Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sergi1992

Obawy przed pierwszym razem-on

Polecane posty

Gość Sergi1992

Siema. Wiem że takie tematy były setki razy na tym forum, ale potrzebuję szczerych opini kobiet. Stuknęło mi 20 lat na karku, jednak niestety dalej jestem prawiczkiem. Umówiłem się w przeszłości parę razy na randkę, jednak gdy miało do czegoś dojść, ja wstydziłem się rozebrać. Mam po prostu kompleks małego;/ Teraz od miesiąca spotykam się z pewną dziewczyną i pomyślałem sobie: "kurwa jak tak dalej będę zwlekał z seksem to babka mi podziękuje raz dwa". No i zaprosiłem ją na weekend do siebie, ochoczo się zgodziła. Powiedziałem sobie- teraz albo nigdy. I moja prośba do was- wklejam zdjęcie swojego pena, napiszcie szczerze co o nim sądzicie, o jego długości. Oczywiście przed spotkaniem z tą dziewczyną dokładnie się wygolę. Każda opinia się liczy. http://www.sexfotka.pl/users/30/294208/big_d18468d39092e874ff0da472564bf72b.jpg

Fujj nie gol się! Mój facet też był prawiczkiem kiedy z nim zaczełam być miał 23l.Też się bał. Ale dał radę :) A partnerka wie że jesteś prawiczkiem?

Gość Sergi1992
andziaa2: Nie pytała mnie o to, sam też się tym nie pucowałem bo trochę wstyd. Ale w sumie jak by spytała to bym się przyznał, bo kłamstwo ma krótkie nogi.

Gość Sergi1992
rtyuhj: 91 rocznik.

Gość Sergi1992
Trójmiasto, więcej nie zdradzę.

Gość Goyyya
Przeciętniak. I ogol się rycerzu.

Dasz radę :) Mój mi powiedział,pewnie też się głupio czuł ale pisząc mi to nie prosto w twarz a jak spędzaliśmy pierwszą noc to mówił że się boi trochę ale nie naciskałam ,bo seks nie jest tak ważny jak uczucia.

Gość Sergi1992
Ta. Jak już wspomniałem w przeszłości miałem okazję pójść do łóżka, ale zawsze wymiękałem na ostatniej prostej. Ale to były za ostre dziewczyny dla mnie, ta jest inna od nich:P Dlatego chcę mieć to już za sobą.

Gość Sergi1992
Masz foto w linku.

Gość Sergi1992
andziaa2: To jest mało istotne, jak go oceniasz rozmiarowo?

Gość Ja Cie
Maleństwo... Rozprawiczyla bym cie ;pp

Gość cipka18,,,,
ogólnie jakis dziwny

Autorze, czepiasz sie detali. Rozmiar nie ma większego znaczenia. Ważniejszą sprawą jest atmosfera spotkania. Na tym się skup. Bo dziewczyny są subtelne. Kwiat na powitanie, ładny zapach wnętrza, spokojna muzyka, miłe słowa. To wszystko sprawia, że dziewczyna czuje, że starasz się, żeby było to romantyczne, pełne czułości spotkanie.

Gość Sergi1992
Ja Cie: na przyjemności trzeba sobie zasłużyć kocico.

Gość Tarka Wawa
Penis jak penis, średnia krajowa. Wyluzuj.

Aj no tak nie skomentowałam twojego ptaszka. Tak więc jest ok ważniejsze żebyś dał radę i nie panikował pewnie serce ci będzie bić nie źle jak mojemu :) ale dla nas to była zabawa nie byliśmy poważni jak to większość. Dobrze być na luzie:) i śmiać się z tego.

Gość billa hicks
Naprawdę nie wiem, czemu masz kompleks małego. To mi wygląda na absolutnie przyzwoity rozmiar. A w ogóle to nie rozmiar ptaszka się liczy, a jego filuterność ;) Owłosienie to kwestia gustu. Ja bym nieco Cię ogoliła, ale tylko trochę, nie po całości. A jak u Ciebie, hmm, z wytrzymałością? Jesteś w stanie pobawić się w dłuższą zmysłową grę wstępną? Nie "strzelisz" za szybko? Ktoś tu wyżej radził kwiat, muzyka i te pe... nie wiem, mnie by się właśnie taka atmosfera wydała trochę sztuczna. Zdecydowanie wolę z facetem wyluzować - winko czy piwko (ale nie za dużo!) miła, lekka kolacja, pogawędka, dobry filmik i... w pewnym momencie nie wiem już co się dzieje na filmie :) To jest - sztuka wspólnego, dobrego samopoczucia. Żadne pozy, badyle i na siłę romantyczna sceneria.

Gość Tarka Wawa
Wszystko się okaże w sobotę. Dzięki za komplement;)

Gość przecież to nieee
Twój kutas :D buahahaha ale prowo *** STOP nie karmić trolla ***

Gość pie-czak
Na zdjęciu wygląda zupełnie normalnie, ja na twoim miejscu tym bym się nie martwiła. A to, że dziewczyna na wyjeździe myśli o miliardach innych spraw poza seksem, przez ładne widoki i długą kolejkę do kasy po bilety, czy cokolwiek, to inna sprawa.:) ach, i 20letni prawiczek to naprawdę żaden ajwaj.. :P

Gość Studentka1991
Ten na zdjęciu jest ok. Tyklko się ogol :|

Gość traffka24
ja tez myslę , że z Twoim penisem jest wszystko ok i rozmiarowo i wyglądowo :) ... Spotykałam się kiedyś z jednym chłopakiem on ciagle mowil , ze boi sie sexu bo dawno nikogo nie miał ( teraz mysle ze byl prawiczkiem mimo 25 lat ) ja to całkowicie olałam i naciskałam na ten sex , skutek był taki , że sie stresował i mu nie stawał , nie wiedziałam , że meżczyzna moze bać sie sexu ... mam nadzieje , że Twoja partnerka to bardziej wyrozumiała kobieta i wydaje mi się , że powinieneś jej powiedzieć , o tym ze jestes prawiczkiem i że sie obawiasz pierwszego razu ...

Gość Izzza90
Nawet nawet, nie masz się czego wstydzić:P