żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 ale poezję piszesz? ja to ostatnie wiersze tworzyłam jakoś w podstawówce ;) no, może w gimnazjum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 proza - proza zycia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 powieści do szuflady? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 zab x, ale co do poezji to napisalam kiedys taki epik o fiku, znam go na pamiec nawet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 wklejaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 fiku miku fiku miku placze gdzie jestes moj bruneciku? chce pofikac na twoim patyku ewentualnie doswiadczyc twego dotyku ochoty na to mam bez liku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 piękne :D ja walnę spontana :P mało ludzi na topiku nie tak jak u fiku miku gdzie brunetów walą tłumy żeby wyrwać ją z zadumy bo niedobra fiku miku zamiast łkać o bruneciku upatrzyła gdzieś szatyna i o nim dumać zaczyna ile trwać będą jej jęki zanim ktoś skróci jej męki tego nie wie nikt wśród żywych a fikulec nieszczęśliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 piekny ten twoj wiersz, wiesz? a rymowanie to ciezka sztuka- podobnie jak fiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 niech ją wreszcie ktoś dopadnie no i rozdziewiczy ładnie machnie gromadę dzieciątek i przepisze jej majątek wszyscy mają tu nadzieję że fikuśnej los przywieje miłość, ślub i liczną dziatwę chociaż fiku nie jest łatwa wręcz przeciwnie, jest za trudna podobno trochę obłudna i wybredna jak to cnotka zanim swego chłopa spotka a tymczasem my na kafe będziem poematy machać i wysuwać się spod koca w ramach akcji "pasztet nocą" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 ostatnia linia to epik sam w sobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 rym jest łatwy, rym jest miły pisać prozy nie mam siły zwłaszcza gdy wielkiego lenia mam w jesienne przesilenia żaba trzeba trochę lubić choć ma zwyczaj rymy gubić wtedy mu wychodzi proza chociaż głupia jest jak koza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 zab x, zawstydzilabys samego szekspira... ale niestety wzywaja mnie obowiazki... do nastpnej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 kolorowych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach