Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaopolele

jestem w ciąży a rodzice nie znają chłopaka!! POMOCY przeczytajcie:(

Polecane posty

Gość malwinkaopolele

dziewczyny nie wiem co mam zrobić jestem złamana:( mam chłopaka od 7 lat ale moi rodzice go nigdy nie poznali, kiedyś na samym początku mój tata gdy go ze mną widział bardzo go skrytykował, wręcz wyśmiewając go do mnie ze niski.. że taki, owaki.. ze stać mnie na lepszego że jakiś on dziwny i żeby lepiej nie przychodził do nas do domu.. ja wtedy miałam okolo 17 lat i bardzo przejmowałam się zdaniem rodziców i powiedzialam ze to tylko kolega ze ja go nie chce itp.. i tak lata mijały a my się spotykaliśmy, chodziliśmy razem do klasy w technikum więc siedzieliśmy razem po technikum też się spotykaliśmy, ja przychodziłam do niego do domu, tam mnie każdy bardzo lubi i traktują mnie jak członka rodziny. Lata mijały i teraz mamy po 23 a moi rodzice niby wiedzą ze ja się z nim spotykam ale glośno tego nie mówią .. ( nie ma jego temtu) i kilka dni temu dowiedzialam się ze jestem w ciązy.. nie wiem co mam terz zrobić, dodam ze studiuje dziennie, nie pracuje, a mój tata płaci mi za studia więc jestem na jego utrzymaniu eh:( ta ciąża to dl mnie katastrofa bo jestem na 3 roku, piszę prace licencjacką a skoro jestem w ciąży to chyba musze przerwać szkołe.. nie wiem co robic wychodzi na to że miała bym rodzić gdzięś w czerwcu czyli akurat na koniec 3 roku.. ale dobra to nie jest az takie straszne bo najgorsze jest to że nie wiem jak mam powiedziec rodzicom o tej ciąży, i że z nim... co ja mam zrobic bo już mam czrane mysli czy nie usunć eh ale boje się i nie mam sumienia wiem ze kiedyś bym tego żałowała:( radzicie coś dziewczyny?

Gość piszesz jak 13 latka i pewnie
tyle masz🖐️ Pakuj nsię na jutro do szkoły dziecioku.

Gość o rany... wspolczuje
CZY JA dobrze rozumiem, że jestescie obydwoje dorosli, wyszliscie z domu , spodziewacie sie dziecka a Ty....... ... panikujesz jak 16-nastolatka... :O ?? Przecie to konsekwencje Takiego zycia jakie prowadziliscie, razem. Trzeba sie z tym liczyc. Nikt Ci zyci anie wyprostuje, kazdy sam podejmuje decyzje. CZAS DOROSNĄĆ.

Gość piszesz jak 13 latka i pewnie
Pakuj się****

aha no i gratuluje :)

Gość malwinkaopolele
dodam jeszcze że mój chłopak pracuje i zarabia około 2tys, nie jest zbytnio zadowolony z tej ciąży wręcz nie dowierza chyb w to wszytko bo zawsze byl sex w prezerwatywie wiec nie wiem kiedy to się stało .. co ja mam robić prosze pocieszcie mnie jakoś:(

Gość annia.....................
Moim zdaniem powiedz rodzicom. ciąży nie ukryjesz .Ze studiami na pewno sobie poradzisz powodzenia

Gość siedze na sraczu trzeci dzien
URZEKLO MNIE TWOJE ZMARTWIENIE

Gość malwinkaopolele
nie, ja jestem cały czas na utrzymaniu rodziców, mieszkam z nimi, nie pracuje tylko sie dziennie ucze..

no to tym bardziej, jestes doroslym dzieckiem na utrzymaniu rodzicow. Rada moja jest taka. Niech tatus dziecka wprowadzi sie do Was albo Ty do niego, albo sie wyprowadzcie nie wiem gdzie. Bo edziecie Tworzyc niebawem rodzine wiec musisz myslec o maluszku i o Was jako o jego rodzicach.

Gość malwinkaopolele
rozumeicie to ze ja jestem na utrzymaniu rodziców, nie pracuje nie mam swojej kasy za 2 tys n 3 osoby z małym dzieckiem to co to jest... nie mmy nawet gdzie mieszkać bo czuje ze rodzice mi nie pomogą.. u chlopaka w domu jest juz 8 osób, a moi rodzice mi nie pomoga wiem to nie wiem co robić..

Gość malwinkaopole
i znowu dodam, ze fajnie mi robić z was idiotow bo to dzieciak kosmity zostałam zaplodniona w czasie snu O boze, co ja zrobie jak się.Abw dowie będą mnie macac, gwalcic i robić doświadczenia

autorko Twoi rodzice na pewno pomoga Tobie a na pewno juz swojemu wnukowi/wnuczce. ja jestem rok od Ciebie starsza, mieszkam za granicą, mam męża, nie mam dzieci i wynajmuje piekne mieszkanie. Nigdy tez nie studiowalam. I zobacz.. mozna zycie samemu sobie ukladac?? mozna.

Gość malwinkaopolele
moi rodzice maja kase, ale wiem że mi nie pomogą jak się dowiedzą ze jestem z nim w ciąży.. moj tata go nienawidzi... nie wiem nawet za co... jak ja mam im powiedziec... - jestem w ciaży a oni spytaja jak to z kim!! i co ja mam powiedziec ze z nim mi to przez gardło nie przjdzie eh mam ochote się zabić...... jestem bardzo słaba psychicznie bardzo boje się tego co powiedzą inni..

Przeciez jestescie juz dorosli.A rodzice nie beda z nim zyc tylko Ty.Tak czy inaczej musisz powiedziec rodzicom,bo ciazy nie ukryjesz.Mysle,ze dziecko moze zmienic do Twojego chlopaka nastawienie Twoich rodzicow,moze go zaakceptuja

Gość malwinkaopolele
Sram na was chamy, zakładam inny topik !

Gość malwinkaopolele.
Calujcie mnie w dupe zaraz założe inne prowo i będziecie paly pisać ze mną do rana buhahahaha !

do tego dodam że chlopak, jakoś nie dowierza w tą ciąze .. ciągle gada że to niemożliwe ze zawsze uważał a poza tym zawsze uprawialiśmy sex w prezerwatywie, sam jest w szoku on juz powiedzil rodzinie a dodam jeszcze ze moi rodzice to jeszcze jakoś to bedzie a co powie rodzina.. dziadkowie oni nawet nie wiedzieli ze mialam chlopaka... zawsze jak się mnie pytali to mowilam ze nie mam... jestem zalamana nie chce mi sie żyć :((