Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivikia

ej, co jest z tym smolenskiem?

Polecane posty

Haha :D nie chce wchodzić w politykę, ale argumenty, że ktoś za nasze pieniądze lata to tak jakby mówić, że gdyby ktoś inny rządził to by na nogach chodził wszędzie - litości :D

Czy któraś z tych osób które rozbili się w Smoleńsku była uczciwym człowiekiem?? Dla tych wszystkich odszkodowania były w ciągu niespełna miesiąca!! A gdzie odszkodowania dla poszkodowanych po zawaleniu się hali na śląsku?? Do dzisiaj nie dostali grosza a 6 lat już przeleciało!

Gość alu.zja
wiem że czytanie nie jest mocną stroną naszego społeczeństwa, ale poczytajcie Uważam Rze, może to poszerzy trochę wasze horyzonty na wiele zagadnień. tusk ładnie mówi, ale jeszcze lepiej mu wychodzi robienie z was naiwnych baranów

Gość Do pisarzy na zlecenie PO
alu.zja wiem że czytanie nie jest mocną stroną naszego społeczeństwa, ale poczytajcie Uważam Rze, może to poszerzy trochę wasze horyzonty na wiele zagadnień. tusk ładnie mówi, ale jeszcze lepiej mu wychodzi robienie z was naiwnych baranów Dokładnie, aluzjo, dokładnie, do tego doliczyć trzeba pracowników kancleraii PO oraz SBków i mamy już sztuczny tłum, który będzie klepał, że chociaż były wybuchy, chociaż Putin zyskał kasę, a Tusk stołek w Brukseli, to zamachu z acałą pewnościa nie byo, bo nie.

Gość Do pisarzy na zlecenie PO
jarek6776 Czy któraś z tych osób które rozbili się w Smoleńsku była uczciwym człowiekiem?? Dla tych wszystkich odszkodowania były w ciągu niespełna miesiąca!! A gdzie odszkodowania dla poszkodowanych po zawaleniu się hali na śląsku?? Do dzisiaj nie dostali grosza a 6 lat już przeleciało! Nie wiem ja tam z ludźmi z SLD, ale reszta tak. To jak to o Smoleńsk się burzysz, a o premie niesłuszne dla PO już nie? O loty samolotem się nie burzysxz, a przecież rząd do d..., no to czemu się nie burzysz przeciw rządowi i napadasz na rodziny ofiar zamachu? A co do hali śląskiej - pisz do prezydenta, pisz i drąż. Jak nie ma działań, to nie ma kasy. No to burz się teraz o loty samolotem (samochód wystarczy, tu nie USA, bez przesady, aż tyle km się nie pokonuje, a jak jest bida, to Tusk powinien pokazać, że się solidaryzuje z narodem, ale on się nie solidaryzuje, a wręcz ma nas w....). Burz się o premie niesłuszne. Nie jesteś obiektywny. Ale spróbuj takim być.

Gość cccccccvvvvvvvvvv
spieprzaj dziadu-wasz niezapomniany prezydent:D