Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryształkowa J

Jak zdobyć nr telefonu znając tylko imię i nazwisko?

Polecane posty

Gość kryształkowa J

znam tylko jego rodzinna miejscowość ale nie wiem czy nadal tam mieszka

Gość jmjmjmjmt
pojedz i sie dowiedz ! Albo biuro numerow, moze nie ma zastrzezonego, innego sposobu nie ma

Gość kryształkowa J
google chyba raczej nie rozdaje nr telefonów, ja nie znalazłam

Gość jhvh bjnm,
Albo biuro numerow, moze nie ma zastrzezonego, innego sposobu nie ma" 123 od kiedy biuro numerow rozdaje nr telefonow? dziecko nie wiesz co to takiego ochrona danych osobowych? nie ma znaczenia czy jest to nr zastrzezony, czy nie dzieciole :D

Gość kryształkowa J
google odpada, wpisałam swoje pełne dane i adres i nic mi nie wyświetliło ale przypominam sobie, że kiedyś w biurze numerów orange po podaniu imienia i nazwiska oraz adresu podali wszystkie nr telefonów , tylko, że tamta osoba miała działanośc gospodarczą

Gość rozwódkaaaaa
no proszę: "biuro numerów nie rozdaje nr telefonów" ciekawe co w takim razie robi?

Gość czuje koniec swiata
zdobądź e-mail i zaoferuj pracę z atrakcyjnym wynagrodzeniem. odeśle CV wraz z numerem telefonu.

Gość kryształkowa J
wcale nie taki głupi temat, w google znalazłam to, http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/stali_klienci/obsluga_klienta/pomoc/biuro_numerow/ogolnokrajowe_biuro_numerow wiec nie myślcie, że nikt Was nie znajdzie, chyba , że przy kupnie telefonu zastrzegliscie sobie, że nie życzycie sie znajdować w biurze numerów :) jak znam życie mało kto o tym mysli