Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssdd

jestem beznadziejna, brzydka chorowita bez wykształcenia

Polecane posty

Gość ssssssssssdd

jestem odrzutem genetycznym :(

Gość myebctd
Nigdy tak o sobie nie myśl. Zawsze myśl dobrze, mnostwo ludzi ma gorzej od Ciebie.

Gość mrrrrrr3241
weż się w garść zamiast jojczyć przewietrz szafę zrób wloosy makijaż i na niedzielny spacer . Każda potwora znajdzie swojego amatora. Uśmiech jest najważniejszy. Faceci lubią uśmiechnięte , wesole kobiety.

Gość a ja wyjątkowa
A ja jestem wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju, i mam gdzieś urodę, wiek, i inne walory zewnętrzne bo chrzanić to Liczy się intelekt i głębia życia a tego mi nie brakuje Dla mnie każda chwila jest piękna i sensowna i nigdy się nie nudzę Ja wiem że jestem centrum wszechświata i nawet wiatr należy do mnie Oddycham i czuję, jestem kompletna i w pełni Biore sobie szczęście z siebie bo jestem do tego uzdolniona Ja mam SENS, ja jestem sensem dla siebie a A ty jak chcesz być beznadziejna to sobie bądź, twój wybór

Gość ssssssssssdd
ja nie chce amatora chce przystojnego mądrego faceta :( znow mam zapalenie płuc jutro pewnie trafie do szpitala ledwo oddycham :/ slabo zdalam mature znow bede poprawiala, nie dostalam sie na wymarzone studia a mam juz 23 lata!!! kurw... :(

Gość myebctd
Człowiek jest taki, jaksam o sobie myśli. Zapamiętaj to. Zobacz, czasem brzydkie nieciekawe dziewczyny są zadwowolone z życia i mają owodzenie u mężczyzn. Wygląd nie jest najwazniejszy! Obecnie każdy ma jakieś problemy ze zdrowiem, tylko nie mówi się o tym. Brak wyksztalcenia to nie tragedia. Możesz to zmienić:)

Gość hondyPaulina
skoro jestes brzydka nie oczekuj przystojnego faceta. skoro jestes malo inteligentna nie oczekuj inteligentnego faceta.

Gość prawikkkkk
jesteś żałosna brzydka i głupia, a do tego masz wysokie wymagania buhahaah do końca życia będziesz sama paszczurze.