Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KtoMiWytlumaczy!!

kto mi wyjasni znaczenie tych slow do pod moim adresem !!

Polecane posty

Gość KtoMiWytlumaczy!!

Psychopato stworzony u ciebie zostal sztorm doskonaly Te oczy zabiora ci niewinnosc milosc a na koncu dusze

Gość ciekaweeeeeeeee
to chyba groźba

Gość KtoMiWytlumaczy!!
nie to nie grozba to chyba o mnie ale co to znaczy ze sztorm doskonaly !! Psychopato stworzony u ciebie zostal sztorm doskonaly Te oczy zabiora ci niewinnosc milosc a na koncu dusze

Gość ciekaweeeeeeeee
no chyba ze 1 wers jest o autorze, to oznaczałoby że rozbudziło się w nim pragnienie, uczucie i ocenia siebie z tego powodu jako psychopatę ponieważ wie że utonie w tym, że to odbierze mu wszystko, niewinnosc milosc a na koncu dusze

Gość ciekaweeeeeeeee
a kto Ci to powiedział?

Gość ola tombolla
pewie jakis psychopata :D

Gość ja ja ja ja
to jakaś poezja miała być albo tez żle użyty translator. Sugeruję przejrzeć wikicytaty ze Stephena Kinga:-) na takiego mrocznego rycerza ten twój cytator sie chyba kreuje:-) Co do sztormu doskonałego - moim zdaniem sugeruje to chaos doskonały w jego głowie czyli szaleństwo- które niszczy niewinność w tym wypadku i pociaga w otchłan by stworzyć nową wartość. Oglnie rozbijanie gówna tłuczkiem moim zdaniem a nie jakaś głębsza filozofia:-)

Gość ja ja ja ja
odczęstuj mu się tym:-) Tygrysie, błysku w gąszczach mroku: Jakiemuż nieziemskiemu oku Przyśniło się, że noc rozświetli Skupiona groza twej symetrii? Jakaż to otchłań nieb odległa Ogień w źrenicach twych zażegła? Czyje to skrzydła, czyje dłonie Wznieciły to, co w tobie płonie? Skąd prężna krew, co życie wwierca W skręcony supeł twego serca? Czemu w nim straszne tętno bije? Czyje w tym moce? kunszty czyje? Jakim to młotem kuł zajadle Twój mózg, na jakim kładł kowadle Z jakich palenisk go wyjmował Cęgami wszechpotężny kowal? Gdy rój gwiazd ciskał swe włócznie Na ziemię, łzami wilżąc jutrznię, Czy się swym dziełem Ten nie strwożył, Kto Jagnię lecz i ciebie stworzył Tygrysie, błysku w gąszczach mroku: W jakim to nieśmiertelnym oku Śmiał wszcząć się sen, że noc rozświetli Skupiona groza twej symetrii?