokiego przystojniaka którym będą mogły się pochwalić koleżankom heheh ja mam 180 cm więc musi być przynajmniej mojego wzrostu:P

22:43 [zgłoś do usunięcia] zdradzający niechcący o to ponadprzeciętny i wyjątkowy ale taki szybko się psuję .... przez koleżanki znajome, ... siostry, .... a nawet mamę " Raczej przez raka albo zawał serca:P. A ja jestem wyjątkowo atrakcyjny:classic_cool:.

chyba ze to sa te normalne kobiety ktorych kochamy a one chca tych przystojniakow :D łolaboga babom sie poprzewracało w dupach :D

ja nie szukam mega wyższego faceta, ale dziwnie wygląda jak laska jest wyższa. A pozatym jak całuję lubię stać na palcach:)

tzn że całowałaś nienormalnych wspinając się na palce i ty szukasz normalnych, po co ? chcesz mieć porównanie ?

trzygrosze tzn że całowałaś nienormalnych wspinając się na palce i ty szukasz normalnych, po co ? chcesz mieć porównanie ? o rany wiedziałam , że tu tak będzie...

poprostu było pytanie, a są mało inteligentne odpowiedzi...

Normalni faceci są wszędzie, normalność wywodzi się od słowa norma, przeciętność to nijakość. Facet winien być przebojowy i honorowy, dobrze wychowany, elokwentny itd :)

widocznie dla ciebie normalny to taki ktory ci pasuje ... a tobie pasuje... i tutaj lista wymagan ktore facet ma spełnic zaczynajac od wzrostu... wiec to nie jest normalny a tylko taki ktory ty chcesz wiec pytanie powinno brzmiec ..... faceci jakich ja chce.... gdzie oni sa

widocznie dla ciebie normalny to taki ktory ci pasuje ... a tobie pasuje... i tutaj lista wymagan ktore facet ma spełnic zaczynajac od wzrostu... wiec to nie jest normalny a tylko taki ktory ty chcesz wiec pytanie powinno brzmiec ..... faceci jakich ja chce.... gdzie oni sa a czy ty myślisz że wzrost to wszystko.... jest wielu kiepskich facetów, którzy oprócz cm nie mają nic.

No, ale jak widzą wysokiego przystojniaka to pewnie myślą, że on jest tym dobry, fajnym, przebojowym facetem i z takim się nie można nudzić a jak widzą niskiego brzydala to pewnie uważają, że to jakiś talib co miny podkłada.

wzrost to tylko pierwsza lepsza cecha ktora podałas ktora wymagasz : ) zapewne wymagasz wiele innych ....oczywiscie okej trzeba wymagac ale nie ponad normalnych czyli ponad przecietnych cech ....