Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ppanda

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość Ppanda

Hej, jestem Paulina, mam 16 lat. Wiem, że może to nie jest najodpowiedniejsze miejsce na zawieranie nowych znajomości. Proszę też nie piszcie mi, że przyjaciół poznaje się przypadkowo, bo jednak trzeba sobie trochę pomóc szczęściu. Źle się czuję w swoim życiu. Mam chłopaka, rodzinę, dobre oceny, ale czuję pustkę. Wśród swojego otoczenia nie widzę osób, z którymi mogłabym pomówić więcej niż "co tam w szkole". Brakuje mi wsparcia i zrozumienia. Jestem psychicznie rozbita, a te marne dwie wizyty u psychologa i tak mi nic nie dały. Wydaje mi się, że ta babka ze mnie drwi. Wiem, że dramatyzuję, może często wyolbrzymiam swoje problemy, jednak naprawdę się nimi przejmuję i nie cierpię, gdy ktoś mówi mi, że mam to olać i nie przesadzać. Brzmię trochę jakbym się urwała z typowego magazynu dla nastolatek z działu "nasze dramaty" czy coś w tym rodzaju, ale ja już nie wiem gdzie mam się zwrócić o pomoc. Chciałabym nawiązać znajomość, która przerodzi się w coś silniejszego. Jeśli masz podobnie/jesteś w podobnym wieku i szukasz przyjaciela... to mój nr gg: 6367674

Gość Hejziom
ja moge byc przyjacielem

Gość Ppanda
Napisz do mnie na gg jeśli możesz ; )

Gość Szukammilosci
na email bym wolił ;d podaj

Gość Ppanda
Twój nick.. ja miłości nie szukam xd

Gość Ppanda
Widzę, że fajnie się podszywać... No cóż, jednego z maili mogę podać. zzagubiona@gmail.com Może przyda się to innym chętnym