Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klubowicz_przed_trzydziestką

Kolejna przygoda

Polecane posty

Od paru lat nie jestem w żadnym związku. Kobieta, z którą byłem 4 lata i wiązałem jakieś plany zdradziła mnie ze starym dziadem. Byłem wtedy naiwnym szczeniakiem co teraz przyznaję i o kobietach miałem zbyt dobre zdanie. Tamto wydarzenie zmieniło mój sposób myślenia i moja kariera singla jeśli mogę tak powiedzieć potwierdza, że zmiana była słuszna. W przeciągu 5 lat zaliczyłem więcej niż 10 lasek licząc tylko te poznane w klubach, ale wczorajsza przygoda rozwaliła mnie totalnie. Podchodzę do laski na koncercie, pytam co taka fajna laska robi sama w klubie, ona informuje mnie, że wprawdzie jest zaręczona, ale jej facet to nudziarz, który woli siedzieć w domu, po czym po pół godziny proponuje żebyśmy udali sie do kibla. Obciąga mi, wyciera się i wychodzi. Nawet nie musiałem jej stawiać drinka ani wysilać się w inny sposób.WTF??? Właściwie to powinienem wysłać smsa swojej byłej w podzięce, że uratowała mnie przed powszechnym koorefsfem. Dopiero te kilka lat przekonało mnie, że łajdaczycie się na prawo i lewo z kim popadnie - nie wydaje mi sie żebym był szczególnie przystojny. ;)

Gość fiikuu mikuurt
hahha polski łajdak buuhahha

i wiecie co się stało później? obudzilłem się zlany potem :)

Gość hahsdfghtyu
aa ty stawiasz driny :D fajne podejscie ,ale wiesz co, ona cie wykorzystała bo baba jak ma pena to dla niej wieksza satysfakcja i zadowolenie od zwalenia śmietany

Gość hahsdfghtyu
aa ty stawiasz driny :D fajne podejscie ,ale wiesz co, ona cie wykorzystała bo baba jak ma pena to dla niej wieksza satysfakcja i zadowolenie od zwalenia śmietany

kurva jestem jebniety jak koń po podkuciu , a to ze stary mi wkłada to sie nie liczy doopa zapakowana na maksa

Zlany potem to powinien się obudzić jej facet i życzę mu żeby mu się właśnie to chociaż przyśniło. ;) Mnie też się coś śniło przez prawie 4 lata, na całe szczęście miałem przyjaciela, który mi uswiadomił co wyprawia moja ex.

A jeśli ktoś nie wierzy, że to autentyk, cóż jego sprawa. Poroże tymczasem rośnie. ;)