Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttuajj

Ciąża to coś obrzydliwego, tak uważam :/

Polecane posty

Gość tttttuajj

kojarzy mi sie to z kosmitami !! Na szczescie w przyszlosci nie będzie juz ciąz tylko samo invitro i sztuczne macice, łozyska takie inkubatory deluxe, bedzie mozn kopulować dowoli

Gość katarina ,,,
to pewnie prowokacja, ale dla mnie ciąża faktycznie jest obleśna, mam już te 27 lat ale nie wyobrażam sobie siebie w ciąży. to mi się w głowie nie mieści.

Gość defer
TO ma się zmieścić gdzie indziej. :-)

Gość katarina ,,,
defer, nie ważne, ja i tak w ciąże absolutnie nie zamierzam zachodzić, brzydzę się tego, poza tym jestem za wrażliwa na poród, niech rodzą inne.

Gość odkrycie na Helloween
na seks też jesteś za wrażliwa?

Gość a wiecie,ze,ja,tez
ja tez tak mysle, juz jak miałam te nascie lat ciaza wydawała mi sie czyms strasznym, ja z takim brzuszyskiem, dziecko mi wyjdzie miedzy nogami? Uwazalam i nadal uwazam ze to okropne, nie chcialam tego przechodzic i tyle...skojarzenia z kosmitami fajne :D dwójke dzieci mam :) synka i corke, adoptowalismy, moj mąz dal sie przeknnac, bylo wiecej za niz przeciw. Szkoda, ze adopcje są nadal niepopularne w Polsce, tyle dzieciaczków jest bez domu...

Gość katarina ,,,
odkrycie na Helloween, na seks nie, uwielbiam seks, ale wcześniej jak byłam znacznie młodsza nie mogłam się nim do końca cieszyć, bo bałam się o wpadkę, chociaż i tak ciążę bym usunęła, bo porodu sobie nie wyobrażam. ale teraz zabezpieczenie jest perfect, niczego się nie obawiam, a w przyszłości sobie zaadoptujemy z mężem dziecko lub wynajmiemy surogatkę, jakoś to będzie, nie muszę chodzić z brzuchem by mieć dziecko.

Gość wspaniale ze adoptujecie
szkoda ze tak malo ludzi mysli podobnie. wciaz na wsiach i w malych miastach panuje przekonanie, ze trezba miec wlasne dzieci, bo cudze to bekarty.

to juz rzyganie jest obrzydliwsze od porodu.. no ale ja mialam cesarke i nie zamierzam rodzic w zaden inny sposob w przyszlosci wiec moze sie nie znam :)

Gość kato
każde dziecko ktoś urodził, zanim przyszło na świat jego matka chodziła w ciąży. Każdy z was też był w brzuchu. Ludzie, czy wy już kompletnie po(ch)ujeliście? Idźcie powiedzieć własnym matkom, że były obrzydliwe chodząc z wami w ciąży :(

Gość same wyzolone szmaciska tu są
Dla mnie ciąza to był najpiekniejszy okres mojego zycia.

Gość same wyzolone szmaciska tu są
bez empatii i uczuć tak ich media i otoczenie wykreowało--to nie znają uczuć macierzyńskich.

co jest obrzydliwego w ciazy ? ruchy dziecka ? rosnący brzuch ? no może jedynie jak niektóre mają mdłości ale to stan przejściowy po za tym każdy z nas był tym obrzydliwym stanem ( był w brzuchu )

Gość ekyyxm
tez tak uwazam jak autorka :D