Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulaaa90

Jaka cena badań prenatalnych Katowice i inne miasta w Pl?

Polecane posty

Gość Anulaaa90

Witam, jutro jadę do dr Milejskiej-Lewandowskiej do Katowic na badania prenatalne. Orientuje sie ktoś jaka jest cena takich badań?

Gość niewiem ile
ona bierze,ale ja u niej za wizyte z usg (wlaczyla dopplera) płaciłam 150 zl. Poszłam do niej bo z miejsca mnie przyjeła a ja bylam w 7tc i nagle ustapily objawy. No,ale miałam wrazenie,ze mnie olała,i jeszcze do meza ze wspolczuje bo ze ma taka panikare. Natomiast jakie ma umiejetnosci-niewiem. Nie poszłam 2 raz. Ja robiłam u dr. Adriana Łukasika usg prenatalne płaciłam 180 zł. No,ale w sumie wizyta krótka. Natomiast jak w szpitalu ladowałam nieraz i 40min usg trwalo;-) fajnych lekarzy maja w R.ŚL.

Gość Anulaaa90
Dziękuję, właśnie czytałam niezbyt dobre opinie nt tej p. Doktor... Dostałam dziś namiar od swojego lekarza prowadzącego i chciałabym zrobić te badania. Z tego co mówił, to koszt ponad 200zł. Plus pewnie 50zł za płytkę jeśli będziemy chcieli. Jednak ceny są różne więc chciałabym wiedzieć mniej więcej ile się płaci w innych miastach czy w tym samym gabinecie o którym mówię.

Gość MAMA*2I
Ja polecam Centrum Medyczne Krzysztof Sodowski w Katowicach na ich stronie wszystko jest opisane ,profesionalne podejscie w 11tyg lekarka okreslila nawet plec naszego synka

Gość ja do niej chodze
koszt wizyty z badaniem prenatalnym w 12 tygodniu to 260 zł, lacznie z nagraniem plytki

Gość żaden z tego przedziału
ja też polecam centrum prof. Sodowskiego w Katowicach. bodajże piotrowicka 86 albo 96 nie pamietam. polecam dr Agatę Włoch za usg w 12 tc 250 zł w 21 tc 280 zł nagranie na płytkę 10 zł

Usg mające na celu badania prenatalne mój lekarz wyceniał tak jak każdą inną wizytę, przecież to zwykłe usg, tylko trwa dłużej i jest wykonywane pod kątem innych pomiarów..Natomiast badania prenatalne robiłam dodatkowo w Słupsku, są to badania z krwi pod kątem ryzyka wystąpienia zespołu downa, edwardsa i wad cewy nerwowej. Można je zrobić do 12 bądź do 14 tygodnia ciąży, w zależności od rodzaju badań. Koszt w naszym laboratorium w slupsku to 250 zł za całość.

Gość gość
Czy mogłabym prosić o świeże opinie na temat badań prenatalnych u dr Milejskiej-Lewandowskiej? Byłam na usg w 12 tygodniu i jestem rozczarowana..najpierw 30 min. spóźnienie, potem pośpiech, brak cierpliwości, trudna w odbiorze, trudno w takiej atmosferze zadać jakiekolwiek pytanie, a sama rozmawiała głównie z asystentką wklepującą podawane parametry do komputera...to moje wrażenia. Poważnie zastanawiam się czy kolejne usg wykonać u niej. Jeśli się na to zdecyduję to chyba tylko dlatego, że b.poleca ją lekarz prowadzący moją ciążę. Proszę o informację, bo nie wiem może miała wtedy gorszy dzień, każdy z nas takie miewa :-) może polecacie kogoś z Centrum Medycznego Sodowski w Katowicach?

Gość gość
W Katowicach dwie sprawdzone placówki to Angelius Provita oraz Sodowski. Z początku planowałam badania prenatalne w Angeliusie ale mój lekarz prowadzący polecił Centrum Sodowskiego jako placówkę z dłuższą tradycją i lepszymi specjalistami. My byliśmy u dr Agaty Włoch, która jest znakomitym kardiologiem dziecięcym i diagnostą prenatalnym. Wizyta kosztowała chyba 250 zł. Był poślizg ok 30 min ale wizytę wspominam ok. Nie miałam wrażenia że odbyła się na "odwal". Dobre 15 min trwało samo USG. Polecam umawiać się z duuużym wyprzedzeniem bo do niektórych lekarzy terminy są wcześnie pozajmowane, i koniecznie na godziny poranne wtedy jest szansa że nie będzie jeszcze opóźnienia i wejdziesz o czasie.

Gość gość
polecam femine katowice i doktora jackiewicza

Gość anka 23
Ja polecam dr Łukasika (pracuje też w Rudzie Śląskiej) tel. 606 858 965 usg 200 pln nagranie na płytę i usg 3d/4d w cenie, bardzo dokładnie wszystko tłumaczy i daje super zdjęcia

Gość gość
Ja polecam dr Wojciecha cnotę, super fajny i dokladny lekarz

Gość plinkaaa
A ktoś wie jaka jest aktualna cena badań prenatalnych usg 3d/4d u dr Łukasika w Dąbrowie Górniczej w 28-32 tyg ciąży?? I czy dostaje sie z nich płytkę z filmem z badania?? Czy byłyście dziewczyny zadowolone z tego badania??

Gość gość
cena to 200 zl i daje plytke :)

Gość gość
Ja również byłam na badaniach prenatalnych u dr Łukasika. Jestem bardzo zadowolona, dokładnie tłumaczył, dał płytkę, zdjęcia 4D w cenie 220 zł. Polecam.

Gość Zatroskanazona
Jeszcze nie robiłam, ale tu http://serafinclinic.pl mam swojego ginekologa i z cała pewnością mogę Ci ich polecić

Gość gość
Cenowo taka średnia, ale za to jakość usług super, więc chyba na tym nie ma co oszczędzać a chodzi mi o Centrum Medyczne Sodowski http://sodowski.pl/ chodzę tam do ulubionej pani doktor Patrycji Sodowskiej, przemiła no i duży fachowiec.

Gość gość
W krakowie w pierwszej ciąży w Ujastku u dr Juszczyka robiłam za 250 zł. Potem w drugiej ciąży dowiedziałam się ze za tą samą cenę mogę zrobić 4D i to u najlepszej lekarki w Polsce, ale w katowicach, więc sobie podjechałam. Mówię oczywiście o dr Wioletcie Rozmus Warcholińskiej http://www.usg-3d.net/