Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurek - kołobrzeg

Dziewczyna nie chce się kochać

Polecane posty

Gość Jurek - kołobrzeg

Witam wszystkich forumowiczów. Na wstępie mojej wiadomości przedstawię w skrócie moją sytuację. Otóż. Jestem w związku nie przerwanie od 5 lat, tj. od liceum, przez całe studia inżynierskie i mgr i dotychczas nie uprawiałem z nią seksu. Dodam iż jestem całkowicie sprawny w tej kwestii. Wydaje mi się, że problem leży w mojej dziewczynie. Nie powiem, dziewczyna bardzo ładna, szczupła, o pięknych oczach, ale cholernie zimna, nieokazująca uczuć. Na początku naszego związku była bardzo namiętna, teraz moim zdaniem podchodzi do tematu igraszek łóżkowych z wielkim przymusem... albo wcale nie podchodzi do tematu... Od jakichś dwu lat staram się bardziej przymilić do niej, żeby w końcu było coś więcej niż buzi buzi. Ale ciągle słyszę permanentne "Jurek, NIE", "Nie jestem jeszcze gotowa...". Mówi mi, że czas ucieka, że chciałaby żebym jej się oświadczył i że chce ze mną spędzić resztę życia. Ale jak ja mam z nią spędzić resztę życia, skoro w sprawach łóżkowych wieje chłodem...? Chcę was więc zapytać co ja mam zrobić? Jestem już załamany całą tą sytuacją... Dodam iż szalenie kocham swoją dziewczynę, ale długo tak nie pociągnę... Proszę doradźcie mi co ja mam w tej sytuacji zrobić? Nie jestem nieśmiały, wręcz przeciwnie, rozmawiam z moją dziewczyną na tematy seksu, jednak za każdym razem gdy jesteśmy sami i cholernie staram się żeby było jej przyjemnie (minetkę mógłbym jej robić non-stop, nawet rowek uwielbiam jej lizać, bawię się i pieszczę jej czułe miejsca, z jej strony zaś zero pieszczot.) za każdym razem dzieje się to samo, czyli nic więcej...Z jej strony brak jakichkolwiek miłych słówek czy nawet gestów w moim kierunku...

Gość Meleńka 88
Jakbym czytała o sobie i swoim Chłopaku , z tym że My jesteśmy ze sobą 5 lat i 7 miesiecy i tez jeszcze nie uprawialiśmy seksu. Mój Chłopak chce czekać do ślubu , więc to jest nasza wspólna decyzja Kocham Go to poczekam ... ale np ja uwielbiam pieszczoty itd, dobieram mu się do spodni a on po prostu czasami nie ma ochoty z czego to wynika???? Ja mam ochotę cały czas się pieścić itd... wychodzi na to że jestem bardziej napalona niż on !!! gdzie powinno być odwrotnie .... echhh Ps: Nie rozumiem Twojej Dziewczyny... bo ja z kolei już jestem pewna swojego Chłopaka na 100 % jest dla mnie całym światem i chciałabym się z nim kochać już:) no cóż ale skoro chce czekać do ślubu to poczekamy ;) Pozdro !:)