Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasadada

ile czekać po spotkaniu aż facet się odezwie?

Polecane posty

Gość asdasadada

byłam na spacerze z rana z facetem:) to było nasze pierwsze spotkanie. Na koniec powiedział, ze miło było się ze mną spotkać czy coś takiego. Myśłicie, że się jeszcze odezwie? Bo to chyba facet powinien sie odezwać pierwszy po spotkaniu? Ile mam czekać? Pogadaliśmy sobie, było miło. ale wcześniej nasze spotkanie przekładał ze 2 razy (jesli chodzi o godz) i dodam, ze sam sie pytał ze 3 razy czy sie spotkamy, więc mu raczej zalezało, ale ciekawa jestem, co mysli teraz po spotkaniu;/

Gość obiektywnykochanek47
...jesli bardzo Ci sie chce bzykac to nie czekaj..dzwon i wal prosto w twarz...

Gość asdasadada
nie chce się bzykać, tu chodzi o coś powaznego a nie seks!

Gość kafeteria.pl :)
tak to on powinien się odezwać

Gość asdasadada
a jak sie nie odezwie to znaczy że ma mnie w dupie?

Gość o coś poważnego a nie sex
kolejna infantylna asexualna katolka z oazy :classic_cool:

Gość poszła raz na spacer
i chodzi o coś poważnego, skąd takie idiotki się biorą :D:D:D:D:D:D:D

Gość kuku_na_muniu
ja tam lubię jasne sytuacje - jeśli chcesz wiedzieć czy się jeszcze spotkacie to go gdzieś zaproś - jak nie będzie chciał się spotkać to wszystko jasne.

Gość i sto pytań na kafeterii
czy sie odezwie czy nie a jeśli to kiedy i co on sobie pomyślał i czy mu sie podobałam i że raz się zamyślił i o czym sie zamyślił, może o tym czy bedziemy na poważnie a raz jakoś spojrzał i nie wiem o co chodziło w tym jego spojrzeniu a raz nie odpowiedział od razu na moje pytanie więc może to było głupie pytanie o ja pierrrrrrdolę :classic_cool:

Gość eedwedd
byłam z nim na spacerze i nawet nie wsadził mi ręki w majciory, o boszesz co o tym myśleć HELP ! po za tym minęły dwie godziny a on nie pisze nie dzwoni SZOK ! POMÓŻCIE myślałam że to prawdziwy facet i przyjdzie mnie wyruchać to do 1,5 godziny :(

Gość asdasadadaa
ale jestescie mądrzyy

Gość dajnamo
dziewczyno masz tylko cipe do zaoferowania,a tego sa miliono dookoła

jesli sie nie odezwie to wcale nie musi oznaczac ze ma Cie w dupie...moze poprostu mu sie nie podobasz...nie zaiskrzylo miedzy wami...on nie poczul tej chemii...ale wczesniej znalas sie z nim???Powinnas wyczuc dosc latwo czy facet na Ciebie leci...

Gość kafe prodiż ultra
A to dziewuchy z oazy są jakieś inne :classic_cool:

Gość asdasadadaa
no właśnie nie znałam, no i gadaliśmy sobie o wszystkim i o niczym, tak ogólnie;/ w sumie to troche tak dziwnie było, poowiedziałabym, że troszkę sztywno.

Gość Monika244444444444
faceci maja rozne malo przewidywalne reakcje wiec ciezko powiedziec czy sie odezwie... Jak sie nie odezwie do 2 dni to moim zdaniem juz tego nie zrobi

Gość asdasadadaa
hm, ja nie bede pisac. Poczekam, az on to zrobi. Gorzej juz jak sie nie doczekam. A często siedzi na fb i nieraz sie nie odzywa. A za jakis czas napisze, więc to takie głupie jak widze ze jest dostępny, a nie pisze;/

Gość kafeteria.pl :)
chemia... a możliwe jest że była taka aż iskry leciały 😘 i wypaliła się do zera :(

Gość asdasadadaa
żeby to było takie łatwe

Gość asdasadadaa
a co robic by nie myślec czy się odezwie?

a nie mozesz poprostu poznac nowego...ktory Cie zaintryguje a sam doceni Ciebie i ofiaruje uczucie...wiem ze mozna slowami rozkochac w sobie inna osobe poprzez neta ale real pokaze czy poczujecie ta chemie...

Gość asdasadadaa
wszyscy pewnie macie tutaj racje, bo patrzycie na to z boku. Dziękuje wam za wszelką odpowiedź. Zobaczymy jak to się rozstrzygnie. Zwłaszcza ze ten chłopak ma do mnie daleko bo studiujemy w odległych od siebie miastach, ale domy rodzinne mamy nie daleko. Trudno, jak nie ten to inny.

ile masz lat? ludzie pod 30tke nie czekaja na telefon od drugiej strony. po spacerze wymieniaja uwagi na temat spotkania , moze pasc pytanie - co dalej? widzimy sie? jak wypadło? czy jest sens czekac na twoj tel...... widac zbyt dorosla nie jestes .... ale powodzenia

Gość aaarwena
o jezu to ze pod 30 nei znaczy ze odrazu trzeba tak mechanicznie, dosadnie... ale racja jesli cie to meczy mozesz napisac wiadomosc i sprawdzic jak zostalas odebrana nic nie tracisz

Jeśli przypadłaś mu do gustu to odezwie się z pewnością. Może nie tak od razu ale po jakimś czasie zadzwoni. Być może chce ci sprawdzić do jakiego typu kobiet należysz. Nie powinnaś się odzywać To on powinien to zrobić. Widać że chyba wpadł ci facet w oko bo trochę ci zależy ale pamiętaj nie dawaj zbyt szybko poznać po sobie że tak jest!

Gość kseniaaaa
Moj sie nie odezwal, wiec ja to zrobilam jak sie pozniej okazalo wyczytal w jakims durnym artykule, ze jak sie mezczyzna pierwszy odezwie to kobieta moze go zlekcewazyc;p no i dodatkowo obawial sie, ze go splawie wiec czekal na moj ruch... a teraz mieszkamy razem i spodziewamy sie synka:D wiec zagraj w otwarte karty i sama daj znac:D