Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenka009

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość helenka009

mój chłopak miał wystrysk [ nie we mnie] i pożniej umył ręce i pieścił mnie nie wkładając palców do pochwy. czy mogę być w ciąży ? miałam wtedy dni płodne. boję się bo mam strasznie częste oddawania moczu i pobolewanie w jajnikach chyba i w podbrzuszu. PROSZĘ O ODPOWIEDŹ !!!

Gość my leg is fine
jejku prosze wejdz na pare stron i poczytaj na ten temat. TYM BARDZIEJ NIE CHCESZ DZIECKA ZABEZPIECZAJ SIE !!!!! A NIE POTEM MISZESZ BOJE SIE .... LUDZKA LOGIKA DZIEWCZYNO...nie sztuka zrobic .... zreszta na sikanie czeste to stanowczo za wczesnie... takie czeste oddawanie moczu pojawia sie dopiero pozniej. bole jajnikow nie tlumacz ciaza.. czasami one promieniuja tak ... nic strasznego. w ciaze az tak szybko tez sie nie da zajsc... umyl rece to napewno nie zaszlas woda zabija plemniki/ oslabia. wybacz prosze ze pytam ile masz lat? moze bede mogla ci cos wiecej doradzic na ten temat

Gość helenka009
mam 17 lat. wiem że to dziwnie brzmiało ale naprawdę się przestraszyłam

Gość my leg is fine
kochana masz dopiero 17 lat. jeszeli juz wspolzyjesz ze swoim chlopakiem to nie baw sie w sex przerywany. zabezpieczaj sie . jezeli chcesz uprawiac sex do konca ... to idz do lekarza po plastry , tabletki rozne , nie baw sie w sex przerywany przez to tez mozesz zajsc w ciaze- zadko ale mozesz. nie marnuj sobie zycia przez jedna wpadke, prosze zacznij myslec i zabezpieczaj sie. jako 17 latka nie masz pieniedzy na utrzymanie siebie a co dopiero dziecka. jeszcze chodzisz do szkoly, jezeli chcesz dziecko prosze poczekaj chociaz do lat 20. jako 17 latka jeszcze korzystaj z zycia i ZABEZPIECZAJ SIE abys nie miala takich sytuacji jak teraz... a w ciazy nie jestes

Gość helenka009
dziękuje Ci bardzo za radę, na pewno z niej skorzystam.