Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskada24

Do facetów - majtki czy stringi?

Polecane posty

Gość kaskada24
tez zawsze tak myslalam, ale dzis moj facet powiedzial, ze woli jednak stringi. Moze po prostu chce widzieć wiecej :D

Ja także wolę widzieć więcej, ale w swoim czasie. Stringi nie są seksowne, bo w zasadzie to równie dobrze mogłoby ich nie być(niemalże). A jak świat stary wiadomo, że w czekaniu także jest coś pociągającego. Zwyczajnie, uważam stringi za zbyt wulgarne, przez co mało pociągające.

Gość kaskada24
the element hahahhahaha padlam!!!!!!!!!!! sie dobrali :D a moze moj facet tez chce zacząć nosić stringi i w tak dziwny sposób próbuje przelamac pierwsze lody? :D

stringi też są fajne ale co koronkowych majteczek nie mają się co równać. Kiedyś kupiłem taki zestaw majteczek z biustonoszem dla ukochanej. Lubiłem jak chodzi w nich po pokoju.

Gość kaskada24
hmmm czyli jednak pelne majteczki bardziej dzialaja na wiekszosc facetow :)

Gość kaskada24
męska rzecz, widzę, że nie gustujesz w spadachronach? :D

Gość kaskada24
Levviatan? na duzej? uuu prosze :D a co powiesz na nie dużą, ale za to pełną i jędrną pupe? taką też posiadam :)

Oczywiście Kasandro że w koronkowych. W takich wyglądacie bardziej seksi. A ty w jakich lepiej się czujesz Kasandro??

Gość kaskada24
jarku, ja się czuję świetnie w obydwóch :) Ostatnio sporo schudłam i zaczełam ćwiczyć. Nowa pupa bardzo mi się podoba, a ładnej pupie we wszystkim ładnie, czyż nie? :)

kaskada24 -> zależy jakie masz proporcje ciała ;] poza tym pupę można ćwiczyć aby była większa ;)

Zgadza się Kasandro. Jędrna lekko wystająca pupcia to piękny widok by nacieszyć oko. Tym bardziej kiedy kobieta potrafi nią kręcić i kusić przy chodzeniu. Pupcia i biust to najpiękniejsze części ciała kobiety. Lubię też nagie pupcie i biuścik ale czyż taka koronkowa bielizna nie dodaje kobiecie wdzięku i uroku??!!

Gość Tommekk12
Ani jedno, ani drugie ;) Seksowne gorsety i haleczki to jest co lubię u mojej kobiety najbardziej ;) Sam kupuję jej sporo takich ciuszków tutaj http://skleperotyczny.eu/