Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka2765

planowanie dzidziusia i testy ciążowe :)

Polecane posty

Gość anka2765

Cześć dziewczyny, mamusie i przyszłe mamusie. Mam do was pytanie zdecydowaliśmy się z moim narzeczonym na maleństwo i rozpoczęliśmy nasze starania. Ostatnią @ miałam 03.10 a my staraliśmy się 12.10 i 14.10 czyli w sumie dwa tygodnie temu. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny ale nie robiłam go rano tak jak zalecają tylko po południu, i nie wiem czy wyszedł wiarygodny wynik. Ale zastanawiają mnie pewne "objawy" dzisiaj rano dostałam mnóstwo wyprysków, nigdy nie miałam problemów z cerą dlatego rano zdziwiłam się, ostatnio też spotkałam się ze znajomymi i jak nigdy miałam wielki wstręt do alkoholu może to przypadek ale dziwne dla mnie, mam wahania nastroju i jestem często zmęczona a w sumie nic takiego nie robię, Moją @ powinnam dostać gdzieś 03.11 i pozostaje mi tylko czekać, co myślicie o tym :)? może to śmieszne ale tak bardzo chciałabym żeby jednak mój test pomylił się :)

Gość wstręt do alko i pryszcze
to żadne objawy a raczej psychika ci płata figle. No i jeszcze sie nie zdarzyło zeby na prawie tydzien przed terminem @ testy wyszły pozytywne i to jeszcze nie z porannego moczu ! często nawet po terminie wychodza negatywne . Jak tak dalej bedziesz podchodzić do zajscia to może za rok ci się uda-wyluzuj

Gość Kcvc
Hahahahahaha dobra jetes a krzyże cie nie bolą? Nie musisz do toalety?

Gość ojjjj....
oj dziewczyno, dziewczyno, nakrecasz sie. Sprawiasz wrazenie bardzo niedojrzalej. Naucz sie najpierw obserwowac swoje cykle, wyznaczac dni plodne....To, ze staraliscie sie 2 tygodnie po ostatnim okresie o niczym nie swiadczy:), skad wiesz, ze akurat wtedy mialas dni plodne i owulacje:)??

Gość ciężaróweczka...
coraz głupsze sa pytania i baby na tym forum! jak chcesz byc pewna to zrób test 2-5 dni po planowanym okresie, lub badanie z krwi Hcg . tu kur... wróżek nie ma!!!!

Gość ojjjj....
i jezeli twierdzisz, ze nastepny okres powinnas dostac ok. 03.11. to znaczy, ze w zyciu nie mialas dni plodnych miedzy 12.10 - 14.10. tylko raczej tydzien poznej, miedzy 18.10. - 20.10. Widze naprawde, ze kompletnie nie znasz swojego organizmu. Naucz sie tego, a bedzie ci latwiej zajsc w ciaze.

Gość a masz ty7878
autorko , masz typowy PMS i tyle. gdybys byla w ciazy to test wyszedlby negatywny.

Gość ojtamojtam12345
ja ostatnią @ miałam 03.09.2012 a 27.09.2012 wyszły mi 2 pozytywne testy (rano i popołudniu - a byłam przed terminem kolejnej @!!). A cykle zazwyczaj mam długie - ponad 30 dni :)

Gość hbgh
co do objawow ciazowych przed planowanym terminem miesiaczki to nie zgodze sie z zadna z Was... Ja miałam objawy ciazowe juz od połowy cyklu bylo mi nie dobrze mdliło mnie od roznych zapachow byłam mega spiaca i czesciej siusiałam nie wspominajac o bolu piersi. Jak sie okazalo przeczucie mnie nie myliło i jestem w ciazy. Wlasnie zaczełam 6 tydz

Gość ojtamojtam12345
a co do moich objawów: nigdy przed @ nie bolały mnie piersi, a tym razem - masakra jaki ból - od pach po całe piersi - i tylko dlatego zrobiłam test wcześniej i "dziwne" kłucie i "ciągnięcie" w podbrzuszu, a do tego ból jak przed @ :)

Gość ojtamojtam12345
@ - 03.09.2012 a do zapłodnienia doszło ok 18-22.09 -