Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgodnie z obietnicą

RUDE...

Polecane posty

Oj są moją słabością. Zwłaszcza te naturalne. Wy też tak macie że jakiś typ kobiety/mężczyzny się Wam podoba? gruby,chudy,niski,wysoki,owłosiony,wydepilowany,wietnamczyk, makumba...

Gość Case study
Duuże błęktine oczy

Gość Case study
A i tak nietypowo - męskie łydki. Szczegolnie seksi łydki mają rowerzyści.

Gość Waatra
Ciemna karnacja, ciemna oprawa oczu u mężczyzn. Sama mam taką, ale robię się na rudawo.

Blondyn o niebieskich oczach, żadnego owłosienia poza głową (chuuuj mnie obchodzi, że to "niemęskie" - to mi się podoba i basta), wysoki, kaloryfer, lubiący gotować i koty - nie istnieje, jak sądzę. Albo ciemny blondyn o ciemnych oczach, najlepiej o kształcie migdała, wysoki, kaloryfer i genialna karnacja - istnieje, ale poza moim zasięgiem. :O

Gość a fuuuuuu
Nie zjadłbym gotowanego kota :O

Może to nie najszczęśliwszy szyk zdania mi wyszedł, ale dobra tam, cicho bądź. 😠

Haha, ja jestem niebieskookim blondynem, 180 to raczej nie niski, gęste włosy mam tylko na głowie, tylko w okolicach intymnych krótko przystrzyżone:) Mam kaloryfer w łazience, ale jestem na tyle chudy, że na brzuchu widać mięśnie, choć przestałem ćwiczyć. Lubię gotować, kotów nie przyrządzam. Poza tym jestem nienormalny, ale nikt o to nie prosił:)

pan tan ­ Brzmi nieźle. Kotów nie przyrządzasz, ale nie mrugniesz okiem, gdy włos z ogona znajdzie się w pieczeni?

ale macie wymagania:P Mi sie podobają bruneci którzy maja dwudniowy zarost:) nie musi mieć kłaków na klacie ani kaloryfera aleee powinien miec gruby portfel. wypasioną brykę i willę w wielkim mieście:classic_cool:

Włosów w żarciu nie toleruję. Podobnie jak Ty, jeśli znajdą się gdziekolwiek indziej niż na głowie, przyczepione:) A wracając do tematu, bardzo mi się podobają rude dziewczyny, i jedyny ze stereotypów, jaki uważam za prawdziwy, to ten, że rude dziewczyny są zajefajne:) Ale mam też straszną słabość na punkcie dziewczyn o kasztanowych włosach i migdałowych oczach. Nie znaczy, że inne mi się nie podobają, ale za opisanymi przeze mnie zawsze się oglądam:)

Ale mam też straszną słabość na punkcie dziewczyn o kasztanowych włosach i migdałowych oczach. Nie znaczy, że inne mi się nie podobają, ale za opisanymi przeze mnie zawsze się oglądam ­ ­ To ja! No, prawie ja, ale zawsze ja! Ale z drugiej strony niczego i nikogo nie szukam, chyba że to warszawski prawiczek. :P

Gość młody politolog
Dekalogowata a może chciałabyś przystojnego prawiczka po politologii ze Stalowej Woli?

Ooo, dawno nikt się do mnie nie zwracał moim prawdziwym nickiem.

Gość młody politolog
no ale ja jako PRAWDZIWY politolog się zwruciłem :classic_cool: no to się po ktutce opiszę :classic_cool: ja - lat 25, wykształcony, przystojny, wysportowany, inteligętny, elokwętny. lubię perwersyjny sex i mam durzą fantazje :classic_cool:

Gość duch cafe
no Florek taki w normie... w normie. Kochałbym go... :classic_cool:

Gość do młodego politologa
Może i wykształcony jesteś, ale mógłbyś najpierw pisać w WORDzie i potem wklejać tu na forume?

Gość młody politolog
a dlaczego niby mam pisać w WORDzie? po co mam uruchamiać aplikacje na kturą nie mam licenji wykupionej. jak ją uruchomie to złamie prawo, bo to będzie przestempstwo. Tak sobie myślę... :classic_cool:

Gość Mistrz patelniachy
Chlopie.... Ty politolog???? nie kumasz o co chodzi??? to inaczej.... zanim coś napiszesz to słownik ortograficzny weź do ręki. Jaką Ty szkolę skończyłeś? Mamy na Ciebie w przyszłości głosować? Wracając do tematu to też kocham RUDE.

Gość młody politolog
Mistrzu patelniachy tak JESTEM politologiem i studiowałem na uczelni UMCS w Lublinie!!! 😠 więc prosze nie obrarzaj mnie tutaj. obecnie nawet prowadzę bloga w internecie i videobloga na youtube!!!😠 jestem też MILITARYSTĄ!!!😠 a głosować w przyszłości to najwarzniejsze byś na P.O. zagłosował jak będą wybory do rządu.:classic_cool:

Gość Case study
albo sobie Firefoxa zainstalować - za darmo i jest opcja korekty.

Ja tu na znikam chwilę, a wy mi tu Dekę podrywacie! Gadajcie sobie o autokorektach gdzie indziej. Dek@, jak tak do siebie pasujemy, to z przyjemnością mogę być Twoim prawiczkiem:*

Gość młody politolog
nie bede nic sobie instalować, żadnego Foksa!!! ja kożystam tylko z internet explorer!!! inne aplikacje sa niezgodne z moimi wartościami!!!😠

A duch cafe mi tu nie pasuje. Chyba, że by napisał: 'Ostatnio kochałem się dildosem w 1979'