Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa krągłości

Faceci mnie podrywają, ale nic poza seksem nie chcą

Polecane posty

Gość królowa krągłości

Mam problem i powoli mnie to zabija, jestem ładna i zadbana, ale mam pare kg nadwagi. I podobam sie facetom, ale chcą mnie zaciągąć do łóżka, a potem pojawiają się propozycje wspólnych ćwiczeń, diety, spacerów. To sie pytam po co sie mną interesujesz, jak chcesz zebym schudłą. Zanim nie dojszie do seksu wszystko jest dobrze, a potem te docinki. Mam was dość faceci. Jestem jaka jestem i nie zmieniajcie mnie.

Jeżeli facet nie może nawet zaprosić swojej dziewczyny na spacer, to jedyne co mu pozostaje, to pierdolić ją w zaciszu domowym.

Gość królowa krągłości
Szukałam w necie i mam wrażenie że dotyczy mnie taka sytuacja jak tutaj http://manthi.blox.pl/2012/10/Za-gruba-ale-do-lozka-moze-byc.html Okropni jesteście. Skoro nie podobam się facetom, to po co mnie podrywają a potem każą sie odchudzać. Ne biorą mnie szczupłej, widzą jaka jestem. Jak się nie podobam to poco stulają że jestem ładna i atrakcyjna. Czy w ogóle puszysta kobieta może sie podobać?

Gość kbr21
witam Zapraszam na konsultacje do mnie. Pomogę Wam jak tylko będę mógl. Bedę Waszym najlepszym przyjacielem i słuchaczem. Doradzę w każdej sytuacji, pomogę wybrać najlepsze rozwiązanie oraz wyjście z sytuacji. Pomagam z dziedziny psychologii, pomagam rozwiązać problemy życiowe , seksuologii, życia erotycznego, doradztwa małżeńskiego oraz na poziomie partnerstwa , pomoc oraz wsparcie duchowe. Gwarantuje 100% dyskrecji zapraszam serdecznie!! mój email: smartes1@o2.pl

Gość królowa krągłości
To mnie zabija, wykańcza. Chciałabym poznać kogoś komu się spodobam w całości a nie tylko na chilę do łóżka. JAk mówie, nie biora mnie szczupłekj wiec po co najpierw stulaja to tamto a potem każa się odchudzać i diety układają

Gość królowa krągłości
Nie umią, to taka ściema, niby żeby mnie zachęcić do odchudzania. Ale pytam sie po co mnie podrywają skoro potem woleliby żebym schudła I to nie jest jeden przypadek tylko kilka...:(

Mozę zanim dasz im coś od siebie, ustal jakieś zasady ;) Dajesz im tyłka, a potem zdziwiona że Cie traktują jak własność :P

Gość za 12 min
Pomagam z dziedziny psychologii, pomagam rozwiązać problemy życiowe , seksuologii, życia erotycznego, doradztwa małżeńskiego oraz na poziomie partnerstwa , pomoc oraz wsparcie duchowe. Gwarantuje 100% dyskrecji zapraszam serdecznie!! mój email: smartes1@o2.pl buahahahha! najsmieszniejsza rzecz jaka dzisiaj przeczytalam :D ten dupek jest for real?

Królowo, sprawa ma się moim zdaniem sprowadza się do odbioru społecznego osób z nagwagą. Jak wiemy, odbiór społecznych takich osób generalnie nie jest pozytywny: są obśmiewane, poddawane ostracyzmowi towarzyskiemu i tak dalej. To działa w dziedzinie seksu nawet mocniej niż w innych i w rezultacie facet, który może w łóżku lubić kobietę z krągłościami i seks z nią, na ulicy czy imprezie już się z taką nie pokaże, w obawie przed ośmieszeniem. Opcje dla Ciebie są takie: 1)pogodzisz się z sytuacją, że jesteś do łóżka i do niczego innego 2) znajdziesz faceta, któremu Twój rozmiar nie będzie przeszkadzał 3) zrzucisz te parę kilogramów. Pozdrawiam.

Znąjdz sobie grubego faceta i po problemie. I Chyba, że ty jesteś z tych, co same lubią być grube, ale gruby facet to już nieeeę, bo stać je na "kogoś lepszego" :P

oezu ale w czym problem? ja tam zawsze pytam czy chodzi tylko o seks czy będziesz się też przyznawał, że mnie znasz na ulicy? zresztą w moich przypadku to pytanie retoryczne:( ale fajnie mieć nadzieję choćby przez moment:D

Gość js tez jestem przeciwnaa
arnold z tego co cie obserwuje to fajna z ciebie babka. i pisze jako kobieta

Gość deszczowa piosenka 24
kbr21, jesteś psychologiem?