Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje ze to cos wielkiego

arab i ja

Polecane posty

Hej, poznałam jakiś czas temu araba. Piszemy teraz ciagle , rozmawiamy. On jest nieziemsko przystojny, kochany, szarmancki. Problem tkwi wlasnie w tym, ze wszyscy mi odradzaja ta znajomosc. On zaprasza mnie teraz do niego do Egiptu a ja nie wiem co zrobić. On wierzy w Islam, ja jestem katoliczką. Dogadujemy się poprostu świetnie, rozumiemy się i przy nim czuje ze nigdy takiego wspanialego faceta nie znajde...

miał ktoś jakies przygody z arabem? a moze ktos jest zwiazanyz tą rasą?

Gość dsfdsdfd
a później płacz i zgrzytanie zębów, o ile uda ci się uciec z pakistanu, że żaden polak nie chce szmaty zbrukanej przez ciapatego :O

rozmawiamy na wiele tematow i on nie jest taki jak wiekszosc arabow, watpie ze by mnie nawet uderzył... czy warto wkladac ich wszystkih do jednego worka??

Gość aha to już wiem kim on
jest ten drugi ...

i co to jest " to coś wielkiego" :D ? Zle mi się kojarzy, ty bezwstydnico

dotykałaś go tam.....

czemu bezwstydnico??

hm " coś wielkiego" aż tak ? :D

ok dziekuje, napewno przeczytam.

haha zabawne, ale nie mialam chyba na mysli tego co Ty w tej chwili ;)

kobiety tylko o jednym myślom, który ma większego :D:D

mi akurat chodzi o cos innego... bo jest mi przy nim cudownie, to cudowny mezczyzna... przystojny dobry... widac ze chce dla mnie jak najlepiej, stara sie zeby mi bylo dobrze. ale niepokoi mnie troche jego zazdrosc... i nie tylko.. on wyznaje inna religie niz ja, ale twierdzi ze nie jest to zaden problem

Gość Wspolczuje Wam
Tez mam dylemat z ( arabem??) . Nie wiem co to za rasa , tez jest z Egiptu.Ja bym bardziej powiedziala,ze to mulat :D Jakze przystojny , idealnie zbudowane.Marzenie kazdej kobiety :( I dziewczyny jestem naprawde wybredna, ale on jest najprzystojniejszym facetem jakiego kiedykolwiek widzialam! Tyle,ze on nalega na blizsze kontaktu a ja mam do tego dystans :(

Tak, to nie jest problem, bo jak już pojedziesz do niego, to zmusi cię do przejścia na islam

to dokladnie tak samo jak ja! powiem skromnie ze mam bardzo duze powodzenie u mezczyzn... i zawsze bardzo przebieralam ;/ ale jak poznalam jego to poprostu ma wszystko to czego szukalam w facecie(jesli chodzi o wyglad) wysoki, super cialo , ciemna karnacja czarne oczy. ale rozni nas kultura, religia... a to dużo.:(

on twierdzi ze kazdy ma swoja religie , i czytalam w koranie ze nie mozna zmusic czlowieka do religii... opowiadal mi dzisiaj o kobietach islamskich... że jeżeli w dzień nocy poslubnej okaze sie, że muzułmanka nie jest dziewica, jej rodzice ją zabijają... albo palą, albo poprostu nożem. To mnie przeraziło...

ale caly czas pisze, ze pragnie byc ze mna, ze bedzie nam tak dobrze, ze mnie potrzebuje. nie wiem na ile to jest prawda :(

Może chce dzięki tobie dostać paszport UE. To by się zgadzało, że potrzebuje.

Gość Wspolczuje Wam
Akutorko zaczynasz mnie nie pokoic ;D Albo Egipcjanie sa tacy przystojni albo piszemy o tym samym mezczyznie :D Widzialam wielu przystojnych facetow,ale on jest poprostu chodzacym idealem ! Wszystkie kolezanki mi zazdroszcza,ze do mnie dzwoni, chce sie spotykac, a ja sie zastanawiam dlaczego ja? :( Czyzby mu sie latwe dziewczyny znudzily :D Nie wiem,ale wiem,ze jesli bede taka nie dostepna to ucieknie gdzie pieprz rosnie :(

do mnie też ciągle dzwoni, prawi tysiace komplementow, jak to mnie potrzebuje jak za mną teskni, że marzy zeby wkońcu być przy mnie... ehhh ja od jakiegos czasu o nikim innym nie mysle tylko o nim :( ale o sexie tez czesto pisze, ze ma wielka ochote sie ze mna pokochać i ja tez wypuszczam to jednym uchem... nie wiem co mam robić, czy utrzymywac kontakty, czy naprawde tam do niego polecieć, ale z drugiej strony boje sie bo nie mam tam nikogo procz niego.. :(

Gość Wspolczuje Wam
Mi to samo, tyle ze mowi a nie pisze :D To on obecnie jest w Egipcie? Kurcze ja to jestem cykor wiec w ciemno bym nie poleciala.Ale za to zawsze moze on Cie odwiedzic.Ja to staram sie trzymac do 'mojego' dystans, bo jest tak przystojny ze boje sie ze sie zakocham :/ A wtedy juz po ptakach...Bylabym na przegranej pozycji :o

no ja tez staram sie byc ostrozna... moj mieszka w hurghadzie a urodzil sie w Kairze :) ma 25 lat a Twoj?

Gość Wspolczuje Wam
moj jest rolnikiem ma dwie kozy ihandluje skorami na bazarze w Hula Gula

Gość anka44
powtarzasz sie z tym tematem,pisalas juz niedawno to samo ale jak widac nie zadowolily cie wczesniejsze wypowiedzi,dziwna jestes piszesz ze jest dla ciebie taki dobry,dba o ciebie i bla bla................. smieszna jestes,nigdy go jeszcze na oczy nie widzialas a juz zdazyl zadbac o ciebie,twoja naiwnosc powalila mnie moze kiedys poznasz co to szacunek i dbanie o druga osobe jak pobedziesz w prawdziwym zwiazku w realu a nie z wyimaginowanym gosciem na odleglosc ktory nawet jest ci nieznany osobiscie takiej glupoty dawno nie czytalam

Gość Wspolczuje Wam
ma 12 lat i jeszcze rosnie:D

Gość Hilda Kunegunda
Po pierwsze, Pakistanczycy nie są Arabami, jak to ktoś ich nazwał wyżej w poście. Wy sie troszkę douczcie zanim palniecie taka głupotę. To tak samo jakby Polaka nazwać Ruskiem... Po drugie, autorko tematu : "On wierzy w islam" W islam sie nie wierzy. Islam sie wyznaje. Zanim wpakujesz mu sie do łóżka, dowiedz sie czym jest islam.

wiem czym jest, duzo sie naczytalam... ale istnieja tez szczesliwe zwiazki nawet gdy on wyznaje islam a kobieta jest chrzescijanka. ja ciagle mysle i mam nadzieje ze bylabym z nim szczesliwa

Gość Wspolczuje Wam
Nie , 12tu lat nie ma :D Ma 31 jest starszy ode mnie o 10lat. Ale nie wyglada na tyle ;) Jest tak boski, ze nie moge sie nadziwic :D a jak Twoj ma na imie?