Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem00000000

Znaleźć prawdziwego męskiego faceta w dzisiejszych czasach to...rzadkość :((

Polecane posty

Gość jestem00000000

Prawdziwy mezczyzna z wadami bo idealu nie ma. Inteligentny - a nie przemądrzaly technokrata z ajphonem tabletem gadżecikami, ktory wyzej sra niz dupe ma, wszystko wie a tak naprawde nic nie wie, bez komputera umarlby w tydzien w puszczy. Prawdziwy inteligentny facet potrafi objąc swoim umyslem kazdą dziedzine zycie, nie skupia sie na jednej. Potrafiący podejmowac decyzje, powie raz i tak ma byc, tego sie trzyma az osiągnie zaplanowany cel, rzadko idacy na kompromisy, czlowiek do ktorego inni muszą sie dostosowac a nie on do nich. Lubiący sie zabawic ale rowniez potrafiący zapanowac nad sobą, swoimi emocjami tym co mowi, człowiek ktory w kazdej sytuacji wie ( a przynajmniej stara sie) co powiedziec, jak sie zachowac. Urodzony cwaniak - ale w pozytywnym znaczeniu tego slowa - taki ktory ze śmieci zbudowalby dom, potrafiacy wszystko w domu zrobic bez dzwonienia po //fachowca// Facet wierny, szanujący drugiego człowieka , nie agresywny cham czu gbur Dobry kochanek bez problemow z męskoscią, zaden ciapowaty romantyk u ktorego gra wstepna trwa dluzej niz sam stosunek. Powinien wyglądac po prostu jak facet a nie zgarbiony chuderlawy facecik w obcislych spodniach z mikropenisem albo grubas z rozlazłymi jeansami ktory meczy sie po przejsciu 100metrow. dlugo by pisac... Jestem załamana szczerze mowiac i chyba trzeba brac to co jest :O albo zyc w samotnosci :O zaraz powiecie : A gdzie te prawdziwe kobiety??? Są... ale najczesciej zyją samotnie, poswiecają sie pracy lub nie chcą brac byle kogo, dawniej pewnie mialby faceta

Gość Anonimowo123654
Przeczytaj tą przypowieść a zrozumiesz czemu tak trudno ich znaleźć Zrozpaczona kobieta po trzydziestce przyszła do mędrca i mówi: "Szukam od lat mężczyzny, który by sprostał moim wymaganiom i nie znajduję. Jestem bardzo zdeterminowana, ale nic z tego nie wychodzi". Na to mędrzec: "Powiedz mi, jakiego mężczyzny szukasz". Kobieta jednym tchem odpowiedziała: "Mądrego, silnego, zaradnego, szlachetnego, ciepłego, kochającego, wrażliwego, odważnego, pogodnego no i pięknego". A mędrzec na to: "Znajdziesz go. Pełno takich. Zdradzę ci stuprocentowy sposób, żeby go spotkać. Musisz mi tylko obiecać, że z niego skorzystasz, choć będzie cię to kosztować dużo trudu". Kobieta po chwili namysłu zadeklarowała: "Jeśli to jest stuprocentowy sposób, decyduję się i obiecuję, że nie zmarnuję tego daru. Nie boję się trudnej drogi, gdy jestem pewna, że prowadzi do celu. To, co było moim udziałem do tej pory, było i trudne, i na dodatek bezowocne". "Mądra odpowiedź - pochwalił ją mędrzec i kontynuował. - Sposób jest prosty. Jeśli chcesz spotkać mężczyznę obdarzonego tak hojnie cnotami, które wymieniłaś, to najpierw musisz je rozwinąć w sobie! Gwarantuję, że wtedy go spotkasz, bo złoto ciągnie do złota, a żelazo do żelaza. Jeśli już to wszystko zrobisz, a jakimś zrządzeniem losu jednak go nie spotkasz, to i tak będziesz czuła, że go spotkałaś...".

autorko - opisałaś mojego faceta :classic_cool: pominąwszy parę jeszcze innych jego zalet :P

Gość to nie rzadkość
to raczej mission impossible....nawet cruise nie pomoze... faceci to litery Q duże zera z ogonkiem.... boże jak ja mam ich dosc... nie ma znaczenia mąz czy syn obydwaj do niczego....żal

Gość ona27qqqq
jestem0000000 oczekujesz od kogoś czegoś czego w Tobie nie ma. AJPHONEM hehehe no nie wytrzymam:) kobietooooo!!!!!!

Gość sfkjsfmssf
Co epoka to inne zachcianki zapytaj twojej babki o jakim facecie marzyła a jaki jej sie trafił, to samo dzis. Ludziom zwłaszcza kobietom nigdy nikt nie dogodzi, zawsze bedzie jakies ALE kiedys facet mialbyc po prostu elegancki, czysty ( dawniej to byl chyba jedne z podstawowych wymogów wiekszosc pracowała fizycznie na roli i w przemysle), romantyczny z kwiatkami w reku, co do wygladu raczej nikt nie mial duzych wymagan. Teraz kobiety chcą glownie dobrego wyglądu, osobowosc przeciętna, ruchacz, ktory zapewni jej emocje , przeciwienstwo rysia z klanu bo taki to na męza zeby zapierdalal i robil za nianke a ona bedzie sie pierdolila z kims na boku :) no risk no fun

Gość pierdoleni szowiniści
kiedys....marzy sie wam to kiedys...kobieta jako smiec do garów dawania dupy i zajmowania sie bahorami...jasne...tylko to w was jeszcze mesiego zostalo...samce alfa żałosne.

Gość KtoMiWytlumaczy!!
Psychopato stworzony u ciebie zostal sztorm doskonaly Te oczy zabiora ci niewinnosc milosc a na koncu dusze

a gdzież są te kobiety dla których liczy się tylko uczucie, docenią gest, są ufne i kochające? Jako student żyjący tylko ze stypendium, za ostatnie pieniądze kupiłem mojej kwiaty bo było akurat święto a ta mi jeszcze wojnę zrobiła że tylko tyle i więcej się spodziewała...

Gość jestem00000000
Zapomnialam dodad ze jestem zjebanym prowkatorem z kafe :O jak zjeb zab -x.

Gość XXXXXXXLS
Żeby mężczyźni byli prawdziwy to i kobiety muszą się takie stać. Bo ok nikt im nie każe siedzieć cały czas przy garach i nie wychodzić z łóżka, ale skoro czegoś oczekują od faceta to niech dają tyle samo ile biorą. Co z tego że zaczął bym dążyć do doskonałości stać się mężczyzna IDEALNYM a co dostanę w zamian?

Gość don kafe
Ok, kobiety mogą mieć wymagani, i bardzo dobrze! ale na litość boską niech powiedzą czego chcą, czego oczekują, a nie: "domyśl się!", "czytaj między wierszami!"

Gość pierdoleni szowiniści
a co facetów myślenie boli?

Gość don kafe
dorośli ludzie nie powinni się bawić w gierki tylko wprost mówić czego oczekują. Tak trudno coś powiedzieć, poprosić o coś? Bo ja mam się stale zastanawiać co ona ma na mysli i czy mówi wprost czy tym razem nie. To taka głupia natura.

"A gdzie te prawdziwe kobiety??? Są... ale najczesciej zyją samotnie, poswiecają sie pracy lub nie chcą brac byle kogo, dawniej pewnie mialby faceta" ­ Miałyby, bo dawniej hałaśliwy prostak był tylko hałaśliwym prostakiem z którym nie utrzymywało się kontaktu (chyba, że mieszkało się na melinie) a nie jak teraz - fajnym kolesiem wokół którego wiele się dzieje. Uwierzyłyście w swoją listę życzeń zamiast w to jak się przy człowieku czujecie, wprowadziłyście podział na tych fajnych i niefajnych wg. waszych głupawych kryteriów to teraz zbieracie tego plony. Jamesa Bonda się wycieruchom zachciewa :D Same siebie zrobiłyście w konia a pretensje jak zawsze do facetów. ­ Ps. Zdychaj w samotności bo tym postem udowodniłaś, że na to zasługujesz.

Gość don kafe
Droga Autorko, a ja mam nadzieję, że znajdziesz tego swojego jedynego i tego Ci życzę. Idealny nie będzie, bo idealne są tylko pomniki - a i one nie zawsze, bo czasem na nie ptak narobi. Ale nie chodzi o to by być idealnym. O jakiż nudny byłby związek gdyby oboje partnerów było chodzącymi ideałami :D

Gość pseudonimanonimona
droga autorko, ja mialam to szczescie i trafiłam na dokladnie takiego faceta jakiego opisalas. ma wiele wad a jeszcze wiecej zalet. potrafi zyc bez komputera, a wrecz korzysta z niego tylko jak czegos konkretnego szuka, nie ma czasu na siedzenie godzinami na fb itd... potrafi niemal wszystko naprawic, zbudowac. mysli inteligentnie, nie inwestuje w gadzety chociaz go stac. a stac go dlatego ze pracuje i zarabia na swoim. jest na tyle rozgarniety ze prowadzi swoj interesik. nie dzwoni po fachowcow z byle bzdura. dorobil sie w duzym stopniu dzieki swojej zaradnosci i temu ze nie placil za smieszne uslugi. moglabym opowiadac o nim bez konca.

Gość Jeśli jesteś i...
1) Potrafisz z równym sensem mówić o Szekspirze, Kancie, Sayu, Claussewitzu i Heisenbergu 2) Podejmować związane z ryzykiem, przynoszące dochód decyzje w swojej własnej firmie, za które w wypadku niepowodzenia tylko Ty poniesiesz (finansową) odpowiedzialność 3)Cwaniakować tak żeby jeden k**** wystarczył Ci bez zdrady 4)Być wierną i nie rzucać z powodu tego niewymownego poświęcenia talerzami 5)Być szczupłym MILFEM nawet po 45 roku życia, za którym co najmniej 1/5 facetów obejrzy się na ulicy, zawsze chętną, ale tylko na swojego faceta to jestem takim właśnie facetem, o którym piszesz. Przed resztą nawet nie warto się starać, a najlepiej jeszcze ukryć to i owo na starcie.

Gość dfdffgfgfg
moj chlopak spelnia te warunki ale on jest chudziutki, troche sie garbi, nie za wysoki wiec pewnie z wyglądu by ci sie nie spodobal 🖐️

Gość Tzn, że
Twój facet jest 45-letnim szczupłym MILFem, za którym oglądają się inni chłopacy? Ciekawe.

Gość honey boo boo
Mam to szczęście, że mam właśnie męskiego faceta, ale on właśnie jest z innej epoki chyba ;) Bo drugiego takiego nigdy nie poznałam, a moje koleżanki zazdorszczą, bo też nigdy takiego nie widziały, trafiło się ślepej kurze ziarno ;)

Gość dsfasfdfas
blaaa blaaa blaaa Ten temat to jakies pierdolenie sfrustrowanej kobiety. Sama sie pewnie kleisz do takich "pedalkow" a potem dziwne ze nie spelnia oczekiwan i nie jest zaradny. Tak naprawde to i tak kazdy patrzy najpierw na wyglad. Gdyby wygladal przecietnie choc mial te wszystkie cechy to i tak bys poleciala na jakiegos wypacykowanego gogusia wiec po co pierdolic takie glupoty i sie zalic. Same chcecie takich facetow wiec takich macie. Przeciez zadna poznajac faceta nie ocenia tych wszystkich cech, najpierw liczy sie wyglad.

Gość Kania Kaniowski
Połowa rzeczy w tym opisie przeczy drugiej połowie , czyli panna nie wie czego chce i się dziwi , że ją omijają szerokim łukiem.

Gość HiszpanskaLolitka
Cough to Ty w sygnaturce? fajny pomysl i fajny cytat;p i ladne oczy/usta;p

Gość FajnyFajny
Fajny pomysl;p