Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzoanka

sprzedawca we sklepie

Polecane posty

Gość nkui886
No kosztowało mnie to sporo pracy i zawzięcia i nie było tak łatwo jak sobie tutaj pewnie wielu pomyśli tak jak ktoś napisał że tutaj może napisać każdy co chce bo american dream itp.Od dziecka interesowałem się muzyką, grałem na gitarze i pisałem własną muzykę.Znałem w małym palcu każdy znany zespół z lat 60-90, kolekcjonowałem płyty i od dziecka żyłem muzyką.Pisałem amatorsko recenzje płyt na różnych portalach w latach 90 jak jeszcze internet nie było rozwinięty a w roku 2003 wytwórnia płytowa znalazła moją recenzję w internecie i skontaktowała się ze mną przez mail czy nie chciałbym podjąć współpracę z nimi jako pomocnik w redagowaniu materiałów muzycznych.Przyjechałem na spotkanie i tak to się zaczęło.Oczywiście był wymóg średniego wykształcenia ale szef był dla mnie naprawdę łaskawy i dał mi szansę.Sprawdziłem się i tak zostałem szefem jednego z działów.To były lata ciężkiej pracy i harówy ale warto było.Show biznes jest bardzo ciężki wbrew temu co się może ludziom wydawać.

Gość deszczowa piosenka 24
Los się do Ciebie uśmiechnął, zazdroszczę tego, że masz pasję i wiesz co chcesz robić w życiu, ja niczego takiego nie czuję, takiej jednej porywającej pasji, przez co czas ucieka, a ja nie wiem czym tak naprawdę chciałabym się zająć, jestem po studiach, ale ten kierunek mnie nie pociąga i nie czuję się dobrze wykształcona.

Gość drzoanka bogini
Kollbi ty naprawde w tym komputerowym robisz?? Ale wstyd... A slyszales jak sobie czase, spiewamy?

Gość tak słyszałem
"napijmy się gorzoły " :D

Gość nkui886
No nie mając pasji wyobrażam sobie jak ciężko jest się czegoś podjąć.Ale wiesz ja znam też naprawdę bardzo dużo ludzi którzy mają pasje i są w tym co robią świetni ale np nie mieli tyle szczęścia co ja i mimo że równie dobrze spełnili by się na tym stanowisku pracują jako pracownicy fizyczni np na kopalni albo magazynie byle by mieć na rachunku i na życie.Takie mamy czasy i od zawsze tak było, w latach 90 też było ciężko o pracę ale jak już ktoś ją złapał to żyło się dobrze bo było sporo bardzo dobrych produktów a 1500zł starczało na opłacenie rachunków i na życie a dzisiaj za 1500zł można wynająć mieszkanie + media a gdzie na życie, na paliwo, na jedzenie ? Ja wiem że szczęście się do mnie uśmiechnęło bo bez tego dzisiaj za pewne po zawodówce byłbym nikim no chyba że miałbym kontakty i znajomości żeby się wkręcić gdzieś do dobrze płatnej pracy.

Gość drzoanka bogini
Ee czyli to nie ty, juz sie wystraszylam ze naprawde. A ktora jest ladniejsza i jak jestem dzisiej ubrana?

Gość tak słyszałem
masz na sobie leginsy różowy topik i białe kozaczki jesteś mega seksi

Gość tak słyszałem
blond głuuugiiiiiie włosy po kostki i zielone tipsy; To ty jesteś ta ładniejsza, ta 178 cm

Gość drzoanka bogini
O nie, przesadzoiles z ty zwrostem! Az tyle to nie mam i takie obelgi nie sa mile. Dzis nie zgadles mojego stroju.

Gość drzoanka bogini
Aha i nie ,mam juz dlugich wlosow. Teraz scielam na krotko i styl zmienilam. Jesem panio bizneswomen.

Gość i zakladasz garsonki?
jak nudziara? doczep włosy i przebież się proszę i nie bądź sztywna chociaż i tak Cię kocham, no trudno

taki wzrost mnie kręci i wysokie obcasy, garsonka może być ale dobrze dopasowana i zaspiewaj coś dla mnie, ok ?

Drzoano tak naprawdę to najbardziej podoba się męzczyżnie naga kobieta, kolor wlosów, opakowanie nie maja znaczenia i ważne jest aby miała w sobie to coś

Gość drzoanka bogini
Nie no bez przesady, mam teraz styl eleganckiej latawicy, z klasa i z pazurem.

Gość drzoanka bogini
Jagienka lubi miec w sobie to z nia. O tym gaeaj. A ja jestem idealna. Jestem boginia jak sama nazwa wskazuje. I to nie sa moje slowa.

Gość Jesteś pewna, że ten mój
konkurent nie jest przypadkiem Arabem, może Cię oszukał i tylko udaje rolnika ?

Gość drzoanka bogini
Wiesz kolbi czesto saobie zazdroszcxze tego, ze ja mogie miec siebie na codzien. Ale ty wybrales jakas paniusie co zgrywa madra, to se z nia badz.

Gość Jesteś pewna, że ten mój
bo czujesz "coś wielkiego " ?

Gość drzoanka bogini
A co ja czuje? Bo nie rozumiem co ty teraz mowisz do mnie?

Gość czuje ze to cos wielkiego
kocham Cię Drzoanko na zawsze ❤️

Gość drzoanka bogini
Tak tak, dzisiej mnie kochasz, a za dwa dni przyjedzie do ciebie kochanica i to samo jej powiesz. Chlopu i psu to nie wiara

Gość czuje ze to cos wielkiego
przyjedź do mnie to ci udowodnię jak potrafię kochać

Gość marcelinaka
chyba już jedziesz autobusem do domu ? :D macham Ci