Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka-trin876

Przyszle mamy z Suwałk

Polecane posty

Gość tgdrtgtr
I co masz zamiar rodzić też w suwałkach? Bo jesli tak to współczuję i gratuluje odwagi!

do dziewczyny z Olecka... powiedz jak oceniasz Wasz szpital? bo słyszałam same pozytywne rzeczy no i znieczulenie macie nie

Wiesz co, tak oceniam nasz szpital, że rodziłam prywatnie w Białymstoku. ;) W porownaniu z Suwalskim czy z Ełckim jest o niebo lepszy, ale mimo to daleko... za murzynami. Znieczulenie jest, sprzet tez dobry - specjaliści do dupy. Jak rodziłam w 36 tc to pojechałam tam o 2 w nocy. Lekarz powiedział, że oni nie mają tu odziału dla wcześniaków i w ogóle to jest 2 w nocy i on nie będzie myślał. Zapytałam co mam robić, on na to, że jechać do innego miasta. To pojechałam do PSK w Białymstoku, tam mi wyciszyli skurcze (ledwo dojechałam), wypuścili za 3 dni i urodziłam u Arciszewskich.

Gość bdzfbdaBnghgnm
Mnaz- wcześniej pisałaś, że rodziłaś na parkowej?

Tak. Najpierw bylam w psk - w 36 tc. Dostalam zastrzyki, skurcze wygasly. Urodzilam w 39 tc na Parkowej :)

Oj, dopiero przevczytalam swoj blad - rodzilam na parkowej a nie u Arciszewskich. Do Arciszewskich chodzilam na usg do Kurzatkowskiego :)

co prawda ja już po porodzie, 4 miesiące temu, ale Suwalczanka :) poród w Suwalskim Szpitalu- bez tragedii. Jak widać żyję, chodzę i rodziłam 12h, bez znieczulenia, a potem jeszcze z oksytocyną :) kiedy poród?

Gość bdzfbdaBnghgnm
Pisałaś,że termin masz na 06.09, urodziłaś pod koniec sierpnia, więc gdzie tu 36 tydzień, poza tym na parkowej przyjmują porody od ukończonego 38 tygodnia.