Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 454366

Dlaczego ona nie tyje mimo takiego żarełka?

Polecane posty

Gość 454366
Możesz się odwalić? Nie rozmawiamy z Tobą. Co Ty możesz wiedzieć? Spier...

Gość Ale ale zaraz
żeeby tkanka tłuszczowa ładnie wyglądała nie tworząc skórki.... wystarczy masaż raz na jakiś czas w zależności od wieku.

Gość Ale ale zaraz
Celulit jest uwarunkowany genetycznie czyli to jak tkanka się pod skóra gromadzi czy równo czy tworząc góry i doliny Jedne więc mają widoczny cel... inne nie

Gość Ale ale zaraz
O tym że masz celulit możesz się przekonac w następujący sposób. Chwyć całą dłonią udo i drugą ręką udo niżej o około 10-15cm dalej a potem nie odrywając rąk przesuń jedną w kierunku drugiej tak by zmarszczyć skórę jak najbardziej i wówczas zobaczysz swój celulit.

Gość 454366 ja chyba wiem dlaczego
ta koleżanka nie tyje. Przede wszystkim ona nie łączy węgli z białkiem i tłuszczem. Parówki je takie lepsze, bez dużej domieszki zagęstników na białej mące. Nie spożywa pieczywa z przewaga mąki pszennej tylko idzie w chleb razowy, pełnoziarnisty. Lekko posolone twarogi można jeść bez żadnej konsekwencji a raczej z korzyścią dla figury. Czekoladę jak piszesz zjada gorzką gdzie jest maksymalna zawartość kakao. Kakao jest termogenikiem który przyspiesza przemianę materii. Co do tego tłuszczu, to dieta optymalna która jest dietą odchudzającą i leczącą jelita jest dietą z masakryczną ilością tłuszczu. Nie łączy, spożywa mało węgli, a to co by ją upasło niweluje tym co odchudza.

Gość 454366 ja chyba wiem dlaczego
-Ale ale zaraz- można zrezygnować z owoców, da się. Jak się je musi wyrzucić z jadłospisu to się da. Ja ich nie jem, albo bardzo sporadycznie od ponad roku. Choroba mi je wyklucza ze względu na cukry. Poczytaj o fruktozie to będziesz wiedzieć, dlaczego owoce są ograniczane na diecie.

Gość ale pisać mozesz normalnie ?
tylko ze na takiej diecie jak twoja kolezanka padna jej za kilka lat nerki i wtedy bedzie lament idiotki wierzacej ze takie żarcie jest trendy i ok

Gość szarootka
owoce do poludnia z rana najlepiej zjesc