Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opipoip

Co się stało z Owieczką/BEzdomnąi bezrobotną????

Polecane posty

Gość dfasfdfa
projekt został zamknięty :classic_cool:

Gość dziwne zdjęcie
wpadla pod ciężarowkę, zmarła 16.10, agnieszka śmieszka pisała jakiś czas temu o tym tu :o

Gość łolaboga:(
wpadła pod autobus

Gość opipoip
a tak na serio? Zamknęli ją w psychiatryku?

Gość dziwne zdjęcie
pod samochód w każdym bądź razie

Gość figo fago fago figo
byl tu temat, byla projektem, ponoc wpadla pod autobus i nie zyje

Gość e tam wymyślacie
pewnie siedzi w zakładzie psychiartycznym, podleczą ją, wypuszczą, choroba wróci i znowu zacznie pisać. Takie choroby nie mijają.

Gość kkkkkkiiiiiiiiii
master naciągnął jej moszne na glowe i sie udusila

Gość opipoip
smutno ci się zrobiło, że moze zyc? A macie ten topik gdzieś?

Gość fdsfdsf
bo lepiej samuel szmato, żeby owca zginęła, bo ty się łaskawie zasmciłeś :O Liż grubą dupe knurowi fiku

Gość fdsfdsf
ten temat usunęli

Gość e tam wymyślacie
swoją drogą mastera też czeka taki los (psychiatryk).

Gość dfsfa
Ten ktoś kto pisał, że zginęła pisał również, że miała na imię Dorota :D🖐️

Gość asbis
tamten temat skasowany mam w prawie w całości skopiowany ale obawiam się że za wklejenie TU na forum ponownie mnie zablokują

Gość e tam wymyślacie
miała na imię Barbara, a raczej ma na imię.

Gość e tam wymyślacie
zobaczycie, że za jakiś czas znowu się uaktywni.

Gość opipoip
to wklej co najwazniejsze

Gość asbis
17:48 agnierzka smieszka od jakiegos czasu zniknela z naszego forum bezdomna i bezrobotna . Tzw boża owieczka. Z przykrością zawiadamiamy, że na skutek tragcznego wypadku - nasza koleżanka nie żyje. Wpadła pod autobus i po kilku dniach walki w szpitalu, odeszła do stada Pana na stałe. Nie jest to prowokacja , chociaż chciałabym aby tak było/ 17:49 [zgłoś do usunięcia] ale masz pomysł a niby skad wiesz ze to ta dziewczyna była ? idz skocz z mostu do wisły 17:50 [zgłoś do usunięcia] serio???? to smutno mi jak cholera 17:53 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka nie będe wam pisać skad wiem , kosztowałoby to nas, portal kafeterii i inne organizacje bardzo dużo wysiłku. Prawda jest taka jaka jest. Wypadek miał miejsce 19 sierpnia. Dorota- bo tak miała na imię zmarła 7 października nie odzyskawszy przytomniści. 17:55 [zgłoś do usunięcia] szoque! jestem w szoku! naprawde? a moze to ty sama nia jestes 17:59 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka potrącił ją PKS relacji Koluszki - Ostrołęka. w organiźmie Doroty wykryto alkohol, barbituriany i pochodne MDM. sekcja zwłok wykazała że denet miał dwa (2) zwoje mózgowe, przy czym płat czołowy podpięty był bezpośrednio do cewki moczowej 17:59 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka nie nie jestem. Genralnie był to projekt, który się tak tragicznie zakończył.Nasz szefostwo uznało, że nie należy Was informować, ale ja nie mogłam żyć z tą świadomością- wiem że zaraz usuną ten temat po tym co tu napiszę- wczoraj odeszłam z redakcji o2- i teraz świadomie łamię zobowiązanie, które podpisałam o nie wyjawianiu tajemnic. 18:00 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka potrącił ją PKS relacji Koluszki - Ostrołęka. w organiźmie Doroty wykryto alkohol, barbituriany i pochodne MDM. sekcja zwłok wykazała że denet miał dwa (2) zwoje mózgowe, przy czym płat czołowy podpięty był bezpośrednio do cewki moczowej TO JEST OCZYWISCIE PODSZYW!!!!!!!!! az zal ze nawet w takiej sytuacji robicie sobie żarty 18:02 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka Dorota prowadziła kilka projektów- jednakże ten był chyba najbliżśzy jej osobowości- trudniła się jeszcze wróżbami i politycznymi tematami oraz o UK 18:03 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka uwielbiam psocić na forum. zamieszanie które wywołuje swoimi chorymi fantazjami doprowadza mnie do szściu (6) orgazmów. jazda jak po dropsach 18:03 [zgłoś do usunięcia] serio???? ale,że jak projekt????? 18:04 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka W redakcji kafe pracuje 30 osob na trzy zmiany i projekty sa kontynuowane nawet 24h/dobe. kazda osoba ma kilka projektów i ich historie są dostępne dla wszystkich pozostałych w biurze. Szefostwo czasem wymyśla hity czyli jakieś filmy, afery itp- ostatnio często wpadki są na topie. 18:05 [zgłoś do usunięcia] wwwwwwwwwwwwwwwwvwwwwwww 32456 30 osób na 3 zmiany? 10/10 18:06 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka a no projekt. projekty rodzą się różnie- czasem ktoś z nowych osob da fajny temat ktory jest popularny- redakcja przejmuje osobowsc tej osoby i tak rodzi sie projekt- w ten sposob mieli projekty na kazdy temat- ciaza macierzynstwo benefity urzadzanie domu prawictwo polityka zycie w anglii grzybice- najlepsze byly dietowe projekty 18:06 [zgłoś do usunięcia] a jjaaaa Jakoś tak przykro się zrobiło , lubiłam czytać jej posty 18:07 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka tak po 10 0s0b na zmianie zmiany byly od 8-16/ 16-24/0-8 osoby bedące na zmianie sa jednoczesnie moderatorami i technicznymi osobami nadzowujacymi forum 18:08 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka projekty wymyslili sami moderatorzy , ktorzy nudzili sie w pracy obserwujac ruch w sieci i pisali. Projekty to prowokacje. Jedną z osob byla dorota- niestety juz jej nie ma i dlatego sie sypnelo i pare osob odeszlo - chciano nam zamknac usta papierkiem ale ja nie bede milczec 18:10 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka duzo tematow zaczerpnietych jest z prasy kobiecej i z zagranicznych portali 18:10 [zgłoś do usunięcia] serio???? czyli Dorota była zupełnie normalną osobą ,która w pracy wcielała sie w postac owieczki? 18:11 [zgłoś do usunięcia] Owieczka ma na imie Barbara wiem bo pisalam z nia maile wiec nie klam idiotko 18:11 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka generalnie forumt to taki matrix. z jednej strony sa ludzie z problemami a z drugiej my ktorzy mamy to w d..... i przesmiewamy sie z tego 18:12 [zgłoś do usunięcia] a jjaaaa hmmmm a to ciekawe co tu czytam , każdy zdawał sobie sprawę , że są tu projekty , ale nie myślałam , że takie z góry 18:12 [zgłoś do usunięcia] asbis a co z Tomkiem W. i pravikiem, też są pracownikami o2.pl ? 18:12 [zgłoś do usunięcia] serio???? ja pierdziele....mów które tematy sa też projektem 18:12 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka tak w bardzo prosty sosob- ona swietnie znala niemiecki- pisala duzo tekstow po niemiecku dla o2 i potem google tlumacz i lekka korekta nie zastanawialo was nigdy tempo w jakim powstawaly jej wpisy? 18:13 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka te sa projektem ktore tu sa od lat- ewa jenifer si-ksa wielkotonie demaskowana prawik master nowa jest plastyczka bozenka 18:14 [zgłoś do usunięcia] serio???? no zastanawiało,dlatego myśleliśmy,że na prochach jest 18:14 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka nowa jae lookrecja , stary max von zender ( ta sama osoba co master) 18:14 [zgłoś do usunięcia] Owieczka ma na imie Barbara owieczka pisala ze mna maila po niemiecku i niestety za dorbze po niemiecku nie umiala ale bredzisz 18:15 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka byl tez krotkotrwale projekty animeboy koperek ale one albo sie nie przyjely albo zostaly zdemaskowane 18:16 [zgłoś do usunięcia] agnierzka smieszka inne projekty to Lomu, SS, Noxelia, ZDŻ, hiszpanin i Pani Czkawka

Gość opipoip
o boze, i wy uwierzyliscie w te bzdury? To zresztą jakiś podszyw taj Agnieszki Smieszki, pisze Agnierzka

Gość malwinkaopolele.
Hehe ! Co za barany :) Uwierzyli, ze projekt zginął w wypadku :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość annia.....................
Matko.Nie iwerzę.Płakać mi się chce.

Gość asbis
ale dlaczego nazywasz mnie baranem ? nigdy mnie nawet na oczy nie widziałeś, nie wiesz czym się zajmuję i co najłatwiej to mnie zablokować i zamknąć usta! bawcie się dobrze moderatorzy i inne projekty

Gość opipoip
"W redakcji kafe pracuje 30 osob na trzy zmiany i projekty sa kontynuowane nawet 24h/dobe. kazda osoba ma kilka projektów i ich historie są dostępne dla wszystkich pozostałych w biurze. Szefostwo czasem wymyśla hity czyli jakieś filmy, afery itp- ostatnio często wpadki są na topie." chociaz po przemysleniu jestem w stanie w to uwierzyc... :( moze nie tyle smierc w wypadku, co komus się odechciało pisac. PO tym co się okazało z Rhovannion, to bym się nie dziwiła. Jakby osoba co zajmowała sięprojektem na serio zginęła, to przeciez ktoś mógł przejąc pałeczkę, gorzej jak ktoś zostanie zdemaskowany

Gość e tam wymyślacie
co się stało z rhv?

Gość e tam wymyślacie
Najpoczytniejsze topiki są prowadzone przez moderatorów. Klikamy w te topiki, a reklamodawcy sami pukają do drzwi kafeterii.

Gość asbis
a przy okazji projekt 'pravik 21' doprowadził kafeterię na samo dno , stojąc nad przepaścią zrobiliście poważny krok do przodu !

Gość opipoip
rhovannion się okazała wymyślona postacią, bo pomyliła się i zaczęła pisac jako kemma, odpowiadając komus, zyciorys tej Kemmy był z gruntu inny, wszyscy zwątpili