Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobiezalamana

Mój ex ma nową, załamka.

Polecane posty

Gość taka sobiezalamana

Pokłóciliśmy się w czerwcu, do tej pory piszemy na fb, a dziś jego przyjaciel mi powiedział, że ma już inną. Niech mnie ktoś pocieszy :(

Gość taka sobiezalamana
Jak sobie z tym poradziłyście?

mój eks też na pewno ma już nową, bo to taki typ, że musi w coś wsadzać. ale spoko, spoko, znowu mu się nie ułoży, bo jest świnią, więc po tej będzie jeszcze kolejna i kolejna, aż w końcu obudzi się jako stary samotny dziad z ręką w nocniku, czego mu życzę z całego serca :) jak sobie radzę? olewam to. nie utrzymuję z nim kontaktu i nie mam zamiaru tego robić, wręcz przeciwnie. niech chcę mieć w swoim towarzystwie takiego gnoja.

Gość taka sobiezalamana
Wow, jakbym siebie czytała:D "na pewno mu się nie ułoży", dokładnie. Może powinnam go usunąć z tego fb, może tak pisze tylko, żeby mnie mieć pod ręką:/ co za gnój.

Jeśli chcesz zamknąć rozdział z byłym, nie utrzymuj z nim kontaktu, nawet na fb. W przeciwnym wypadku będziesz, tak jak teraz, ciągle żyła tym, co on robi i jak mu się układa. Tracisz czas.

Gość taka sobiezalamana
Tak, ale on zaczyna bywać na wszystkich moich spotkaniach "pozastudenckich". Mam rezygnować ze swoich pasji?:( (a ja głupia myslałam, że chce mnie zobaczyć:( )