Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysek xxxx

mam katar myślę że to początek grypy ?

Polecane posty

Gość tygrysek xxxx

jakie leki polecacie na grype?

myślę, ze to wirus ebola no wiesz, gorączka krwotoczna ponoć za parę lat będzie skuteczna szczepionka będziesz to obserwować z góry 🖐️

Gość weqwewqe
katar jest chyba raczej po infekcji a nie przed??

katar to nie od razu grypa ;) trzeba bylo sie szczepic, to bys sie teraz nie zastanawiala - wiem, ze jest cala wielka propaganda przeciw, ale ja sie szczepie, zyje i nie choruje ;) moz teraz sie zaszczep, jak sobie z katarem poradzisz? gdybys miala jeszcze watpliwosci, to polecam yen tekscik http://pogromcymitowmedycznych.pl/news/szczepionka-przeciwgrypowa-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82em-zaka%C5%BCenia-raczej-strachy-na-lachy/

Na przeziębienie i grypę najlepszym lekiem tabletkach jest Gripex Max: http://av.pl/769,gripex-max-20-tabletek.html . W Twoim przypadku to idealny sposób na katar, gdyż zawarta w Gripex Max pseudoefedryna ułatwia swobodne oddychanie oraz zwalcza uciążliwy katar ;).

Gość kurczak upierzony
Katar to początek przeziębienia, a nie grypy...Wygrzej się, pij herbatkę malinową z miodem. Uważaj na siebie,by się ustrzec powikłań w postaci kaszlu czy zapalenia oskrzeli :) Gdyby to była grypa miałabyś już dużą gorączkę :O

chryzantema ja sie zaszczepilam we wrzesniu a w grudniu zachorowalam,dolaczylo sie powiklanie w postaci zapalenia pluc,lekarz na oddziale w szpitalu w ktorym wyladowalam powiedzial mi ze gdybym sie nie zaszczepila,przeszlabym grype lagodniej,i zebym NIGDY WIECEJ SIE NIE SZCZEPILA,bo wirus tak szybko MUTUJE,ze te szczepionki mozna sobie w duupe wsadzic i zarabiaja na ludziej naiwnosci tym koncerny,lekarz ponad 30 letni staz w szpitalu( podkreslil to wrozmowie ze mna)