Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2dziecigotowadodiety

Plan wypłukiwania tłuszczu-warto?

Polecane posty

Dziewczyny, pisze na tym forum, bo bardzo je lubie i od czasu do czasu sie tu udzielam. Chcialam zapytac czy ktoras z Was stosowala diete WYPLUKIWANIA TLUSZCZU. Ja nie wiem za bardzo o co chodzi, ale slyszalam same pochlebne opinie na jej temat. Zaraz poszukam w necie dokladne informacje, ale chcialam zapytac Was o zdanie na jej temat.

nic nie wiem na ten temat. znalazłaś coś, jakieś opinie? ciekawa jestem w sumie o co chodzi. mam tylko nadzieję, że to nie jest kolejna głodówka, bo to do niczego dobrego jednak nie prowadzi..

Wlasnie cos tam znalazlam. Nie znalazlam negatywnej opinii na ten temat. dietka sklada sie z 3 faz poprzedzonych faza przygotowawcza - 5 dni. faza przygotowawcza polega na wyemilinowaniu kawy, herbaty, napojow gazowanych, smazonych potraw, bialego pieczywa, cukru, slodyczy. nalezy pic jak najwiecej wody niegazowanej faza 1 - 14 dni. w tym czasie gubisz tluszcz w talii, na udach i posladkach, mozesz schudnac nawet 7-8kg. oczyszczasz organizm pozbywasz sie nadmiaru tluszczu z komorek. miedzy posilkami pijesz napoj zurawinowy lub cytrynowy. rano i wieczorem pijesz koktajl dlugowiecznosci. unikasz tl. zwierzecych a zamiast nich wzbogacasz jadlospis dobrymi tluszczami roslinnymi omega-3. wskazane: jajka, chude mieso i wedliny, chudy drob, ryby, owoce morza, fasolka szaparagowa, brokuly, kalafior, kapusta, ogorek, baklazan, papryka, szpinak, salata, cykoria, pietruszk, cebula, oliwki, pomidory, cytrusy, nekratynki, truskawki, jablka, porzeczki, borowki, jagody, gruszki unikaj: mleka, jogurtu, serow, pieczywa, platkow sniadaniowych, ziemniakow, kukurydzy, marchwi, fasoli, masla, cukru, tlustego miesa i wedlin woda zurawinowa: 150ml soku z zurawin + 850ml wody woda cytrynowa: szklanka wody z sokiem z 1/2 cytryny koktajl dlugowiecznosci: szklanka wody zurawinowej+lyzeczka sproszkowanego siemienia lnianego faza 2 - 14 dni. jesz bardziej kalorycznie, a mimo to chudniesz. wciaz pijesz duzo ale wode zurawinowa zastepujesz woda niegazowana. do koktajlu dlugowiecznosci dodajesz wiecej soku z zurawin (pol na pol z woda). mozesz dodac dwa weglowodany: ciemny chleb, zielony groszek, marchewke (do wyboru). jeden z nich wprowadz na poczatku, drugi pod koniec tygodnia. jesli przez dwa tygodnie nie uda ci sie schudnac tyle ile chcesz, mozesz przedluzyc te faze o tydzien lub nawet dwa. mozesz takze wlaczyc do jadlospisu cukinie, dynie, arbuza i kiwi. faza 3 - na zawsze. jesz to samo co w 2 fazie ale wlaczasz kolejne dwa weglowodany np ziemniaki, fasole, kukurydze. mozesz jesc je nawet 4 razy dziennie. dodajesz tez oliwe z oliwek i dwa produkty nabialowe (mleko, zolty ser, jogurt - wybierz te ktore lubisz najbardziej). raz dziennie pijesz koktajl dlugowiecznosci i wode z sokiem z cytryny. mozesz tez pic czerwona herbate. jesli osiagnelas stala wage, mozesz dolozyc sobie jeszcze jeden weglowodan np. ryz.

W skrocie: fazy diety: - wprowadzajaca- 5 dni - 1 - 14 dni - chudnie sie do 8 kg!!!! - 2 - 14 dni - dalej sie chudnie - 3 - cale zycie - znajac zycie to sie nie uda Do tego trzeba pic kompot, sok z zurawin (nieslodzony) 8 szkalnek dziennie, jesc siemie lniane i olej lniany (musze doczytac ile), weliminowac kofeine i weglowadany calkowicie. Tylko skad wziazc zurawine o tej porze roku

Gość w zeszlym tygodniu
w zeszlym tygodniu na placu widzialam sweirza zurawine :-) wiec chyba jest teraz na nia sezon.

kupilam zurawine, olej lniany. Dzis zakupie siemie i od jutra PLAN. Do swiat bede laska :)

mózg potrzebuje węglowodanów, żeby prawidłowo pracować, więc mnie śmiech ogarnia jak słyszę o całkowitej ich eliminacji