Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asunnkkakaaaaaaa

Ogrzerzewanie gazowe w bloku.

Polecane posty

Gość asunnkkakaaaaaaa

macie caly czas cieple kaloryfery.? bo u mnie piec nagrzewa sie do pewnej temp. i sie wylacza. i ile misieznie placicie za gaz?

Gość asunnkkakaaaaaaa
up

Gość Bananaaa
Tak, to normalne, dlatego nie lubię ogrzewania gazowego. Wstaję rano a w domu zimne grzejniki....

Gość to norma tez tak mam
nagrzewa i sie wyłacza jak temperatura spadnie to znow nagrzeje, za zimie okolo 1500zł za gaz za 85 metrów

Gość asunnkkakaaaaaaa
ale w mieszkaniu mimo zimnych gerzejnikow macie cieplo?? ja perzez tydz. zuzylam ok. 40 m gazu. idzie na kalorydfeery, wode i kuchenke. czy to duzo? mieszkanie ok. 40 m.

Gość Bananaaa
Szczerze to jest zimno i myślę nad zmianą mieszkania na takie z centralnym.

Gość MmMm--MmMm
Masz w pomieszczeniu czujnik temperatury ustawiony na iluś stopniach, jak mieszkanie nagrzeje się do tej temperatury czujnik wyłącza kocioł gazowy. Temperatura spada, czujnik włącza kocioł. Ja mam domek 100m2, rocznie wychodzi mi niewiele ponad 3.000 zł, 2 osoby, mam kocioł dwu funkcyjny, ogrzewanie, gotowanie, ciepła woda. Temperatura w godz.od 5-7 i od16-23 -- 21 stopni, w pozostałych godzinach 18. W weekendy jeszcze rozpalamy w kominku.

Gość to norma tez tak mam
trzymam temp 20' dzis przy temperatusze na zewnatrz +2 właczyło sie dwa razy na kilka minut, w novy prawdopodbnie czesciej bedzie grzało

Gość internetowy chuligan-napinacz
a ja pale glupa i mam 36.6 stC

Gość kokainowa dama
niech żyje centralne:D:D:D Wspołczuję.Mieszkałam wcześniej w mieszkaniu gdzie było właśnie takie ogrzewanie.Masakra!!!!!! oszczędzaliśmy po pierwszym rachunku po którym prawie wyjebałam sie na plecy:D:D Dzis na polu zimno jak chuj a ja mam cieplutko:-)

Gość asunnkkakaaaaaaa
ale mimo ze gerzejniki mam zimne w mieszkaniu mam caly czas cieplo. o teeraz piec sie wlaczyl.

Gość MmMm--MmMm
Oszczędzanie? Nie opłaci sie, jak wystudzisz chałupę zużyjesz więcej gazu na ponowne dogrzanie jej. U mnie cieplutko, wstajemy o 5.30 i mamy 21 stopni, wychodzimy do pracy - temp. 18 stopni, wracamy i znów mamy 21.

Gość asunnkkakaaaaaaa
ale ja nie oszczedzam. temp. mam ustawiona na 20 stopni. piec w ciagu dnia moze ze dwa erazy sie wlacza.

Gość MmMm--MmMm
U Ciebie wszystko w porządku, to tak ma być :D