Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara bellissimo

Czy ktoś z was dojeżdza do pracy więcej niż 50 km

Polecane posty

Gość sara bellissimo

w jedną stronę ? Męczy was taka podróż codziennie ? Dojeżdzacie samochodem pociągiem ? W ogóle warto ?

Gość ja jakieś .....
może 60 km jadę dwoma autobusami, męczy czasami pod koniec tygodnia padam i śpię na stojąco. Ogólnie to problem z czasem po pracy nie mam sił/czasu zrobić cokolwiek

ja miesiac temu przez 2 tyg musialam po swojej pracy jeszce dojezdzac 60 km w jedną strone aby cos zawiesc i zabrac(oczywiscie sprawy zawodowe) i tak bite 2 tyg,maasakra ile toi mi czasu schodzilo

ja dijeżdżam ok. 50 zwykle samochodem swoim lub kolezanki czy kolegi (jeździ nas kiloro i mamy "dyżury") awaryjnie też busem męczące to zbytnio nie jest (nie licząc własnie zimy, kiedy to skrobanie, śnieg plus niebezpiecznie na drodze), tylko marnuje mój czas (od. 1,5 h w jedną stronę) 1

Gość sara bellissimo
U mnie wchodzi w grę 2- 3 razy w tygodniu taka przejażdzka 70 km w jedną stronę.

Gość Ewa...
samochodem codziennie w jedna strone 120km obydwie strony razem bedzie 240 km :)

Gość sara bellissimo
Ewa praca, studia ? Jak dajesz radę, ile zajmuje ci dojazd w obie strony i ile czasu spędzasz już na miejscu ?

Gość Ewa...
8 godzin jak w pracy oplaca mi sie bo mam 2.5 razy wiecej kasy jak sredna krajowa i jeszcze firma płaci za benzyne

Gość ja dojezdzam 65
w jedna strone pociagiem .jakos daje rade ,duzo ludzi tak dojezdza. tylko popoludniu jak wracam to jest juz 16.30-17 i jakos nie umiem tego czasu wykorzystac bo nic mi sie nie chce. o 21-21.30 musze isc juz spac zeby sie wyspac bo o 4 wstaje

Gość codziennie pracuje
ja dojezdzam 85km sama autem niestety na benzyne:O

Gość Ewa...
jadę ok dwóch godzin w jedna stronę trasa Szczecin-Świnoujście

Gość codziennie pracuje
zajmuje mi to ok godziny jest bardzo dobra droga okolice warszawy nie jest zle:)tylko zeby benzyna tansza byla byloby super

Gość sara bellissimo
Nie spodziewałam się,że tyle osób dojeżdza tyle km do pracy, więc w moim przypadku nie jest tak tragicznie bo tylko 2- 3 w tygodniu. Myślicie,że lepiej samochodem czy busem (w moim przypadku) ?