Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opipoip

Co się stało z Owieczką/BEzdomnąi bezrobotną????

Polecane posty

Gość sdiablica
kłamstwo ! 19 sierpnia nie było zadnego potracenia przez autobus! kłamstwo!

Gość e tam wymyślacie
na topiku bieszczadzkim czyli Paląc ognisko w bieszczadzką noc też się pewna osoba sypnęła, że pracuje dla kafererii.

Gość annia.....................
Powie mi ktoś co naprawdę stało się z Owieczką?

Gość nie wiem w co wierzyc
jak to nie prawda, to dlaczego usuwane są wszystkie tematy o projektach???

Brawo dla osoby, która o podszywie pisała. Raz lub dwa interweniowałam gdy ktoś prowokował owieczkę z nicku "agnieszka śmieszka" ale w końcu dałam sobie spokój, bo szkoda na to czasu. Wpisałam w wyszukiwarce imię i nazwisko owieczki ale żadne informacje odnośnie jakiegokolwiek wypadku się nie pojawiły. Z drugiej strony jednak nie zawsze się wszędzie nazwiska ofiar czy sprawców wypadków pojawiają. Szkoda mi tej pani acz było mi bardzo przykro gdy mnie tutaj szkalowała. Teraz się tym jednak już nie przejmuję, bo wiem, że to po prostu osoba chora.

Gość allllsssssaaaaamakotaotataa
przypadkowo???odnalazlam taki oto watek na tym forum szukajac innego i pisze tutaj - w sumie moge tu wczorajsze moje posty z tego forum wkleic.prosze bardzo. prosze sie nie podszywac za pewne osoby, ktore jednak co tu robily to nie wiem - a moj kontakt z nimi to nie byl zaden kontakt z kafe!!!! no to wartosci ktore tu glosilam!!! taki to byl kontakt? A z kim? poprawa danych osobowych teraz kazdemu. no wiecie Panstwo. napisze tak - sytuacja od zawsze niestety nawet zenujaca nie jest. od 2 lat po prostu w calej zenadzie chce swoja przesylke i opuscic miejsce w ktorym sie znajduje. Sytuacja moja w zyciu i moje zycie zostalo mi uswiadomione w tak drastyczny sposob, ze nie wiem co tu napisac - ja tu pisalam o wartosciach. Najpierw rozne rzeczy - edukacyjne, pozniej mialam wartosci takie a nie inne je glosilam, a dalej znowu zmienilam watek, ale tu ludzie byli tylko 1 tematem zainteresowani i zostalam za to sponiewierana. No pogodze sie z tym bo najwyzsze wartosci, ale nie rozumiem zasad tego bo chce napisac, ze bylam swiadoma , ze moge oberwac za takie wartosci chociaz od kogo? kto czyta takie fora? Ja poniewaz mialam ciezkie srodowisko w pracy i byc moze ogrywalam sobie prace zawodowa , ze wszedzie to samo? To prosze sobie poprawic lepsze prace bo nie ma po co tam isc najwidoczniej. bo dowiem sie komentarzy ze smiechem, a jednak nie rozumiem tego. moze inne prace sa rownie zenujace jak moja praca - bo przeciez taka praca, co ja sobie to nie myslalam. no to juz uwazam i zostalo mi domagac sie paczki. dlaczego mam miec idealne zycie z ta paczka nie rozumiem. przeciez jestem osoba samotna, bez rodziny. moja sytuacja jest bardzo skomplikowana - i ja mam no swoje lata - jak ja mam myslec - tyle i tyle lat i zniszczone zycie od poczatku do konca pomowieniami. bo prawda nie zostala nawet w telewiji powiedziana. taka prawda. czy w radio. wywiad i taka opinia po wywiadzie i moga panstwo byc, a zarzuty, ktore mi sa stawiane to ja mam chaos w glowie moze tak - to jest sytuacja uwlaczajaca mi. A nade wszystko napisze tak - w 2011 roku caly rok bolaly mnie oczy bo sie dowiem jak mozna olac sobie takie bole kregoslupa ze sie chodzic nie umie przez tydzien. Sa rozne rodzaje bolu, ale moze jak panstwo zrozumieja co to jest bol oczu to moze panstwo zrozumieja, ze mozna sobie zlekcewazyc nawet takie bole kregoslupa, ze sie chodzi na czworakach i sie ubiera 45 minut. No zlekcewazyc - zapomniec w pewnym sensie. No ale juz sie nie dam i koniec. Nie rozumiem tych bolow, a jedyna praca jaka mi zostaje to praca fizyczna i strach - o ile nawet w teorii - przed zarowno wzrokiem jak i przed urazami kregoslupa. czy panstwo sobie wyobrazaja ze ja kariere zamierzam kontyunowac. a chcialam napisac, ze jest cos takiego jak wstyd i panstwo dla mnie poniewieraja siebie, swoje zycie - ze ja nie mam do dzis tej paczki - jak ja w ogole wygladam w zyciu? jak ja sie zachowywalam w pracy przez to, ze nie rozumialam podstawowych rzeczy z zakresu dzialania tego panstwa. panstwo po prostu nie rozumieja w jakiej sytuacji panstwo stawiaja uczciwie pracujacych ludzi, ktorzy po prostu sa uczciwi w zyciu. Ze mnie zrobili panstwo osobe chora umyslowo -tez sie nie dam - bo dokladnie to panstwo ze mnie wariatke zrobilo a reszta ludzi nie chcac wyjsc na debili moze sie zalamac, niczego nie rozumiejac bo przy takim traktowaniu przez wszystkich tej paczki do dzis. To ja rozumiem, ze panstwo zaluja ze zyja wszyscy. Nie wiem co mam do napisac w tym momencie. Moze nie ze zyja, ale tak - praca nie ,rodzina - no wiedza panstwo - ja mialam takie wartosci no to panstwo sobie to szmacicie wszystko przetrzymujac mi te paczke. Ja tego nie rozumiem. Zadam oddania. Przeciez ja nawet rodziny nie mam przez calosc sytuacji. Jaka mam sytuacje w pracy? No to prosze panstwa - praca i ta paczka rozdzielona gdzies tam i jakies zycie jeszcze mam w tej polsce. w sensie rodzine. a tak? i w sytuacji jestem uwlaczajacej mi , nie umiem otrzymac paczki z wartosciami - na poczatku byla to paczka matki - co panstwo robia przy tej paczce i tyle. To jest pewna historia - kogo to obchodzi?to tak jakbym czlowieka znala skads i sobie uroila ze nie wiem - ze cos tam. Takie sa sytuacje, ze to jest moj ojciec, matka? Doslownie taka historia tu ma miejsce - jakichs strasznych urojen i tyle. Moich sie dowiem. No to ja dostalam nagrode za swoje urojenia. ale chory kregoslup to nie jest moje urojenie. bynajmniej. czy oczy chore. to wszystko. zadam oddania mojej paczki-renty i nie mam nic wiecej do napisania oprocz tego ze sa tam wartosci i coz ja moge wiecej napisac? gdzie jest moja paczka????!!!! 😡😡😡😡

chcialam jeszcze dopisac/napisac, ze ja nie mam nic wspolnego z wartosciami kafe - ja glosilam tu swoje wartosci. i tak tu zabrnelam chyba ogrywajac sobie prace, ze tu ciezko tam ciezko - no tak sie duzo to nie roznilo. zachowania a takze wartosci bo jednak mialam swoje wartosci i je sobie utrzymywalam i to wszystko. i do dzis tak jest ale to moja sprawa. no i chcac rodziny w jakiej ja jestem sytuacji bez tej paczki? :( w jakiej? :( niech sobie panstwo pomysla :( to wszystko. a po co komu ta paczka? i ja tylko ostrzegam przed ta paczka. po prostu ostrzegam. i jesli chodzi o pewne osoby ktorych w zyciu na oczy nie widzialam - bo ja tak lece w zyciu - kogo na oczy widzialam a kogo nie - to prosze panstwa ja nie musialam w ogole kontaktowac sie juz z tymi osobami ale opinie mialam zla tutaj i to no czy moja wina? no to dane osoby mialy zerwac kontakt za fatalna opinie - no taka mam. sie interesowaly wszystkim, ale nie tym co trzeba. bo mialo byc choc pytanie - po co pani chce tam jechac?prosze mi to napisac. ja bym tak sie zachowala. no a ja sie nie bede tlumaczyc pani nie wiadomo skad i tak dalej, piszacej na 2 strony - co to mialo byc. a o czym? to trzeba widziec, byc na miejscu. rownie dobrze to bzdury mogly byc. a dalszy ciag gdzie, tu? czyli gdzie? :( i prosze sobie nie uwlaczac i oddac mi moja paczke. zadam tego. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

cdn - co panstwo sobie nie myslicie? takie rzeczy to sie opuszcza dane miejsce i sie wynosi jak sobie czlowiek cokolwiek uswiadomi czy cokolwiek wie. bo czy zamierzam sie poddac. nie i tyle. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 ps. poddanie sie to jest zgoda na to, ze mnie maja okrasc. a jaki powod? no jaki powod? tyle :( bo ja mam wartosci no to jakie wartosci ze ja mam sie dac okrasc i sponiewierac juz calkowicie. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

jeszcze tutaj chcialam napisac,ze nie wiem czy chodzilam na czworakach. Tak napisalam. ale moze chodzilo o to, ze tak bym musiala chodzic to musialam lezec i tak dalej. no przeciez nie bede takich rzeczy opisywac a poza tym moje posty tu dotycza juz wylacznie paczki z wartosciami czy tam naijmy to tak czy inaczej. sa to wartosci. wartoscia jest tez osoba wysylajaca. takie rzeczy mam tu pisac? :( przeciez to jest ponizej uwlaczenia :(zadam zwrotu mojej przesylki!!!! gdzie jest moja renta????!!! 😡😡😡😡

prosze usunac ten watek i nie interesowac sie wartosciami, za ktore mozna czlowieka zniszczyc - to nie sa wartosci ,ktorymi sie niszczy ludzi. nalezy je zostawic jesli panstwo nie utozsamiaja sie z nimi. to jest chora sytuacja - nie nalezy tak sie zachowywac. juz nie ma panstwu tego kto powiedziec? smutne to - tak wszyscy sa zajeci tylko czym. do czego pewne wartosci sluza. czy ja nimi tu niszczyc przyszlam? no to jestem zyciowa naiwniara sie dowiem. no wlasnie - tam tyle ilesie zwierzac nie bede i tak mi nikt w niczym nie pomogl. widocznie mialam powod, ze takich wartosci uzywalam. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

jeszcze tu chce napisac ze nie jestem corka katechetki i prosze nie wykorzystywac juz pewnych wartosci ,ktore tu glosilam. nie przystoi. czemu? nie przystoi i nie pasuje. tyle. co prawda to prawda, a nieprawda? i tyle. poza tym ja mialam 2 wartosci, a panstwo? tyle. mi starczylo. a panstwo tu? mnie to nie obchodzi a fakty pozostaja faktami :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

to znowu ja :( niestety nie mam zbyt radosnej miny widzac pewne watki i osoby. to mialy byc listy ku poprawie tego forum, ktore jest okropne. Z pracy wylecialam z hukiem no to zostalo poprawic forum - ludzie wzieli mnie za katechetke, ze katechetka przyjechala - tam sie wydac a nie ... i tak dalej... no ale... :( i dlatego juz rezygnuje z pewnych wypowiedzi bo wiecie panstwo - dla mnie to bylo forum w necie - telefony? to juz za duzo i polecam uwazac - nie o to mi chodzilo. tylko na forum tak pisalam - czy ja w zyciu kogos zmuszalam do czegos? :( sytuacja jest smutna i po prostu bardziej niz smutna. ja tylko pisalam na forum - tu byly osoby takie a nie inne - i sie do nich ...podwalalam? no probowalam swoje zdanie wyrazic. to wszystko. a czemu tak pisalam? tez widocznie mialam swoje powody - i no wlasnie - tego nie rozumialam - te powody byly straszne. ze zrobilo sie wesolo? no taka historia - czy ja jestem taka wesola? nie wiem . sama nie wiem. straszny moze zrobic sie na minus i na plus - a to bylo wesole? straszne i tyle jak dla mnie - jeszcze ksiazki powazne cytowalam. to bylo smieszne? ale mialo sluzyc ... no wlasnie - podniesiu wartosci na forum. nie - przymnozeniu wartosci bo to skandal przeciez to forum. takie cos. i ja rozumialam tak w swojej sytuacji zyciowej ze 1-2 odpowiedzi sama do siebie i do widzenia - jeszcze watek sciety, a tu nawet bylo zainteresowanie. no ale to by bylo wszystko do dzis, a tak? :( gdzie jest moja renta juz tylko zadam i to wszystko :( 😡😡😡😡 cdn.

jeszcze ciag dalszy chcialam napisac, ze no dobrze klopoty mialam bo moze??? mialam prace zle dobrana i tak dalej. za duzo wszystkiego. dobrze, stalo sie. no ale .... nie do konca rozumialam co sie stalo powiedzmy, ze jeszcze i na tym forum pisalam swe przemyslenia- co mi to dalo? widocznie no wlasnie... wszystko mi sie pokrecilo? nic minie dalo to forum bo nie ma tu wartosci.no to je podwyzszalam ogrywajac sie. z najwyzszych wartosci. tyle. ze pisalam tu, a co mi to dalo cos? i tak dalej. tyle.no to moze zle myslalam i tak dalej. ale to sa inne sprawy. ja juz nie chce macic powiedzmy ze wszystko moja wina - to chce paczke rente!!! i tyle. czemu ja jestem ciagle oskarzana o jakies nie wiem - zachowania ktorych nie ma? a takie pisanie o te paczke mi uwlacza. no to rodzina mi zostaje. no ale co - mam sie dac okrasc? jak to w sumie rozumiec wszystko? a z pewnych wartosci poszlam bo nie jestem dzieckiem katechetki - taka prawda. :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 ps.powolania nie mialam - tak sie dowiedzialam, nie rozumialam tego, ale przyjelam do wiadomosci. a co mialam robic? no i tak niepewnie jeszcze pracowalam bo to powolanie- co to jest? i tyle :( ps2. a tak naprawde to kto potrzebowal wartosci, ktore tu opisywalam? kto mnie poprosil o email zeby np. napisac cos.stad? skad? bo sobie wszedzie poszlam. bo sie obrazilam i koniec. :( takie cos to mialo byc - zaczernic sie, email - swoje przemyslenia. jak ci idzie poprawianie internetu i tak dalej do kogos tam? nie bylo to mozliwe. nie dalo sie. powody rozne. a ogolnie to mam depresje i tyle. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alassssddddmakotaotataa
To znowu ja...poraz kolejny :(((( zadam oddania mi mojej paczki zwanej renta!!!! gdzie ona jest????!!! 😡😡😡😡 😡😡😡😡

Gość błehehehehe..hehehe
że też komuś się chce pisać takie głupoty :D:D