Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomaoooo111

Czy jestem w ciąży?!

Polecane posty

Gość niewiadomaoooo111

Witam, Mam pytanie do wszystkich osób które znają się na temacie, mają dzieci, lub są w stanie mi pomóc. Otóż 12.10. dostałam okres około 10 dni potem uprawiałam seks bez zabezpieczenia, a teraz występują u mnie objawy podobne do tych ciążowych. Okres ma byc około 10.11 więc jeszcze za wcześnie na ból brzucha, czy powiększone piersi a takie objawy właśnie mam! Do tego jestem jakaś osłabiona, często chodzę do toalety, niedobrze mi i mam jakieś dziwne, nienaturalne w tym okresie cyklu upławy. Nie wiem co robić - chyba za wcześnie jeszcze na test ciążowy ...Czy ktoś miał podobne objawy? Czy może to sugerować ciąże? Czy raczej może jakieś przeziębienie(siedziałam na ławce jak było zimno)...Jeśli ktoś może mi coś poradzić to bardzo proszę bo już sama nie wiem co myśleć.

Gość gość
Może sugerować ciążę, na test trochę za wcześnie jest , chyba że zrobisz badanie Beta HCG

Gość niewiadomaoooo111
Nie mam mozliwosci, nie ma mnie w Polsce, a kiedy najwcześniej mogę test zrobić? Chyba zwariuje czekając do tego 10 na okres:(

Gość gość
ale te badanie krwi w każdym zakatku swiata robią i jest najdokładniejszym testem , to jest oznaczenie hormonu łozyskowego

Gość niewiadomaoooo111
Sprobuje cos poszukać w necie, mam nadzieje, że uda mi się zrobić te badania.A nie jest w ogóle za wcześnie na jakiekolwiek objawy?

Gość musnisbabdha
jakas madam :)- nie prawda w angli zeby dostac sie na pobranie krwi to bardzo duzo z tym zachodu niestety tez chcialam isc

Gość o nieeeeeeeeeeeeeeee nieeeeeee
za wcześnie na objawy ciąży. Nie nakręcaj się, nie zaszłaś.

Gość gość
To wszystko zależy od organizmu , mnie juz po paru dniach piersi były tkliwe nawet na otarcia lekko ręką po nich.Każdy organizm inaczej reaguje.

Gość gość
nie wiem jak jest w Angli , ale prywatnie mozesz chyba zrobic je

12.10 dostałaś okres, 22.10 współżyłaś. Dziś mamy 29.10 a Ty już odczuwasz pseudo objawy ciążowe :o Czy Ty aby jesteś normalna???? Nawet jakbyś zaszła to za wcześ nie by coś odczuwać! Puknij się w łeb :o

Gość niewiadomaoooo111
Nie jestem w anglii, tylko w norwegii, muszę się dowiedzieć jak tutaj jest. Może i jestem trochę przewrażliwiona, nigdy w ciąży nie byłam i dlatego może wyolbrzymiam wszystko ale to jeszcze nie powód żeby mnie obrażać. O ławce napisałam bo po prostu może jest to spowodowane tym, że się przeziębiłam czy nie wiem, różnie może być.

Gość Perw mobilna
Za wcześnie na objawy ciąży.

Gość niewiadomaoooo111
No to jeżeli mówisz, że za wcześnie to pewnie tak jest - no nic, poczekam do tego 10 na okres - jeśli nie będzie wtedy zobaczymy. A póki co może faktycznie objawy spowodowane są stresem czy czymkolwiek innym. Dzięki za odp.

Gość qrwa co wy pierdolicie tej
lasce! jakie objawy ciązy ! za wcześnie na to ! na test i bete też za wcześnie ! same sie puknijcie !

Gość moppompom
Ale wy gluuuuuuupie jestescie ona nie zaszla w zadna ciaze wydaje jej sie a wy sie podn iecacie

Gość pitulinka
W Norwrgii nie ma czegos takiego jak BETA. Tez uwazam, ze sobie wkrecasz, bo na objawy duzo za wczesnie.

ciaza psychologiczna na objawy zbyt wczesnie, nawet gdyby cie facet zaplodnil to male prawdopodobienstwo jest by zarodek sie juz zagniezdzil - do tego potrzebne ci ok 12 dni od owulacji + 2 dni na to by test mogl wykryc stezenie bety w moczu

Gość djfjsdfbskjfbs
mysle ze za wczesnie jest na jakie kolwiek objawy ciazy ... owszem sa przypadki ze kobieta cos juz zaczyna czuc po pierciach ale po jakis 2 tyg. poczekaj spokojnie. w ciaze nie jest tak latwo zajsc, po jednym razie. ja sie tez czasami kocham z nazyczonym miedzy miesiaczkami do konca i raczej nic .... dni plodnych jest pare , reszta nie plodne. mysle ze to twoje urojenia bo wiesz ze kochalas sie bez zbezpieczenia i ze jest talka mozliwosc ... lepiej poczekaj az ci sie miesiaczka tydzien spozni wtedy zrob test z rana - bedzie bardzo wiarygodny . powodzenia