Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derder

WCZORAJ ODWIEDZIŁA MOJĄ MIEJSCOWOŚĆ LASKA Z KTOREJ SIE NABIJALIŚMY

Polecane posty

Gość derder

Była biedna i nijaka nasmiewalysmy się z niej robiliśmy plotki łaziła w starodawnychciuchach po siostrze nikt z nią niegadal Znikla z 4 lata temu nawet mnie to nie obchodziło wcalle a wczoraj się pojawiła z zajebistym facetem ma z 2-letnia może córeczkę ona wyglądała jak z żurnala jest piękna i sexowna i to po porodzie maja jakiś dochodowy biznes studiuje była przemila i radosna a ja czuje się jak gowno i żałuje ze ja tak traktowałam przy niej jestem tłukiem po zawodowce moje prsyjaciułki obrabiaja mi dupe nawet nie jestem ładna i kreca się koło mnie same degeneruchy:]

Gość derder
Przyjechali wypasiona furą a ona miała na dobie zajebistevmidne ciuchy jej buty kosztowały pewnie więcej niż moja wyplata kurwa!

Gość gergcieruciech
ty wiesniaro po zawodowie! teraz pozazdrosc!

Gość TAKTAKzawsze
karma powraca.sama widzisz.

Gość derder
Żdziwiłam się ze normalnie ze mną gadała nawet pytała i interesowała się moimi sprawami głupio mi jak huj bo wyzywalam ja śmiałam się plułam jej we włosy naklejalam na plecy karteczki żeby ja kopali....

Gość dziwne zdjęcie
widać po tym jak ją traktowalaś los postanowił ją wynagrodzić :D

Gość derder
Bez kitu cala noc nie spalam i cały dzień o niej myślę żałuję za byłam taka suką dla niej wstyd mi tera

Gość derder
A jej facet gapił się na nią z miłością i uwielbieniem a na mnie spojrzał jak na robala mnie faceci traktują jako kolejna do zaliczenia Bardzo chciałabym się zmienić i cale swoje zy cię

Gość aaarwena
ciekawe macie to kafeteryjne wyobrazenie na temat szczescia i spelnienia ;) takie wiejsko-przasne

Gość Evvvvvka
autorka ma bujną wyobraźnie i pewnie w niedzielny wieczór mło jest sobie wyobrazic ze jest sie taką doskonałą kobietą, której wszystkie kolezanki zazdroszczą:D

zalujesz ruro bo liczysz ze ci cos da/typowe dla polactwa brkmhonoru i pogarda a unizonosc dla bogatych. wypij jej mocz w holdzie Jej