Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO TYLKO TY

PROBLEM Z SYNEM

Polecane posty

Gość TO TYLKO TY

Mam wielki problem z moim synem jakiś czas temu zostawiła go dziewczyna z którą był bardzo szczęśliwy, wiem o tym bo mówił mi nie raz że ją bardzo kocha i jest dla niego wszystkim. Lecz ona go zostawiła po tym wszystkim mój syn zaczął spotykać się z ludźmi z którymi nigdy nie powinien się spotykać, zaczął wracać do domu pijany w trupa podejrzewam że zaczął też brać narkotyki amfetamine. Znalazłam u niego w rzeczach biały proszek, w rozmowie powiedział mi że to nic takiego. Widać po nim że od czasu utraty dziewczyny mój syn bardzo się zmienił nie zwraca uwagi na nic żyje tak jak by chwilą nic nie robi tylko wychodzi z domu i wraca wieczorami. Wiem że bardzo tęskni za dziewczyną bo nie raz słyszałam w nocy jak płacze do poduszki. Ostatnio poprosiłam jego byłą żeby pomogła mi w wyciągnięciu jego z tego bagna w którym się znajduje lecz nie dostałam od niej konkretnej odpowiedzi nie wiem czy ona naprawdę go już nie interesuje przecież kochała i nadal go kocha bo miłość tak o nie znika z człowieka powiedzcie mi co mam robić jak przekonać jego dziewczynę żeby pomogła mu wydostać się z tego

Gość Bananaaa
Nie zmusisz dziewczyny do miłości... A syna zaprowadź na odwyk i do psychologa, bo nie radzi sobie z sytuacjami stresującymi.