Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna@1

pomóżcie dziewczyny bo oszaleje

Polecane posty

Cześć dziewczyny dziękuje wam za wszystko , nie wiedzialam ze takie wspaniale kobiety mogą być na forum , mam nadzieje ze te nasze wypowiedzi i odpowiedzi pomogą innym dziewczynom w trudnych sytuacjach , pozdrawiam Ania

Gość Wiesz Aniu,
Wiesz Aniu, sprawdz czy mialas po pierwszym poronieniu podany specyfik na przeciwdzialanie powstaniu przeciwcial w zwiazku z konfiktem krwi (RH- i RH+). Jezeli Ci tego nie podali to mozliwe, ze niestety wyksztalcilas przeciwciala, ktore sa odpowiedzialne za kolejne poronienia. Idz do innego lekarza i sprawdz to. Temu bym juz nie ufala bo przeciez ci nie powie, ze cos tam zaniedbal czy nie sprawdzil. Wybierz kogos innego i sprawdz ten konflikt. Tu jest wiecej o tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_hemolityczna_noworodka

Gość Wiesz Aniu,
Hmm, no to nie wiem. Moze dopytaj sie na temat tego konfliktu serologicznego tak aby na wszelki wypadek wykluczyc to jako przyczyne poronien.

Ok dziękuje , wiem jedno że bede musiala i tak zmienić lekarza , ale to jak organizm się ureguluje .... Dziękuje

Ok Gosiu dziękuje , fizycznie juz mnie nic nie boli tylko w sercu czuje smutek ....ale ok poradze sobie :) ...Co tam u Ciebie?

Gosia mam nadzieje ze synek bedzie miał się lepiej po dzisiejszej nocy , wiem co przezywaz ze twoja pociecha choruje , wspolczuje :( moj nr gg to 292915