Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straooonika

zaproszenie tylko na ślub

Polecane posty

Gość straooonika

Moja mama i moja teściowa naciskają na nas żebyśmy dawali ludziom zaproszenia tylko na sam slub,na wesele będzie 100 osób,zaproszenie na sam ślub będzie kosztować 1zł,a że kościół wielki to większa ilość gości będzie lepiej wyglądać i jak napiszemy żeby nie przynosić kwiatów tylko wino to dostaniemy dodatkowo 100 butelek wina,butelka wina kosztuje ok 15 zł a na zaproszenie wydamy 1zł ,więc się opłaci

Gość Bananaaa
mam nadzieje ze to prowokacja

Gość dzisiaj nad ranem
przeciez ci co przyjda tylko na slub na pewno wam nie dadza jakis prezentow a na pewno nie wino, tylko i tak wam kupia symboliczny zwiedly kwiatek ech chytre ludzie zebyscie sie nie zdziwily

Gość to żart???????????????????????
napiszcie zaproszenia na zwykłej kartce z zeszytu, zwykłym długopisem, będzie taniej. wtedy więcej zarobicie. butelka wina 15zł? takich tanich win się spodziewacie od gości?????????

Gość dorociczka
ja kilka razy dostałam zaproszenie na sam ślub ,chociaż pisało w zaproszeniu żeby zamiast kwiatów przynieść wino albo czekoladki to ja nie przynosiłam nic,składałam tylko życzenia

to na bank żart! zapraszacie ludzi po to zeby zapelnic kosciol? zeby lepiej wygladalo? wazne chyba zeby wasze serca dobrze wyglądaly na tę uroczystośc i otaczali Was najbliżsi.A goscie zaproszeni tylko na ślub nie przynoszą nic bo niby z jakiej racji..moze jeszcze koperte1

Gość to żart???????????????????????
bez kitu, mailem wyjdzie taniej niż jakbyś miała robić na kartkach z zeszytu. chociaż czekaj, trzeba uwzględnić kasę za prąd, ewentualnie zużycie baterii w laptopie