Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Turbodymo MAN

Poddaję się. Zostanę SINGLEM do końca życia !!!

Polecane posty

Gość Turbodymo MAN

Szukacie w facetach ideału bo tak należy określić to co powinien mieć lub sobą reprezentować. Tyle tylko, że tu chodzi o pieniądze. Nie powiem jak jakiś niedowartościowany desperat, że lecicie tylko na pieniądze bo wiem o co wam chodzi ale powiem inaczej : Jak już się wam je zapewnia to chociaż je szanujcie i przy okazji swojego faceta. Mój dobry kumpel właśnie się rozwiódł. Przegadałem z nim cały wczorajszy wieczór. Jak to dobrze, że nie pijemy :D Młody komputerowy mózgowiec otworzył sobie firmę i okazało się, że był to strzał w "10". Było to 6 lat temu odrazu po studiach. Dziś ma już swój dom, wprawdzie na kredyt ale z groszem nie musi się liczyć. Dziewczynę wziął sobie taką jaką pokochał, to kasjerka z marketu. Poznał zwykłą prostą dziewczynę a z czasem wlazł pod jej but. Wielka Pani myślała że świat padnie jej do stóp. Na szczęście ocknął się i postanowił się rozwieźć. Gówniara zdążyła się nachapać więc nie powinna się na nim mścić za to ale policzek dostanie :P A co do mnie : Nie mam tego problemu co kumpel bo ja w przeciwieństwie do niego nie mam nic. Jestem zwykłym budowlańcem bez ubezpieczenia za 3500 do ręki. Nie stać mnie na to aby utrzymać rodzinę i dać jej godziwe życie. Zostanę singlem i już. Miałem wyjechać z Polski ale chyba nie wyjadę. Może kiedyś spotkam kogoś wyjątkowego i pofrunę na swoich oklapłych skrzydłach ale w tej chwili zwątpiłem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować