Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśkaaa1997

Jakie papierosy polecicie 15 latce na poczatek palenia??

Polecane posty

Gość aśkaaa1997

przez ostatnie 2 lata paliłam dośc dużo, ale tylko na imprezach albo na przerwach w szkole ale zawsze ktoś inny mi dawał no i ostatnio sobie pomyslałam że juz chyba czas żebym zaczeła sama sobie kupowac papierosy, no i nie wiem jakie sobie kupić, pomożecie mi? :)

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
elektronika

Gość hihiehhh
Gimnazjaliści mają wolną niedzielę i nie wiedzą co wymyślić. Do książek gówniaro a fajki swoje to będziesz paliła jak na nie zarobisz. Najlepiej zapytaj matki ile ci da miesięcznie na nałogi a potem sprawdź co za to kupisz.

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
i potem ani z taką pogadac bo smierszi z pyska jak z ogniska , ani taką pocałowac bo jak by sie popielniczke lizało - jak znoszą to chłopaki ? widac im to nie przeszkadza , wiec i pewnie lizą niemyte cipska smierdzace , no bo jak inaczej ....fuj taka palaczka . Jej ciało smierdzi , włosy smierdzą , ciuchy smierdzą itd/ obrzyda

Gość keksikiji
Chyba zartujesz z takim pytaniem??!! Zwariowalas. Chcesz imponować kolegom koleżankom? Zajebiscie. Kupuj fajki i smierdz na kilometr. Taka młoda i Durna

Gość aśkaaa1997
zastanawiam sie nad takimi długimi i cienkimi bo sa bardziej kobiece, co o tym sadzicie?

Gość 15 latce polecam cygara
:)

Gość Kavok
najlepiej jakbys fajke paliła

Gość aśkaaa1997
nie rozumiem czemu sie dziwisz ze w takim wieku, przecież 99% palaczy zaczyna przed 18 rokiem zycia

Gość rehabilitator
lakistrajki bez filtra jak jechac to po calosci ale, zeby nie bylo, ja Ci ich nie sprzedalem

I co chcą tym udowodnić paleniem że są dorośli czy nieodpowiedzialni?? Ja ma 45 i nigdy nie paliłem i jestem z tego dumny.

Gość Segon
Jakieś ruskie, bez filtra. Szybko dostaniesz raka płuc. I będzie jednej idiotki mniej...

Gość ludzie ..
przecież to prowo

Gość Oczywiście żadne
Ale pouczać łatwo a sam zacząłem palić jak miałem 13. Nie pal, to kurewski nałóg. Łatwo zacząć, przestać przejebane. Od dziesięciu lat prubuje i nie wychodzi :O Jak już masz palić, bo oczywiście takiego wapniaka jak ja to nie posłuchasz, kupuj jak najlepsze. Dawidofy na przykład. Nie pal! Nie posłuchasz :( Za parę lat będziesz żałowała, że zaczęłaś. Nie posłuchasz :(

Gość gość
Jak już palić to jakieś mocne np. LM czerwone

Proszę o radę. Razem z mężem palimy. Moja córka jest w ciąży i powiedziała mi, że przez nas pali. Problem jest w tym, że nienarodzone dziecko cierpi przez tą sytuację a cała wina spada szczególnie na mnie. Jestem zdesperowana. Istnieje instrukcja jak rzucić palenie? Może być drastyczna ale niech będzie skuteczna…